Luzac is trots op: onze alumni

Elk schooljaar weer zijn we trots. Trots op onze leerlingen, die we zien groeien en opbloeien. Luzac vormt dé opstap om niet alleen tijdens de middelbareschooltijd, maar ook daarna ambities waar te maken. Van ondernemer tot een longarts. En van een piloot tot een growth hacker: Luzac-alumni gingen na Luzac de meest uiteenlopende carrières achterna. Oud-leerlingen vertellen zelf over hun pad en wat hen nu trots maakt.

Willemijn Gerritsen



Willemijn had een hekel aan de bètavakken totdat zij hiervoor deelcertificaten bij Luzac Groningen ging halen.

Lees haar verhaal

Melanie Kuiper



Brugklas tot diploma bij Luzac: Melanie Kuiper deed het, met succes. Nu zit ze in haar laatste jaar HBO-Rechten.

Lees haar verhaal

Lorraine Kuiper



In 2011 stroomde Lorraine in bij Luzac Den Bosch. Nadat ze een eigen onderneming heeft gehad, is ze nu terug bij Luzac als onderwijsadviseur.

Lees haar verhaal

Wouter van Beersum



Wouter van Beersum kwam in 2009 naar Luzac met maar één droom: piloot worden. Zijn jaren bij Luzac voelde voor hem als het begin van zijn carrière.

Lees zijn verhaal

Martin



In 2012 haalde Martin zijn havodiploma op Luzac Den Haag. Nu is hij vuurwapen instructeur in New York en werkt hij mee aan misdaadonderzoeken.

Lees zijn verhaal

Laurens van Rijen



In 2013 kwam Laurens naar Luzac Utrecht. En nu is hij terug! Tijdens zijn studie fysiotherapie is hij surveillant en steunlesdocent bij Luzac.

Lees zijn verhaal

Mischa Franck



Mischa kwam in 2000 voor deelcertificaten naar Luzac. Luzac gaf haar meer zelfvertrouwen wat zij heeft mee kunnen nemen naar haar vervolgstudies.

Lees haar verhaal

David Hufen



In 2011 kwam David Hufen naar Luzac Amersfoort. Hier leerde hij leren en krijg hij meer structuur; een methode is hem altijd is bij gebleven.

Lees zijn verhaal