Luzac Alkmaar

Maak kennis met…

“Na tweeënhalve maand met succes virtueel les en begeleiding te hebben gegeven, bereidt Luzac Alkmaar zich voor op het nieuwe schooljaar. Ook in het nieuwe schooljaar zijn de leerlingen 5 dagen in de week welkom, van 9.00 tot 17.00 uur. De lokalen zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden en bovendien zijn de klassen klein.

Luzac Alkmaar biedt kleinschalig particulier en persoonlijk onderwijs voor het meest cruciale deel van de middelbare school: het examentraject van gymnasium, atheneum, havo en mavo.
Bij ons op school worden leerlingen gezien, gehoord en begrepen. Wij geloven dat iedere leerling met de juiste aandacht het beste in zichzelf naar boven brengt. En als het leerplezier en het zelfvertrouwen toenemen, gaan ook de cijfers omhoog. Dat geeft energie!

Leerlingen die gebaat zijn bij heldere regels, intensieve begeleiding, advies bij studiekeuze en goed onderwijs zullen zich snel bij ons thuis voelen.

In een persoonlijke kennismaking bespreken we graag de mogelijkheden voor uw zoon of dochter.”

Marco Huiberts
Rector Luzac Alkmaar

Luzac

Locatie Alkmaar

Wilhelminalaan 1
1815 JC Alkmaar
072 512 79 44

De vestiging is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf het station kunt u lopen, of een van de bussen nemen die naar de halte bij het ziekenhuis van Alkmaar gaan. Als u met de auto komt kunt u parkeren in de Parkeergarage Singel. Deze is gelegen voor de deur van het schoolgebouw.

Plan uw route.

“Met meer rust en zelfvertrouwen ging ik afgelopen jaar het examen in. Nu geslaagd mét een gymnasiumdiploma! Onderwijs werkt pas echt als het leuk is en je wordt uitgedaagd. Dat is gelukt!’

Vwo leerling,
Alumnus Luzac Alkmaar

Team

drs. Marco Huiberts - Rector (plv)

drs. Marco Huiberts – Rector (plv)

Sara Jippes - Conrector leerlingbegeleiding

Sara Jippes – Conrector leerlingbegeleiding

Dorien Schouten - Managementassistent

Dorien Schouten – Managementassistent

Jetty Spaan - Leerlingbegeleider

Jetty Spaan – Leerlingbegeleider

Jacqueline de Vré - Office manager

Jacqueline de Vré – Office manager

Tamara van Oel - Office manager

Tamara van Oel – Office manager