Praktische informatie

Adres

Oranjestraat 4
2514 JB Den Haag
070 306 23 78
[email protected]

Onze school is gevestigd in een prachtig historisch pand in het centrum van Den Haag waar onze leerlingen in een veilige omgeving zich kunnen ontwikkelen, fouten mogen maken en zichzelf leren kennen. Luzac biedt onderwijs dat leerlingen kan helpen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen om uiteindelijk een mooi diploma te behalen. De vestiging is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, u kunt lopen vanaf het station, of een bus of tram nemen naar halte Kneuterdijk. Komt u met de auto? Er is voldoende pakeergelegenheid in de directe omgeving.

Plan uw route

 

Benieuwd naar ons kleinschalig onderwijs?

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij om een persoonlijk gesprek met u en uw kind te maken op onze vestiging in Den Haag. We kunnen dan samen kijken wat de beste maatwerkoplossing is voor uw kind.

Dit is een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden voor uw kind in kaart te brengen. Vaak kunnen we op basis van een gesprek al meerdere scenario’s schetsen die u verder helpen.

Maak een afspraak

Luzac bestaat 40 jaar. En dat hebben we gevierd! #zogoedkanonderwijszijn #luzac #feest #frietofpatat
Vandaag kunnen jullie je schoolstem uitbrengen! #zogoedkanonderwijszijn #luzac  #ProDemos #verkiezingen
Om jullie voor te bereiden op jullie rol in onze democratie, doen wij mee met de schoolverkiezing. Dit houdt in dat we de 2de kamer verkiezingen gaan nabootsen. Woensdag mag je tijdens je studieuur in groepjes van max 3 mensen naar de administratie komen om je stem uit te brengen ! #luzac #zoleukkanonderwijszijn #ProDemos #2dekamerverkiezing

Volg Luzac Den Haag op Instagram

Maak kennis met…

Luzac Den Haag bevindt zich op een prachtige locatie met uitzicht op Paleis Noordeinde. We zitten in een monumentaal pand, met veel oude details en houten vloeren. Een prachtige leeromgeving!

Ik werk sinds 2008 bij Luzac. Ik begon als docent en conrector en vervul sinds juni 2019 de rol van rector. Dat doe ik met veel passie. Luzac Den Haag is een kleinschalige vestiging, waar iedereen elkaar kent en altijd een gezellige en ontspannen sfeer heerst. Ik vind het belangrijk dat de leeromgeving voor iedereen veilig en vertrouwd is, zowel voor leerlingen als docenten. Er wordt hier heel hard gewerkt, met duidelijke afspraken. Van faalangst overwinnen tot leren plannen: samen stellen we vast hoe we de leerling optimaal kunnen helpen zijn of haar doelen te bereiken. Maar de middelbare schooltijd moet natuurlijk niet alleen leerzaam, maar ook leuk zijn. Feestdagen zoals Halloween, Sinterklaas en Kerst worden hier uitgebreid gevierd. Daarnaast organiseren we veel leerzame projectdagen.

Met ons hardwerkende team zetten we alles op alles om leerlingen vol zelfvertrouwen en met plezier naar school te laten gaan. Elk jaar weer zie ik leerlingen een persoonlijke ontwikkeling doormaken en ontstaan er mooie vriendschappen.

drs. Pauline Heistein
Rector Luzac Den Haag

Luzac

Testimonials

“Nadat ik de overstap naar Luzac maakte en het steeds beter ging op school, begon ik me gelukkiger en zekerder te voelen. Ik leerde leuke mensen kennen en ging met plezier naar school. Dat gaf mij veel vertrouwen.”
Julie Cassola
Leerling, 5/6 vwo
“Ik ben er voor de leerlingen, maar zorg er vooral voor dat ze zelfredzaam zijn. Ik zie mijzelf als vliegende keep: als ik nodig ben, kunnen zij altijd bij mij terecht. Ondertussen houd ik alle vorderingen en aandachtspunten in de gaten en stuur ik als dat nodig is op tijd bij.”
Hanneke Duijvestein
Docent en leerlingbegeleider
“Ook mijn basisschool was een particuliere school. Dat is wat bij mij past. Kleinere klassen, meer aandacht en goede begeleiding. Zonder particulier onderwijs was het misschien anders gelopen. Mijn ouders willen een goede toekomst voor mij, ik ben hen dus heel dankbaar. En ik ben Luzac ook dankbaar, want ik voel me hier goed.”
Damian Kubacki
Leerling, 2 mavo/havo/vwo
Ik werk op Luzac omdat ik hier écht het verschil kan maken. Dankzij de kleinschaligheid weet ik precies waar een leerling behoefte aan heeft en kan ik hem of haar die hulp of uitdaging ook echt bieden. Dat geeft veel voldoening.”
Danny Vervenne
Docent en leerlingbegeleider

Team

drs. Pauline Heistein
drs. Pauline Heistein
Rector
Erik Harinck
Erik Harinck
Conrector onderwijs
Irene Maassen
Irene Maassen
Conrector leerlingbegeleiding

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer