Maak kennis met…

Luzac Den Haag staat garant voor toonaangevend particulier onderwijs, van brugklas tot diploma. Wij bieden dit aan op gymnasium-, atheneum-, havo- of mavo-niveau. Instromen kan bij ons op elk gewenst moment. In overleg met leerling en ouders stellen we een persoonlijk leerplan op. Wij zien, horen én begrijpen uw kind en we zorgen ervoor dat hij of zij vol zelfvertrouwen het maximale uit zichzelf haalt, met een diploma op het hoogst haalbare niveau als resultaat. We besteden tevens aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, uw zoon of dochter maakt bij ons grote stappen.

Joyce Doeze Jager – van Ham
Rector Luzac Den Haag

Luzac

Praktische informatie

Adres

Oranjestraat 2-4
2514 JB Den Haag
070 306 23 78

Onze school is gevestigd in een prachtig historisch pand in het centrum van Den Haag waar onze leerlingen in een veilige omgeving zich kunnen ontwikkelen, fouten mogen maken en zichzelf leren kennen. Luzac biedt onderwijs dat leerlingen kan helpen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen om uiteindelijk een mooi diploma te behalen. De vestiging is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, u kunt lopen vanaf het station, of een bus of tram nemen naar halte Kneuterdijk. Komt u met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Plan uw route

Testimonials

“Nadat ik de overstap naar Luzac maakte en het steeds beter ging op school, begon ik me gelukkiger en zekerder te voelen. Ik leerde leuke mensen kennen en ging met plezier naar school. Dat gaf mij veel vertrouwen.”
Julie Cassola
Leerling, 5/6 vwo
“Ik ben er voor de leerlingen, maar zorg er vooral voor dat ze zelfredzaam zijn. Ik zie mijzelf als vliegende keep: als ik nodig ben, kunnen zij altijd bij mij terecht. Ondertussen houd ik alle vorderingen en aandachtspunten in de gaten en stuur ik als dat nodig is op tijd bij.”
Hanneke Duijvestein
Docent en leerlingbegeleider
“Ook mijn basisschool was een particuliere school. Dat is wat bij mij past. Kleinere klassen, meer aandacht en goede begeleiding. Zonder particulier onderwijs was het misschien anders gelopen. Mijn ouders willen een goede toekomst voor mij, ik ben hen dus heel dankbaar. En ik ben Luzac ook dankbaar, want ik voel me hier goed.”
Damian Kubacki
Leerling, 2 mavo/havo/vwo
Ik werk op Luzac omdat ik hier écht het verschil kan maken. Dankzij de kleinschaligheid weet ik precies waar een leerling behoefte aan heeft en kan ik hem of haar die hulp of uitdaging ook echt bieden. Dat geeft veel voldoening.”
Danny Vervenne
Docent en leerlingbegeleider
`

Team

drs. Joyce Doeze Jager - van Ham
drs. Joyce Doeze Jager – van Ham
Rector
Esther Oosterom MA
Esther Oosterom MA
Conrector leerlingbegeleiding
Wendy Braakman
Wendy Braakman
Conrector onderwijs
Danny Vervenne MA BSc
Danny Vervenne MA BSc
Examensecretaris
Raisa van Egmond BSW
Raisa van Egmond BSW
Examensecretaris/roostermaker
Femmie van Tussenbroek
Femmie van Tussenbroek
Organisatorisch medewerker

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer