Luzac Den Haag

Maak kennis met…

“Na tweeënhalve maand met succes virtueel les en begeleiding te hebben gegeven, opent Luzac Den Haag op 2 juni de schooldeuren weer. De leerlingen kunnen met hun volledige klas lessen volgen, 5 dagen in de week van 9.00 tot 17.00 uur. De lokalen zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden en bovendien zijn de klassen klein. Daarnaast gaan alle toetsen bij Luzac Den Haag gewoon door, waardoor onze leerlingen optimaal voorbereid het volgende schooljaar tegemoet gaan.

Luzac Den Haag staat garant voor toonaangevend particulier onderwijs, van brugklas tot diploma. Wij bieden dit aan op gymnasium-, atheneum-, havo- of mavo-niveau. Instromen kan bij ons op elk gewenst moment. In overleg met leerling en ouders stellen we een persoonlijk leerplan op. Wij zien, horen én begrijpen uw kind en we zorgen ervoor dat hij of zij vol zelfvertrouwen het maximale uit zichzelf haalt, met een diploma op het hoogst haalbare niveau als resultaat. We besteden tevens aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, uw zoon of dochter maakt bij ons grote stappen.”

Joyce Doeze Jager – van Ham
Rector Luzac Den Haag

Luzac

Locatie Den Haag

Oranjestraat 2-4
2514 JB Den Haag
070 306 23 78

Onze school is gevestigd in een prachtig historisch pand in het centrum van Den Haag waar onze leerlingen in een veilige omgeving zich kunnen ontwikkelen, fouten mogen maken en zichzelf leren kennen. Luzac biedt onderwijs dat leerlingen kan helpen hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen om uiteindelijk een mooi diploma te behalen. De vestiging is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, u kunt lopen vanaf het station, of een bus of tram nemen naar halte Kneuterdijk. Komt u met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Plan uw route.

Downloads

Feiten en cijfers Luzac Den Haag 2018-2019
Schoolgids Luzac Den Haag 2020-2021

Team

drs. Joyce Doeze Jager - van Ham - Rector

drs. Joyce Doeze Jager – van Ham – Rector

Esther Oosterom MA - Examensecretaris

Esther Oosterom MA – Examensecretaris

Raisa van Egmond BSW - Examensecretaris

Raisa van Egmond BSW – Examensecretaris

Jaap Cramer - Conciërge

Jaap Cramer – Conciërge