Onderwijsmethode

Onderwijs op maat en kleine klassen

Luzac is in 1983 opgericht met als doel om het beste onderwijs van Nederland te bieden, zowel inhoudelijk als organisatorisch. Om dit doel te bereiken hebben we een unieke onderwijsmethode ontwikkeld die nu nog steeds het fundament vormt onder het succes van onze leerlingen.

Met onze kleine klassen en onderwijs op maat halen onze leerlingen met plezier het maximale uit zichzelf.

Kleine klassen

Dankzij onze kleine klassen van gemiddeld 12 leerlingen krijgt elke leerling alle aandacht die hij of zij nodig heeft. Dankzij de kleine klassen staat de docent altijd klaar om de leerlingen te helpen en leert hij of zij elke leerling goed kennen. De docent traceert snel waar de kwaliteiten en aandachtspunten voor uw zoon of dochter liggen. En daar wordt dan ook meteen op ingespeeld. Zo kunnen de lessen worden aangepast, kan het leerplan van uw zoon of dochter worden gewijzigd of kunnen extra hulplessen of leerstof geboden worden.

Excellent maatwerk

Luzac biedt onderwijs op maat. Dit houdt in dat er zorgvuldig geanalyseerd wordt wat voor leerstijl en –tempo bij uw zoon of dochter past. Dit leerplan is dynamisch en verandert mee met de leerbehoeften van uw zoon of dochter. Het onderwijs op maat kan gericht zijn op extra hulp, maar ook juist op versnelde routes en vakken op hogere niveaus. Luzac is ervan overtuigd dat elke leerling de capaciteiten heeft om te slagen op het hoogst haalbare niveau. En daar geeft Luzac alle benodigde handvatten voor. Zo haalt elke leerling het maximale uit zichzelf.

Op een plezierige manier het maximale resultaat

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat onze leerlingen de leerroute succesvol doorlopen, maar ook dat ze met plezier naar school gaan. Door onze onderwijsmethode en de aandacht die wij dankzij de kleine klassen geven, weten we ze optimaal te motiveren en te inspireren. Met onze manier van lesgeven groeit uw zoon of dochter met plezier naar het hoogst haalbare niveau. Wij merken dat de leerlingen die net bij Luzac beginnen graag naar school gaan en meer zelfvertrouwen krijgen, waardoor hun motivatie om het maximale uit zichzelf te halen groeit. Wij zorgen ervoor dat de leerling die motivatie zo goed mogelijk kan benutten, met alle mogelijkheden die voor hem of haar fijn zijn en goed werken. Kortom: wij zetten alles op alles om uw zoon of dochter een succesvolle én plezierige schooltijd te bezorgen.