Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij om een persoonlijk gesprek met u en uw kind te maken op de vestiging van uw keuze. We kunnen dan samen kijken wat de beste maatwerkoplossing is voor uw kind.

Dit is een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden voor uw kind in kaart te brengen. Vaak kunnen we op basis van een gesprek al meerdere scenario’s schetsen die u verder helpen. We nemen binnen twee werkdagen contact met u op om de afspraak te bevestigen. Ook in de vakanties is het mogelijk om persoonlijk kennis te komen maken. Of bel direct 035 672 10 39 om een afspraak te maken.

Wilt u eerst meer informatie over Luzac? Neem dan een kijkje bij onze digitale open dag. Hier vindt u meer informatie over onze vestigingen en kunt u de eerder gegeven webinars terugkijken.

U kunt, met maximaal 3 personen zonder klachten, langs komen op een van onze vestigingen. Hierbij nemen wij maatregelen passend bij het advies van het RIVM voor uw en onze gezondheid. Maar het is ook mogelijk om een telefonische afspraak of een afspraak via Skype in te plannen.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.