Praktische informatie

Adres

Eusebiusbuitensingel 5
6828 HT Arnhem
026 442 35 44
[email protected]

Wij zijn gevestigd in een monumentaal pand in het Arnhemse centrum, met uitzicht met uitzicht op de stadsschouwburg van Arnhem te midden van de singel. Luzac Arnhem is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto kunt u parkeren op onze eigen parkeerplaats achter de school, houd hiervoor het adres Blekerstraat 7 aan. Komt u met het OV? Dan kunt u het best een van de bussen naar Velperplein nemen, of lopen vanaf station Arnhem Velperpoort.

Plan uw route

 

Benieuwd naar ons kleinschalig onderwijs?

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij om een persoonlijk gesprek met u en uw kind te maken op onze vestiging in Arnhem. We kunnen dan samen kijken wat de beste maatwerkoplossing is voor uw kind.

Dit is een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden voor uw kind in kaart te brengen. Vaak kunnen we op basis van een gesprek al meerdere scenario’s schetsen die u verder helpen.

Maak een afspraak

Vandaag staat in het teken van kiezen. 

Dat kan bij ons het hele jaar door! Leerlingen kunnen elke dag ervoor kiezen om het maximale uit zichzelf te halen bij Luzac. Of ze nu gedurende het schooljaar overstappen naar een plekje in onze kleine klassen, zich inschrijven voor een persoonlijk begeleidingstraject of een training volgen. 

Op welk moment je ook bij ons binnenkomt, wij kiezen er altijd voor om samen alles op alles te zetten voor trotsmakende cijfers, een flinke dosis zelfvertrouwen en je persoonlijke ontwikkeling.
Vandaag is onze toetsweek van start gegaan! We wensen iedereen heel veel succes, jullie kunnen het! ☘️

#toetsweek #knallen #succes
~ Topsport & naar school gaan lastig? ~ 

Niet bij het Luzac. 

Wij bieden maatwerk, waarbij het onderwijs programma rekening houdt met het topsport programma. 

Lees in het volgende bericht het verhaal van onze topsporter Imke. 

Interesse? Neem gerust contact met ons op. 
 
#topsport #school #planning #maatwerk

Volg Luzac Arnhem op Instagram

Maak kennis met…

Luzac Arnhem heeft een gemoedelijke sfeer; het voelt als een kleine familie. Dat maakt het zo’n veilige leeromgeving waarin leerlingen helemaal zichzelf kunnen zijn en mooie vriendschappen ontstaan. Onze vestiging bevindt zich in een monumentaal pand in het Arnhemse centrum, met uitzicht op de stadsschouwburg van Arnhem te midden van de singel. Vlakbij het station, wat de school goed bereikbaar maakt voor leerlingen uit diverse regio’s.

Ik vind het rectorschap een prachtige rol, waarin ik leerlingen keer op keer een waardevolle ontwikkeling zie doormaken. We doen echt alles voor de leerling; zijn of haar leerplezier en schoolprestaties staan centraal. Samen met de leerling onderzoeken hoe we hem of haar kunnen helpen, vind ik dan ook het allerleukste om te doen.

Elk jaar weer zien we leerlingen een mooie groei doormaken en boven zichzelf uitstijgen. Zo koos leerling Marthe voor de havo op Luzac Arnhem, omdat haar mbo-opleiding niet beviel. Ze kreeg de smaak dusdanig te pakken dat ze na de havo zelfs doorstroomde naar het vwo!

Luzac

Testimonials

“Je kind ongelukkig zien is heel moeilijk. Het moest anders. Vanaf dag één gaat ze met plezier naar Luzac. Het is een plek waar ze zich gezien en begrepen voelt.” “Ik voel me weer prettig en kan mezelf zijn. Door de persoonlijke aandacht word ik veel beter geholpen en haal ik hogere cijfers.”
Moeder en leerling
Moeder en dochter
“Door onze kleinschaligheid weet ik precies wat mijn leerlingen individueel nodig hebben en kan ik veel tijd en aandacht aan ze besteden. Dat is dan ook een belangrijke drijfveer en motivatie voor mij: echt iets kunnen betekenen voor leerlingen. Elke vraag kunnen beantwoorden en altijd dat stapje extra kunnen zetten.”
Else Joosten
Docent

Team

Heleen van Lieshout
Heleen van Lieshout
Rector
Nicole Provence - Donker
Nicole Provence – Donker
Conrector onderwijs

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer