Luzac Arnhem

Maak kennis met…

“Na tweeënhalve maand met succes virtueel les en begeleiding te hebben gegeven, opent Luzac Arnhem op 2 juni de schooldeuren weer. De leerlingen kunnen met hun volledige klas lessen volgen, 5 dagen in de week van 9.00 tot 17.00 uur. De lokalen zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden en bovendien zijn de klassen klein. Daarnaast gaan alle toetsen bij Luzac Arnhem gewoon door, waardoor onze leerlingen optimaal voorbereid het volgende schooljaar tegemoet gaan.

Luzac Arnhem biedt leerlingen de aandacht en aanpak die zij nodig hebben. De situatie en ambities van uw kind zijn voor ons leidend. Van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Ook in Arnhem bieden we een versneld eindexamentraject (2 jaar in 1). Wij helpen uw kind het maximale uit zichzelf te halen, met het diploma als resultaat. Hoe we dat doen? Met kleine klassen, huiswerk op school, eventuele hulplessen zoals trainingen in studievaardigheden.”

drs. Margriet van Welt-Danes
Rector Luzac Arnhem

 

Luzac

Locatie Arnhem

Eusebiusbuitensingel 5
6828 HT Arnhem
026 442 35 44

Wij zijn gevestigd in een monumentaal pand in het Arnhemse centrum, met uitzicht met uitzicht op de stadsschouwburg van Arnhem te midden van de singel. Luzac Arnhem is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto kunt u parkeren op onze eigen parkeerplaats achter de school, houd hiervoor het adres Bleekerstraat 2 aan. Komt u met het OV? Dan kunt u het best een van de bussen naar Velperplein nemen, of lopen vanaf station Arnhem Velperpoort.

Plan uw route

Bij Luzac Arnhem wordt ook examentraining van Luzac Examentraining gegeven. Bekijk hier de examentrainingen die in Arnhem gegeven worden.

Downloads

Feiten en cijfers Luzac Arnhem 2018-2019
Schoolgids Luzac Arnhem 2019-2020

Team

drs. Margriet van Welt-Danes - Rector

drs. Margriet van Welt-Danes – Rector

Ir. Ger Verhaag

Ir. Ger Verhaag

drs. Loek Claessens - Conrector

drs. Loek Claessens – Conrector

Yvette Plass - Conrector

Yvette Plass – Conrector

Malon van den Berg - Secretaresse

Malon van den Berg – Secretaresse

Joas de Wit - Stafmedewerker

Joas de Wit – Stafmedewerker

Tiffany Roggenthien - Stafmedewerker

Tiffany Roggenthien – Stafmedewerker

Dorien van Deelen - Conciërge

Dorien van Deelen – Conciërge