Brugklas

Bij Luzac hebben we twee brugklasjaren. Pas na het tweede jaar stroomt uw kind door naar 3 mavo of 3 havo/vwo. Wij nemen hiermee de tijd om het hoogst haalbare niveau van zoon of dochter te bepalen.

Onderbouw

De onderbouw bestaat uit de eerste twee jaar mavo en de eerste drie jaar havo/vwo. Voor uw kind een indrukwekkende levensfase, waarin we veel aandacht besteden aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Bovenbouw

De bovenbouw bestaat uit de laatste twee jaar mavo/havo en de laatste drie jaar vwo. Met ons toonaangevende onderwijs begeleiden wij uw kind op een doeltreffende manier richting zijn of haar eindexamen.

Versneld examenjaar

Bij Luzac behaalt uw zoon of dochter in één jaar zijn of haar diploma. Op doordachte en effectieve wijze combineren wij de lesstof uit het voorexamenjaar met die uit het eindexamenjaar. Een bewezen succesformule.

Certificaten

Het is bij Luzac mogelijk om één of enkele losse vakken te volgen. Met deze certificaten maakt uw kind zijn of haar diploma alsnog compleet of kan het zich beter voorbereiden op de gekozen vervolgopleiding.

Examentraining

Examen doen is een vak apart, vinden we bij Luzac. Een vak dat je goed moet doorzien om er succesvol…

Luzac voor één jaar

Luzac voor één jaar? Dat kan. Bijvoorbeeld om (alsnog) snel een diploma te behalen, als veilige omschakeling na onderwijs in het buitenland of om ‘bij te komen’ van een vorige situatie binnen het onderwijs.

Tarieven Luzac

Tarieven

Met het particulier onderwijs van Luzac investeert u in de toekomst van uw zoon of dochter. In tegenstelling tot het regulier voortgezet onderwijs, ontvangen wij geen subsidies en andere financiële steun vanuit de overheid.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.