Praktische informatie

Adres

Frederiklaan 60a
5616 NJ Eindhoven
040 293 05 60
[email protected]

Vanaf augustus 2018 zijn wij gehuisvest in een monumentaal schoolgebouw: een voormalige MTS. Dit werd in 1939 in opdracht van Philips gebouwd en later geschonken aan de gemeente met de restrictie dat het altijd een schoolgebouw zou blijven. Luzac Eindhoven is de trotse gebruiker! De vestiging is te voet bereikbaar vanaf station Eindhoven (20 minuten) of station Eindhoven Strijp-S (15 minuten). U kunt ook de bus nemen naar halte Glaspoort. Komt u met de auto, dan kunt u rondom de vestiging langs de weg parkeren.

Plan uw route

Benieuwd naar ons kleinschalig onderwijs?

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij om een persoonlijk gesprek met u en uw kind te maken op onze vestiging in Eindhoven. We kunnen dan samen kijken wat de beste maatwerkoplossing is voor uw kind.

Dit is een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden voor uw kind in kaart te brengen. Vaak kunnen we op basis van een gesprek al meerdere scenario’s schetsen die u verder helpen.

Maak een afpsraak

LANDELIJKE DAG TEGEN PESTEN |19-04

Het is vandaag de dag tegen pesten. Een goed moment om weer eens bij dit onderwerp stil te staan. 

Hoe we met elkaar omgaan en wat we prettig vinden is voor iedereen verschillend. 

Praat erover met elkaar, heb oog voor elkaar, en wees moedig om vriendelijk te zijn, zelfs als iedereen om je heen kiest voor het tegenovergestelde.

𝕎𝕚𝕛 𝕫𝕖𝕘𝕘𝕖𝕟 ‘𝕊𝕥𝕠𝕡 ℙ𝕖𝕤𝕥𝕖𝕟 ℕ𝕦’! 𝕁𝕚𝕛 𝕥𝕠𝕔𝕙 𝕠𝕠𝕜? 

DROP EEN ❤️ IN DE COMMENT 👇

#Pesten 
#stoppesten 
#StopPestenNu
#dagtegenpesten
#school
#middelbareschool
‼️LAST CALL | AANMELDEN ‼️‼️
 WEBINAR PUBERS MOTIVEREN

🗣️ WANNEER: Vandaag (17/04)
🗣️ TIJD: 19.30 - 20:15 u.
🗣️ VOOR WIE: ouders/leerlingen
🗣️ DOOR WIE: Jackeline Tullenaar en Rob Frencken
🗣️ AANMELDEN: https://www.luzac.nl/luzac-webinars/

🗣️𝕒𝕒𝕟𝕞𝕖𝕝𝕕𝕖𝕟 𝕜𝕒𝕟 𝕟𝕠𝕘 𝕖𝕖𝕟 𝕦𝕦𝕣 𝕧𝕠𝕠𝕣 𝕤𝕥𝕒𝕣𝕥!

#luzaceindhoven 
#luzac 
#luzaceffect 
#pubers
#motiveren 
#zogoedkanonderwijszijn

Volg Luzac Eindhoven op Instagram

 

Maak kennis met…

Luzac Eindhoven is een kleinschalige, veilige leeromgeving. Ons pand werd in 1939 gebouwd in opdracht van Philips voor de Stichting Middelbare Technische School Eindhoven. In de zomer van 2018 trokken wij erin; samen met een architectenbureau hebben we het hele gebouw opnieuw ingetekend. Van verschillende studiezalen ingedeeld op onderbouw, bovenbouw en examenklassen tot leerlingbegeleiderskantoren op toegankelijke plekken. Het is een ruim opgezet pand waarin je je nooit verloren waant. Dat komt door het hart van het gebouw: het prachtige trappenhuis, waar je bij elke leswissel weer ziet wie er in huis is. Het tv-programma ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ heeft een special gewijd aan onze prachtige metamorfose.

Ik fiets elke dag met plezier naar Luzac, omdat je als rector telkens weer verschil kunt maken. Elk jaar zie ik wat het kwalitatieve onderwijs en de goede begeleiding van Luzac doet. Leerlingen bloeien op en hebben vaak meer in huis dan ze zelf dachten. We staan dichtbij de leerlingen; mijn deur staat altijd open. Gedurende mijn werkdag kan ik leerlingen aanspreken die even wat motivatie of een hart onder de riem nodig hebben. De leerlingen moeten zich prettig en veilig voelen hier, dan kunnen ze groeien.

Jackeline Tullenaar
Rector Luzac Eindhoven

Luzac

Testimonials

“Mijn belangrijkste drijfveer is het elke dag verbeteren van ‘onderwijs op maat’. Goed luisteren en inspelen op situaties en wensen. Als leerlingen zeggen dat ze bij mij met plezier hard werken en goede resultaten behalen, is mijn doel bereikt.”
Theo van Eert
Docent en leerlingbegeleider
“Bij Luzac draait het 100% om de leerling. Daar is alle tijd, aandacht en ruimte voor. Iedere leerling heeft een eigen hulpvraag en daar spelen we goed op in.
Roel van Wordragen
Conrector leerlingbegeleiding
“Jack is een top amateur golfer. Naar de middelbare school gaan en topsport: dat is een uitdagende combinatie. In het reguliere onderwijs liep het niet. Frustrerend, vooral omdat je weet “hij kan het wel!”. De gesprekken die we voerden op de Open Dag van Luzac waren gelijk heel persoonlijk en gaven ons veel vertrouwen.”
Tim
vader van Jack

Nieuws

Dag van de Leraar: Max Bosch
5 oktober is de dag van de leraar. Hét moment om stil te staan bij onze leraren en de kunst… Lees meer
In gesprek met: rector Jackeline Tullenaar en conrector Maartje Verschuren
In onze rubriek ‘in gesprek met’ gaan leerlingen, docenten, leerlingbegeleiders, conrectoren en rectoren met elkaar in gesprek over verschillende thema’s… Lees meer
Luzac is trots op: piloot Wouter van Beersum
Elk schooljaar weer zijn we trots. Trots op onze leerlingen, die we zien groeien en opbloeien. Luzac vormt dé opstap… Lees meer

Team

Jackeline Tullenaar
Jackeline Tullenaar
Rector
Maartje Verschuren
Maartje Verschuren
Conrector onderwijs
Roel van Wordragen
Roel van Wordragen
Conrector leerlingbegeleider
Rowie van Zon
Rowie van Zon
Verantwoordelijke aanvullend onderwijs

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer