Praktische informatie

Adres

Frederiklaan 60a
5616 NJ Eindhoven
040 293 05 60
[email protected]

Vanaf augustus 2018 zijn wij gehuisvest in monumentaal schoolgebouw: een voormalige MTS. Deze werd in 1939 in opdracht van Philips gebouwd en daarna geschonken aan de gemeente met de restrictie dat het altijd een schoolgebouw zou blijven. Luzac Eindhoven is de trotse gebruiker! De vestiging is te voet bereikbaar vanaf station Eindhoven (20 minuten) of station Eindhoven Strijp-S (15 minuten). U kunt ook de bus nemen naar halte Glaspoort. Komt u met de auto, dan kunt u rondom de vestiging langs de weg parkeren.

Plan uw route

Benieuwd naar ons kleinschalig onderwijs?

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij om een persoonlijk gesprek met u en uw kind te maken op onze vestiging in Eindhoven. We kunnen dan samen kijken wat de beste maatwerkoplossing is voor uw kind.

Dit is een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden voor uw kind in kaart te brengen. Vaak kunnen we op basis van een gesprek al meerdere scenario’s schetsen die u verder helpen.

Maak een afpsraak

De nieuwe Dopper flessen zijn binnen.😍
#stayhydrated 

#luzaceindhoven #dopperfles #school
𝕋𝕙𝕖 𝕃𝕦𝕫𝕒𝕔 𝔾𝕠𝕝𝕕𝕖𝕟 ℍ𝕠𝕔𝕜𝕖𝕪 𝔹𝕒𝕝𝕝
Met zoveel aandacht voor de bal volgt er vast heel veel aandacht voor de studie😍

#luzac #luzaceindhoven #hockey #goldenball
🗣️ de gymlessen zijn gisteren weer begonnen! 
Lekker bezig!!

#buitengymles 
#luzaceindhoven 
#school
V5 heeft vandaag een practicum gehad waarbij ze verschillende levensmiddelen op volgorde van zuurgraad ( pH) hebben gerangschikt. Eerst de volgorde zelf maken, beargumenteren en daarna meten! #metenisweten

Volg Luzac Eindhoven op Instagram

 

Maak kennis met…

Luzac Eindhoven is een kleinschalige, veilige leeromgeving. Ons pand werd in 1939 gebouwd in opdracht van Philips; voor de Stichting Middelbare Technische School Eindhoven. In de zomer van 2018 trokken wij in; samen met een architectenbureau hebben we het hele gebouw opnieuw ingetekend. Van verschillende studiezalen ingedeeld op onderbouw, bovenbouw en examenklassen tot leerlingbegeleiderskantoren op toegankelijke plekken. Het is een ruim opgezet pand waarin je nooit verloren bent. Dat komt door het hart van het gebouw: het prachtige trappenhuis, waar je bij elke leswissel weer ziet wie er in huis is. Na de succesvolle pilot is ons interieur bij andere vestigingen doorgevoerd. Het tv-programma ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ heeft een special gewijd aan onze prachtige metamorfose.

Ik vind het fantastisch om rector bij Luzac te zijn. Elk jaar weer zie ik wat het kwalitatieve onderwijs van Luzac doet. Leerlingen bloeien op en hebben vaak meer in huis dan ze zelf dachten. Ik sta dichtbij de leerlingen; mijn deur staat altijd open. Gedurende mijn werkdag spreek ik leerlingen aan die even wat motivatie of een hart onder de riem nodig hebben. Mijn leerlingen moeten zich prettig en veilig voelen hier, ook in een gesprek met mij. Maar ook de ouders kunnen altijd bij mij terecht als ze vragen hebben of om de voortgang te bespreken.

De drive in diploma-uitreiking van 2020 was er een om nooit te vergeten; ondanks dat we middenin de coronacrisis zaten, konden leerlingen persoonlijk hun diploma ophalen. Met luid getoeter op de achtergrond, en de aanwezigheid van opa’s en oma’s via een live-verbinding.

Jackeline Tullenaar
Rector Luzac Eindhoven

Luzac

Testimonials

“Mijn belangrijkste drijfveer is het elke dag verbeteren van ‘onderwijs op maat’. Goed luisteren en inspelen op situaties en wensen. Als leerlingen zeggen dat ze bij mij met plezier hard werken en goede resultaten behalen, is mijn doel bereikt.”
Theo van Eert
Docent en leerlingbegeleider
“Bij Luzac draait het 100% om de leerling. Daar is alle tijd, aandacht en ruimte voor. Iedere leerling heeft een eigen hulpvraag en daar spelen we goed op in.
Roel van Wordragen
Conrector leerlingbegeleiding
“Jack is een top amateur golfer. Naar de middelbare school gaan en topsport: dat is een uitdagende combinatie. In het reguliere onderwijs liep het niet. Frustrerend, vooral omdat je weet “hij kan het wel!”. De gesprekken die we voerden op de Open Dag van Luzac waren gelijk heel persoonlijk en gaven ons veel vertrouwen.”
Tim
vader van Jack

Nieuws

In gesprek met: rector Jackeline Tullenaar en conrector Maartje Verschuren
In onze rubriek ‘in gesprek met’ gaan leerlingen, docenten, leerlingbegeleiders, conrectoren en rectoren met elkaar in gesprek over verschillende thema’s… Lees meer
Luzac is trots op: piloot Wouter van Beersum
Elk schooljaar weer zijn we trots. Trots op onze leerlingen, die we zien groeien en opbloeien. Luzac vormt dé opstap… Lees meer
Waterdispensers en Doppers; bij Luzac Eindhoven zijn plastic flesjes verleden tijd
Plastic flesjes en water uit wc-kraantjes; Luzac Eindhoven maakte er een einde aan. De leerlingen kregen namelijk allemaal een gepersonaliseerde… Lees meer

Team

Jackeline Tullenaar
Jackeline Tullenaar
Rector
Maartje Verschuren
Maartje Verschuren
Conrector onderwijs
Roel van Wordragen
Roel van Wordragen
Conrector leerlingbegeleider
Rowie van Zon
Rowie van Zon
Conrector aanvullend onderwijs & leerlingbegeleider

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer