Luzac Eindhoven

Maak kennis met…

“Na tweeënhalve maand met succes virtueel les en begeleiding te hebben gegeven, opent Luzac Eindhoven op 2 juni de schooldeuren weer. De leerlingen kunnen met hun volledige klas lessen volgen, 5 dagen in de week van 9.00 tot 17.00 uur. De lokalen zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden en bovendien zijn de klassen klein. Daarnaast gaan alle toetsen bij Luzac Eindhoven gewoon door, waardoor onze leerlingen optimaal voorbereid het volgende schooljaar tegemoet gaan.

Luzac Eindhoven is een gezellige school waar al onze medewerkers maar één doel hebben: ervoor zorgen dat uw kind zich goed voelt en op het hoogst haalbare niveau een diploma behaalt. Van brugklas tot diploma en op elk niveau, uw zoon of dochter is welkom bij ons. Wij werken volgens een persoonlijk leerplan, bieden kleine klassen, huiswerk op school, eventuele steunlessen of hulplessen en een persoonlijke leerlingbegeleider. Bij Luzac gaat uw kind voor resultaat, maar heeft het ook een fijne tijd.”

Jackeline Tullenaar
Rector Luzac Eindhoven

Luzac

Locatie Eindhoven

Frederiklaan 60b
5616 NJ Eindhoven
040 293 05 60

Vanaf augustus zijn wij gehuisvest in monumentaal schoolgebouw: een voormalige MTS. Deze werd in 1939 in opdracht van Philips gebouwd en daarna geschonken aan de gemeente met de restrictie dat het altijd een schoolgebouw zou blijven. Luzac Eindhoven is de trotse gebruiker! De vestiging is te voet bereikbaar vanaf station Eindhoven (20 minuten) of station Eindhoven Strijp-S (15 minuten). U kunt ook de bus nemen naar halte Glaspoort. Komt u met de auto, dan kunt u rondom de vestiging langs de weg parkeren.

Plan uw route.

Bij Luzac Eindhoven wordt ook examentraining van Luzac Examentraining gegeven. Bekijk hier de examentrainingen die in Eindhoven gegeven worden.

“Het korte examenjaar, waarin we met z’n allen toewerken naar dat belangrijke diploma, is als een 9 maanden wedstrijd waarbij uithoudingsvermogen, doorzetten, vallen en weer opstaan het verschil maken.”

Ilse Beljaars,
Conrector Luzac Eindhoven

Team

Jackeline Tullenaar - Rector

Jackeline Tullenaar – Rector

Ilse Beljaars - Conrector leerlingbegeleider

Ilse Beljaars – Conrector leerlingbegeleider

Roel van Wordragen - Conrector onderwijs

Roel van Wordragen – Conrector onderwijs

Franca van Bommel - Programma coördinator TIM

Franca van Bommel – Programma coördinator TIM

Chantal Vaessen-Janssen - Administratief medewerker

Chantal Vaessen-Janssen – Administratief medewerker

Jessie Baten - Administratief medewerker

Jessie Baten – Administratief medewerker

Kees de Kort - Conciërge

Kees de Kort – Conciërge