Kom naar de open avond en dag van Luzac

Op dit moment hebben wij geen open dagen gepland staan. Wilt u de sfeer van Luzac proeven en meer weten over ons onderwijs? Kom met uw zoon of dochter naar een meeloopdag.

Alle informatie over het onderwijs van Luzac

Tijdens de open avond en open dag komt u te weten wat het persoonlijke onderwijs van Luzac voor uw zoon of dochter kan betekenen. Van de tweejarige brugklas tot het examenjaar: instromen kan bij Luzac voor elk schooljaar. Wij vertellen u graag alles over het leerplan op maat, waarmee uw kind leert op een manier die naadloos aansluit bij zijn of haar leerbehoeften. Dankzij het excellente maatwerk, de kleine klassen en de persoonlijke begeleiding van Luzac hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over de schoolprestaties van uw kind. Wij zetten namelijk alles op alles om ervoor te zorgen dat uw kind de middelbareschooltijd succesvol doorloopt.

Luzac biedt niet alleen op maat gemaakt onderwijs, maar ook extra mogelijkheden om leerdoelen te behalen, zoals het versnellen of vertragen van het leertempo, vakken volgen op een hoger niveau, overstappen op een hoger niveau en het versnelde examenjaar. Tijdens de open avond en open dag komt u te weten welke extra mogelijkheden bij uw zoon of dochter kunnen passen.

Wat kunt u verder van de open dag verwachten?

  • Een rondleiding door het schoolgebouw
  • De mogelijkheid om proeflessen te volgen
  • De mogelijkheid om vragen te stellen aan onze docenten en leerlingen

Meer weten over Luzac? Onze studieadviseurs beantwoorden graag al uw vragen en denk met u mee over een passende keuze.

Aanmelden voor de open avond of open dag van Luzac

Op dit moment is het niet mogelijk om u aan te melden voor de open dag.

Het is voor uw zoon of dochter wel mogelijk om een dag mee te lopen bij Luzac. Hij of zij kan de sfeer proeven van de school en kennis maken met ons onderwijs.