Kom naar de open avond en dag van Luzac

19 en 20 juni

Het einde van dit uitzonderlijke schooljaar nadert, met een nieuw schooljaar in zicht. Zoekt u voortgezet onderwijs waar uw zoon of dochter het maximale uit zichzelf kan halen? Luzac biedt voortgezet onderwijs op maat, waarmee leerlingen opbloeien en groeien naar het hoogst haalbare niveau.

Ontdek wat de onderwijsmogelijkheden en -visie van Luzac zijn tijdens onze open avond op 19 juni en open dag op 20 juni. Wij houden uiteraard rekening met de 1,5 meter afstand-regel en zorgen ervoor dat onze open dag aan alle richtlijnen van het RIVM voldoet.

Alle informatie over het onderwijs van Luzac

Tijdens de open avond en open dag komt u te weten wat het persoonlijke onderwijs van Luzac voor uw zoon of dochter kan betekenen. Van de tweejarige brugklas tot het examenjaar: instromen kan bij Luzac voor elk schooljaar. Wij vertellen u graag alles over het leerplan op maat, waarmee uw kind leert op een manier die naadloos aansluit bij zijn of haar leerbehoeften. Dankzij het excellente maatwerk, de kleine klassen en de persoonlijke begeleiding van Luzac hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over de schoolprestaties van uw kind. Wij zetten namelijk alles op alles om ervoor te zorgen dat uw kind de middelbareschooltijd succesvol doorloopt.

Luzac biedt niet alleen op maat gemaakt onderwijs, maar ook extra mogelijkheden om leerdoelen te behalen, zoals het versnellen of vertragen van het leertempo, vakken volgen op een hoger niveau, overstappen op een hoger niveau en het versnelde examenjaar. Tijdens de open avond en open dag komt u te weten welke extra mogelijkheden bij uw zoon of dochter kunnen passen.

Wat kunt u verder van de open dag verwachten?

  • Een rondleiding door het schoolgebouw
  • De mogelijkheid om proeflessen te volgen
  • De mogelijkheid om vragen te stellen aan onze docenten en leerlingen

Praktische informatie

Waar? Op de vestigingen van Luzac
Wanneer? 19 juni (avondopenstelling) en 20 juni 2020
Hoe laat?
19 juni: van 17.00 tot 20.00 uur
20 juni: van 11.00 tot 14.00 uur

Meer weten over Luzac? Onze studieadviseurs beantwoorden graag al uw vragen en denk met u mee over een passende keuze.

Aanmelden voor de open avond of open dag van Luzac

Wij kijken ernaar uit om u en uw zoon of dochter alles over de onderwijsmogelijkheden en -visie van Luzac te vertellen. Als u uw gegevens heeft ingevuld, ontvangt u binnen een paar minuten een bevestigingsmail.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

De privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.