Kom naar de open dag van Luzac

26 juni

Wilt u dat uw kind volgend jaar een vliegende start maakt? Dat doet hij of zij bij Luzac. Hoe wij daarvoor zorgen? Daar vertellen we alles over tijdens onze open dag op zaterdag 26 juni. Meld u nu aan!

Alle informatie over het onderwijs van Luzac

Tijdens de open dag van Luzac vertellen we alles over ons onderwijs, het leerplan op maat en de persoonlijke begeleiding. Van de tweejarige, brede brugklas tot het (versneld) examenjaar: uw kind kan in elk jaar instromen. Ook hoort u alles over onze extra mogelijkheden, waarmee leerlingen excelleren. Zoals het 2 in 1 examenjaar, vakken volgen op een hoger niveau, overstappen naar een hoger niveau, school combineren met een sport- of muziekcarrière en deelcertificaten.

Aanmelden voor de open dag van Luzac

De eerstvolgende open dag staat gepland op zaterdag 26 juni 2021. Tijdens de open dag houden wij ons aan de RIVM maatregelen.

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden. Let op: Er hoeft maar één aanmelding per gezin te worden verstuurd.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen. Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.

Wat kunt u verder van de open dag verwachten?

  • U hoort alles over ons onderwijs tijdens onze presentatie.
  • U kunt sfeerproeven tijdens een rondleiding.
  • U kunt een proefles bijwonen.
  • U kunt al uw vragen stellen aan onze medewerkers, docenten en leerlingen.

Praktische informatie

Waar? Op een Luzac vestiging naar keuze
Wanneer? 26 juni 2021
Hoe laat? Van 11.00 tot 14.00 uur

Ontdek ons persoonlijke kwaliteitsonderwijs

Luzac staat al bijna 40 jaar voor kwaliteit. Wij weten als geen ander hoe we leerlingen de handvatten kunnen geven, waarmee ze optimaal presteren. En die handvatten zijn voor iedereen anders, want niemand is hetzelfde. De leerdoelen en behoeften van uw kind verankeren wij in een persoonlijk leerplan, waarmee uw kind altijd leert op een manier die bij hem of haar past. Daarnaast kan uw kind altijd terugvallen op zijn of haar persoonlijke begeleider, met wie uw kind regelmatig bespreekt hoe het gaat en aan leerdoelen werkt. En dankzij onze kleine klassen krijgt uw kind ook tijdens de les persoonlijke aandacht. Zo komt uw kind optimaal tot zijn of haar recht.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de open dag of het onderwijs van Luzac? Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al uw vragen en denken met u mee over een passende keuze. Bel naar 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected].

Wilt u een persoonlijk advies over de mogelijkheden die bij uw kind kunnen passen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin de leerbehoeften en doelen van uw kind centraal staan.