Kom naar de open dag van Luzac

Zoekt u onderwijs waarbij uw kind, onder intensieve begeleiding, leert op een manier die bij hem of haar past? Bij Luzac komt uw kind optimaal tot zijn recht. Op dit moment is er nog geen open dag gepland. Wilt u toch kennismaken met Luzac? Laat uw kind een dag meelopen.

Alle informatie over het onderwijs van Luzac

Tijdens de open dag komt u te weten wat het persoonlijke onderwijs van Luzac voor uw zoon of dochter kan betekenen. Van de tweejarige brugklas tot het examenjaar: instromen kan bij Luzac in elk schooljaar. Wij vertellen u graag alles over onze onderwijsvisie en het leerplan op maat, waarmee uw kind leert op een manier die naadloos aansluit bij zijn of haar leerbehoeften. Dankzij het excellente maatwerk, de kleine klassen en de persoonlijke begeleiding van Luzac hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over de schoolprestaties van uw kind. Wij zetten namelijk alles op alles om ervoor te zorgen dat uw kind de middelbareschooltijd succesvol doorloopt.

Luzac biedt niet alleen excellent maatwerk, maar ook extra mogelijkheden, zoals het versnellen of vertragen van het leertempo, vakken volgen op een hoger niveau, overstappen naar een hoger niveau en het versnelde 2-in-1 examenjaar. Tijdens de open dag komt u te weten welke extra mogelijkheden bij uw zoon of dochter kunnen passen.

Aanmelden voor de open dag van Luzac

Op dit moment is er nog geen nieuwe open dag gepland. Wilt u alsnog kennismaken met het onderwijs van Luzac? Uw kind kan altijd een dag meelopen of u kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek bij een vestiging bij u in de buurt.

Wat kunt u verder van de open dag verwachten?

  • Ontdek alles over het onderwijs tijdens de plenaire presentatie
  • Stel al uw vragen aan onze medewerkers, docenten en leerlingen

Heeft u vragen over de open dag of het onderwijs van Luzac? Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al uw vragen en denken met u mee over een passende keuze. Bel naar 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected].