Kom naar de open dag van Luzac

Wilt u dat uw kind volgend jaar een vliegende start maakt? Dat doet hij of zij bij Luzac. Hoe wij daarvoor zorgen? Daar vertellen we alles over tijdens onze open dag.

Open dag

Bent u geïnteresseerd in de brugklas van Luzac? Luzac organiseert woensdag 8 februari een open dag voor de brugklas. Heeft u interesse in de onderbouw, bovenbouw of het 2 in 1-examenjaar? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor meer informatie.

Programma voor aanstaande brugklassers

15.00 uur Ontvangst & introductie
15.15 uur Korte presentatie
15.30 uur Rondleiding door de school
15.50 uur Praktische proefles
16.20 uur Q&A
16.30 uur Afsluiting

Wat kunt u van de open dag verwachten?

  • U hoort alles over ons onderwijs tijdens onze presentatie.
  • U kunt sfeerproeven tijdens een rondleiding.
  • U kunt een proefles bijwonen.
  • U kunt al uw vragen stellen aan onze medewerkers, docenten en leerlingen.

Interesse in andere leerjaren?

De open dag van 8 februari is alleen gericht op de brugklas. Heeft u interesse in de onderbouw, bovenbouw of het examenjaar van Luzac? Kom dan 13 t/m 17 februari naar de open week van Luzac. U kunt op een moment dat het u uitkomt langskomen bij een vestiging naar keuze.

Aanmelden open week

Alle informatie over het onderwijs van Luzac

Van de brede, tweejarige brugklas tot het (2 in 1-)examenjaar: Luzac biedt het beste onderwijs voor elk schooljaar. In de tweejarige brugklas worden leerlingen niet voorgesorteerd en krijgen ze de tijd en ruimte om te groeien naar het niveau dat écht past. Gedurende de gehele schooltijd leren ze op een manier die aansluit bij hun leerbehoeften en -doelen, met een leerplan op maat en persoonlijke begeleiding. Elk jaar weer zien we wat het persoonlijke kwaliteitsonderwijs met leerlingen doet: ze benutten vol trots hun volledige potentie.  

Tijdens de open dag van Luzac vertellen we alles over ons onderwijs het leerplan op maat en de persoonlijke begeleiding.  

Aanmelden voor de open dag

Op woensdag 8 februari van 15.00 tot 17.00 uur organiseren wij een open dag voor de brugklas. U kunt zich hiervoor aanmelden via onderstaand formulier. Bent u geïnteresseerd in de andere opleidingsvormen van Luzac? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.

Ontdek ons persoonlijke kwaliteitsonderwijs

Luzac staat al bijna 40 jaar voor kwaliteit. Wij weten als geen ander hoe we leerlingen de handvatten kunnen geven, waarmee ze optimaal presteren. En die handvatten zijn voor iedereen anders, want niemand is hetzelfde. De leerdoelen en behoeften van uw kind verankeren wij in een persoonlijk leerplan, waarmee uw kind altijd leert op een manier die bij hem of haar past. Daarnaast kan uw kind altijd terugvallen op zijn of haar persoonlijke begeleider, met wie uw kind regelmatig bespreekt hoe het gaat en aan leerdoelen werkt. En dankzij onze kleine klassen krijgt uw kind ook tijdens de les persoonlijke aandacht. Zo komt uw kind optimaal tot zijn of haar recht.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de open dag of het onderwijs van Luzac? Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al uw vragen en denken met u mee over een passende keuze. Bel naar 035 – 672 10 39 of mail naar opleidingsad[email protected].

Wilt u een persoonlijk advies over de mogelijkheden die bij uw kind kunnen passen? Kom naar de open week voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin de leerbehoeften en doelen van uw kind centraal staan.