Kom naar de open dag van Luzac

De volgende open dag van Luzac staat gepland voor zaterdag 16 januari 2021. Wilt u al eerder de sfeer van Luzac proeven en meer weten over ons onderwijs? Kom met uw zoon of dochter naar een meeloopdag.

Alle informatie over het onderwijs van Luzac

Tijdens de open dag komt u te weten wat het persoonlijke onderwijs van Luzac voor uw zoon of dochter kan betekenen. Van de tweejarige brugklas tot het examenjaar: instromen kan bij Luzac voor elk schooljaar. Wij vertellen u graag alles over het leerplan op maat, waarmee uw kind leert op een manier die naadloos aansluit bij zijn of haar leerbehoeften. Dankzij het excellente maatwerk, de kleine klassen en de persoonlijke begeleiding van Luzac hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over de schoolprestaties van uw kind. Wij zetten namelijk alles op alles om ervoor te zorgen dat uw kind de middelbareschooltijd succesvol doorloopt.

Luzac biedt niet alleen op maat gemaakt onderwijs, maar ook extra mogelijkheden om leerdoelen te behalen, zoals het versnellen of vertragen van het leertempo, vakken volgen op een hoger niveau, overstappen op een hoger niveau en het versnelde examenjaar. Tijdens de open dag komt u te weten welke extra mogelijkheden bij uw zoon of dochter kunnen passen.

Wat kunt u verder van de open dag verwachten?

  • Een rondleiding door het schoolgebouw
  • De mogelijkheid om proeflessen te volgen
  • De mogelijkheid om vragen te stellen aan onze docenten en leerlingen

Meer weten over Luzac? Onze studieadviseurs beantwoorden graag al uw vragen en denk met u mee over een passende keuze.

Aanmelden voor de open avond of open dag van Luzac

De eerstvolgende open dag staat gepland op zaterdag 16 januari 2021. Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.

Let op: per aanmelding kunt u met drie personen onze open dag bezoeken, er hoeft hiervoor maar één aanmelding worden verstuurd. 

  • Door dit formulier te verzenden, geeft u aan interesse te hebben in de open dag van Luzac. Velden met een * zijn verplicht.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.