Kom naar de open dag van Luzac

16 januari

Zoekt u onderwijs waarbij uw kind, onder intensieve begeleiding, leert op een manier die bij hem of haar past? Bij Luzac komt uw kind optimaal tot zijn recht. Ontdek de kracht van Luzac tijdens de open dag op zaterdag 16 januari 2021.

Alle informatie over het onderwijs van Luzac

Tijdens de open dag komt u te weten wat het persoonlijke onderwijs van Luzac voor uw zoon of dochter kan betekenen. Van de tweejarige brugklas tot het examenjaar: instromen kan bij Luzac in elk schooljaar. Wij vertellen u graag alles over onze onderwijsvisie en het leerplan op maat, waarmee uw kind leert op een manier die naadloos aansluit bij zijn of haar leerbehoeften. Dankzij het excellente maatwerk, de kleine klassen en de persoonlijke begeleiding van Luzac hoeft u zich geen enkele zorgen te maken over de schoolprestaties van uw kind. Wij zetten namelijk alles op alles om ervoor te zorgen dat uw kind de middelbareschooltijd succesvol doorloopt.

Luzac biedt niet alleen excellent maatwerk, maar ook extra mogelijkheden, zoals het versnellen of vertragen van het leertempo, vakken volgen op een hoger niveau, overstappen naar een hoger niveau en het versnelde 2-in-1 examenjaar. Tijdens de open dag komt u te weten welke extra mogelijkheden bij uw zoon of dochter kunnen passen.

Aanmelden voor de open avond of open dag van Luzac

De eerstvolgende open dag staat gepland op zaterdag 16 januari 2021. In verband met de RIVM maatregelen rondom Corona willen wij  graag van te voren weten hoe laat en met hoeveel personen u naar de open dag wil komen. Vul onderstaand formulier in om u aan te melden.

Let op: per aanmelding kunt u met drie personen onze open dag bezoeken, er hoeft hiervoor maar één aanmelding worden verstuurd. 

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.

Wat kunt u verder van de open dag verwachten?

  • Proef de sfeer van Luzac tijdens een rondleiding
  • Ontdek alles over het onderwijs tijdens de plenaire presentatie
  • Woon een proefles bij
  • Stel al uw vragen aan onze medewerkers, docenten en leerlingen

Praktische informatie

Waar? Op de vestigingen van Luzac
Wanneer? 16 januari 2021
Hoe laat? Van 11.00 tot 14.00 uur

Heeft u vragen over de open dag of het onderwijs van Luzac? Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al uw vragen en denken met u mee over een passende keuze. Bel naar 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected].