Kom naar de open dag van Luzac

Wilt u dat uw kind volgend jaar een vliegende start maakt? Dat doet hij of zij bij Luzac. Hoe wij daarvoor zorgen? Daar vertellen we alles over tijdens onze open dag.

Open dag 30 juni

Bent u geïnteresseerd in de brugklas, onderbouw, bovenbouw, het versneld examenjaar van Luzac of deelcertificaten? Op donderdag 30 juni 2022 organiseren wij een open dag en kunt u tussen 15.00 en 18.00 uur langs komen.

Wat kunt u van de open dag verwachten?

  • U hoort alles over ons onderwijs tijdens onze presentatie.
  • U kunt sfeerproeven tijdens een rondleiding.
  • U kunt een proefles bijwonen.
  • U kunt al uw vragen stellen aan onze medewerkers, docenten en leerlingen.

Alle informatie over het onderwijs van Luzac

Van de brede, tweejarige brugklas tot het (2 in 1-)examenjaar: Luzac biedt het beste onderwijs voor elk schooljaar. In de tweejarige brugklas worden leerlingen niet voorgesorteerd en krijgen ze de tijd en ruimte om te groeien naar het niveau dat écht past. Gedurende de gehele schooltijd leren ze op een manier die aansluit bij hun leerbehoeften en -doelen, met een leerplan op maat en persoonlijke begeleiding. Elk jaar weer zien we wat het persoonlijke kwaliteitsonderwijs met leerlingen doet: ze benutten vol trots hun volledige potentie.  

Veel leerlingen die na de examens willen opstromen naar een hoger niveau, brengen hun prestaties tot een climax met het 2 in 1-examenjaar, waarin ze het voorexamen- en examenjaar combineren. Dit versnelde examenjaar biedt ook leerlingen die doubleren in hun voorexamenjaar de kans om zonder vertraging met vlag en wimpel te slagen.  

Tijdens de open dag van Luzac vertellen we alles over ons onderwijs, de verschillende schooljaren, het leerplan op maat en de persoonlijke begeleiding.  

Aanmelden voor de open dag van Luzac

Bent u geïnteresseerd in Luzac? Wij hebben een open dag op 30 juni 2022. Wilt u eerder op gesprek komen? Maak dan een afspraak.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de open week. Let op: per gezin hoeft u maar 1 aanmelding te versturen.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.

Ontdek ons persoonlijke kwaliteitsonderwijs

Luzac staat al bijna 40 jaar voor kwaliteit. Wij weten als geen ander hoe we leerlingen de handvatten kunnen geven, waarmee ze optimaal presteren. En die handvatten zijn voor iedereen anders, want niemand is hetzelfde. De leerdoelen en behoeften van uw kind verankeren wij in een persoonlijk leerplan, waarmee uw kind altijd leert op een manier die bij hem of haar past. Daarnaast kan uw kind altijd terugvallen op zijn of haar persoonlijke begeleider, met wie uw kind regelmatig bespreekt hoe het gaat en aan leerdoelen werkt. En dankzij onze kleine klassen krijgt uw kind ook tijdens de les persoonlijke aandacht. Zo komt uw kind optimaal tot zijn of haar recht.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de open dag of het onderwijs van Luzac? Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al uw vragen en denken met u mee over een passende keuze. Bel naar 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected].

Wilt u een persoonlijk advies over de mogelijkheden die bij uw kind kunnen passen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin de leerbehoeften en doelen van uw kind centraal staan.