Kom naar de open dag van Luzac

Brugklas open dag 9 februari

Wilt u dat uw kind volgend jaar een vliegende start maakt? Dat doet hij of zij bij Luzac. Hoe wij daarvoor zorgen? Daar vertellen we alles over tijdens onze open dag.

Bent u geïnteresseerd in de brugklas voor uw kind? Dan bent u samen met uw zoon of dochter woensdag 9 februari tussen 15.00 uur en 17.00 uur welkom bij ons op de vestiging bij u in de buurt.

Bent u geïnteresseerd in de bovenbouw, het versneld examenjaar van Luzac of deelcertificaten? Maak dan een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt voor meer informatie. Ook is het mogelijk om uw kind aan te melden voor een meeloopdag. Meelopen is mogelijk op elk gewenst moment. 

Alle informatie over het onderwijs van Luzac

Tijdens de open dag van Luzac vertellen we alles over ons onderwijs, het leerplan op maat en de persoonlijke begeleiding. Uit ervaring weten we dat kinderen tijdens een open dag op hele andere zaken letten en andere dingen belangrijk vinden dan hun ouders. Wij willen graag in deze behoefte voorzien.

Uw kind krijgt een rondleiding, volgt een proefles en kan al zijn of haar vragen stellen. Voor u en de andere ouders is er uiteraard ook gelegenheid voor een rondleiding, een presentatie over het onderwijs van Luzac en/of een kort één op één gesprek. Deze plannen wij graag van te voren met u in. U kunt er ook voor kiezen om alleen bij het ontvangst en de afsluiting aan te sluiten.

Aanmelden voor de open dag van Luzac

Bent u geïnteresseerd in de brugklas van Luzac? Wij hebben een open dag voor de brugklas op woensdagmiddag 9 februari van 15:00 uur tot 17:00 uur. Wilt u eerder op gesprek komen? Maak dan een afspraak.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de open dag. Let op: per gezin hoeft u maar 1 aanmelding te versturen.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.

Wat kunt u verder van de open dag verwachten?

  • U hoort alles over ons onderwijs tijdens onze presentatie.
  • U kunt sfeerproeven tijdens een rondleiding.
  • U kunt een proefles bijwonen.
  • U kunt al uw vragen stellen aan onze medewerkers, docenten en leerlingen.

Ontdek ons persoonlijke kwaliteitsonderwijs

Luzac staat al bijna 40 jaar voor kwaliteit. Wij weten als geen ander hoe we leerlingen de handvatten kunnen geven, waarmee ze optimaal presteren. En die handvatten zijn voor iedereen anders, want niemand is hetzelfde. De leerdoelen en behoeften van uw kind verankeren wij in een persoonlijk leerplan, waarmee uw kind altijd leert op een manier die bij hem of haar past. Daarnaast kan uw kind altijd terugvallen op zijn of haar persoonlijke begeleider, met wie uw kind regelmatig bespreekt hoe het gaat en aan leerdoelen werkt. En dankzij onze kleine klassen krijgt uw kind ook tijdens de les persoonlijke aandacht. Zo komt uw kind optimaal tot zijn of haar recht.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de open dag of het onderwijs van Luzac? Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al uw vragen en denken met u mee over een passende keuze. Bel naar 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected].

Wilt u een persoonlijk advies over de mogelijkheden die bij uw kind kunnen passen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek, waarin de leerbehoeften en doelen van uw kind centraal staan.