Kom naar de open dag van Luzac

22 juni

Wilt u dat uw kind volgend jaar een vliegende start maakt? Dat doet hij of zij bij Luzac. Hoe wij daarvoor zorgen? Daar vertellen we alles over tijdens onze open dag.

Open dag

Wat kunt u van de open dag verwachten?

  • U hoort alles over ons onderwijs tijdens onze presentatie.
  • U kunt sfeerproeven tijdens een rondleiding.
  • U kunt al uw vragen stellen aan onze medewerkers, docenten en leerlingen.

Praktische informatie

Datum: 22 juni 2023
Tijd: inloop vanaf 15:00 uur tot 18:00 uur

Tijdens de open dag is er geen vast programma. U kunt tussen 15.00 en 18.00 uur binnenlopen wanneer het u uitkomt.

Alle informatie over het onderwijs van Luzac

Van de brede, tweejarige brugklas tot het (2 in 1-)examenjaar: Luzac biedt het beste onderwijs voor elk schooljaar. In de tweejarige brugklas worden leerlingen niet voorgesorteerd en krijgen ze de tijd en ruimte om te groeien naar het niveau dat écht past. Gedurende de gehele schooltijd leren ze op een manier die aansluit bij hun leerbehoeften en -doelen, met een leerplan op maat en persoonlijke begeleiding. Elk jaar weer zien we wat het persoonlijke kwaliteitsonderwijs met leerlingen doet: ze benutten vol trots hun volledige potentie.  

Tijdens de open dag van Luzac vertellen we alles over ons onderwijs het leerplan op maat en de persoonlijke begeleiding.  

Aanmelden voor de open dag

Onze eerstvolgende open dag staat gepland voor donderdag 22 juni 2023. U bent van harte welkom om kennis te komen maken met ons onderwijs. Wilt u liever al eerder bij ons langskomen? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.

Ontdek ons persoonlijke kwaliteitsonderwijs

Luzac staat al bijna 40 jaar voor kwaliteit. Wij weten als geen ander hoe we leerlingen de handvatten kunnen geven, waarmee ze optimaal presteren. En die handvatten zijn voor iedereen anders, want niemand is hetzelfde. De leerdoelen en behoeften van uw kind verankeren wij in een persoonlijk leerplan, waarmee uw kind altijd leert op een manier die bij hem of haar past. Daarnaast kan uw kind altijd terugvallen op zijn of haar persoonlijke begeleider, met wie uw kind regelmatig bespreekt hoe het gaat en aan leerdoelen werkt. En dankzij onze kleine klassen krijgt uw kind ook tijdens de les persoonlijke aandacht. Zo komt uw kind optimaal tot zijn of haar recht.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de open dag of het onderwijs van Luzac? Onze opleidingsadviseurs beantwoorden graag al uw vragen en denken met u mee over een passende keuze. Bel naar 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected].