Luzac Breda

Maak kennis met…

“Na tweeënhalve maand met succes virtueel les en begeleiding te hebben gegeven, opent Luzac Breda op 2 juni de schooldeuren weer. De leerlingen kunnen met hun volledige klas lessen volgen, 5 dagen in de week van 9.00 tot 17.00 uur. De lokalen zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden en bovendien zijn de klassen klein. Daarnaast gaan alle toetsen bij Luzac Breda gewoon door, waardoor onze leerlingen optimaal voorbereid het volgende schooljaar tegemoet gaan.

Luzac Breda stimuleert uw kind om de beste versie van zichzelf te worden. Of uw zoon of dochter nu in de brugklas, ergens halverwege of met het examenjaar start, wij zorgen dat hij of zij zich zo snel mogelijk thuis voelt en optimaal tot zijn of haar recht komt. Dit kan op vwo-, havo- en mavoniveau. Met onze kleine klassen en individuele studiebegeleiding bieden wij leerlingen handvatten om hun talenten te ontwikkelen en ambities na te streven. Onze leerlingen werken individueel aan hun vooraf vastgelegde doel maar vormen één hechte groep tijdens een survivalkamp, kerstdiner of projectweek.”

Carolien van Bergen
Rector Luzac Breda

Luzac

Locatie Breda

Langendijk 50
4819 EW Breda
076 515 69 90

Wij zijn gevestigd in een ruim en sfeervol pand, in een rustig gedeelte van Breda. Een prettige plek om ons toonaangevende onderwijs tot zijn recht te laten komen. De vestiging is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tegenover de vestiging zit het Amphia Ziekenhuis, hier gaan meerdere bussen naartoe vanaf station Breda. Ook met de auto is de vestiging goed te bereiken en er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Plan uw route.

Luzac Examentraining

Bij Luzac Breda wordt ook examentraining van Luzac Examentraining gegeven. Bekijk hier de examentrainingen die in Breda gegeven worden.

“Bij ons in de docentenkamer wordt niet over politiek of sport gepraat, maar over de leerlingen”

Carolien van Bergen,
Rector Luzac Breda

Team

Carolien van Bergen - Rector

Carolien van Bergen – Rector

Corine Sluimers - Conrector leerlingbegeleider

Corine Sluimers – Conrector leerlingbegeleider

Sandra Egelmeer - Conrector onderwijs

Sandra Egelmeer – Conrector onderwijs

Jasper Halman - Examensecretaris

Jasper Halman – Examensecretaris

Stieneke Smit - Administratief medewerker

Stieneke Smit – Administratief medewerker

Karin van Dijk - Officemanager

Karin van Dijk – Officemanager

Dicky van den Bemd - Receptioniste

Dicky van den Bemd – Receptioniste