Praktische informatie

Adres

Stationsstraat 16
1211 EN Hilversum
035 628 07 07
[email protected]

Onze school is centraal gelegen in een modern gebouw, op loopafstand van het station. Ons pand heeft een open uitstraling waar onze leerlingen in een goede sfeer aan hun doelstellingen werken. In de zomer van 2019 is de vestiging verbouwd in de nieuwe, uniforme stijl.

Als u de hoofdingang van het station in Hilversum uitloopt, ziet u Luzac Hilversum direct liggen aan uw rechterhand. Als u liever met de auto komt, kunt u goed parkeren achter het schoolgebouw, houd hiervoor het adres Langgewenst aan. U kunt ook de parkeergarage bij het station gebruiken.

Plan uw route

Benieuwd naar ons kleinschalig onderwijs?

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij om een persoonlijk gesprek met u en uw kind te maken op onze vestiging in Hilversum. We kunnen dan samen kijken wat de beste maatwerkoplossing is voor uw kind.

Dit is een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden voor uw kind in kaart te brengen. Vaak kunnen we op basis van een gesprek al meerdere scenario’s schetsen die u verder helpen.

Maak een afspraak

 

Met het 2 in 1-examenjaar haal je één jaar eerder je diploma. Daar krijg je bij ons de persoonlijke begeleiding, aanpak en structuur voor. Als je die combineert met jouw motivatie dan wordt het een onvergetelijke topprestatie!

#luzac #luzaceffect #luzachilversum #luzaclandelijk #geslaagd #diploma #mavo #havo #vwo #2in1 #kleineklassen #persoonlijkeaandacht
Romeo wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!
Volg Luzac Hilversum op Instagram

Maak kennis met…

Luzac Hilversum is er voor alle niveaus, van brugklas tot diploma. Naast het reguliere traject bieden we ook een versneld examentraject aan. Daarnaast is het mogelijk om certificaten te halen voor losse vakken. De kracht van onze school zit in de kleinschaligheid, waardoor we snel kunnen schakelen en doortastend met u meedenken. Uw zoon of dochter staat voor ons centraal, elke dag weer.

Onze docenten en andere medewerkers leren uw zoon of dochter écht kennen en doen er alles aan om het maximale uit hem of haar te halen. Onze aanpak is persoonlijk en wendbaar, wij bieden onderwijsoplossingen waar u misschien zelf nog niet aan had gedacht. Met onze kleine klassen, eventuele steunlessen of hulplessen, een eigen leerlingbegeleider, huiswerk op school en een duidelijke structuur, gaan we voor het beste resultaat. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning en organiseren we regelmatig leuke activiteiten.

Pepe Leertouwer
Rector Luzac Hilversum

Luzac

“Bij ons gaat het om jou.”

Lia van de Biezenbos en Jessica Dijkstra
Conrectoren, Luzac Hilversum

Testimonials

“Mijn drijfveer bij Luzac is om waarlijk contact te maken in mijn werk en betrokken te blijven bij de leerlingen op school. Het excellente maatwerk dat Luzac aan leerlingen kan geven is uniek. Door voor elke leerling een apart plan op maatwerk te maken, komen de leerlingen tot bloei en krijgen zij meer zelfvertrouwen”
Marcelo Vermeulen
Docent
“Ik rugby op hoog niveau. Op andere scholen is dit eigenlijk niet te combineren met lessen en toetsen, maar op Luzac wel. Mijn rooster is helemaal op maat gemaakt en ik krijg veel begeleiding en advies. De leuke docenten, de lessen die nooit saai zijn, de kleine klassen, het meedenken met mij als topsporter: allemaal pluspunten.”
Olivier de Back
Leerling, 3 havo/vwo
“Het was lange tijd minder gezellig thuis, om het zo maar te zeggen. In het reguliere onderwijs kwam Alexander niet tot zijn recht, het wilde allemaal niet vlotten. “Het zit erin, maar waarom komt het er nou niet uit?” Dachten we wanhopig. Het antwoord was dus Luzac. De kleinschaligheid, de aandacht, de structuur.”
Michèle
Moeder van Alexander
“Mijn energie haal ik uit de individuele gesprekken met leerlingen. Samen bepalen we hun doelen en bespreken we hoe zij deze gaan bereiken. Voor de meeste leerlingen is Luzac een intensieve tijd vol indrukken en hoogtepunten. Als de leerling een fijne tijd heeft gehad bij Luzac en zijn of haar doelen heeft behaald, dan ben ik meer dan tevreden!”
Alexandra van Bon
Leerlingbegeleider en docent

Team

Pepe Leertouwer
Pepe Leertouwer
Rector
Lia van Biezenbos
Lia van Biezenbos
Conrector onderwijs
Jessica Dijkstra
Jessica Dijkstra
Conrector leerlingbegeleider

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer