Luzac Haarlem

Maak kennis met…

“Na tweeënhalve maand met succes virtueel les en begeleiding te hebben gegeven, opent Luzac Haarlem op 2 juni de schooldeuren weer. De leerlingen kunnen met hun volledige klas lessen volgen, 5 dagen in de week van 9.00 tot 17.00 uur. De lokalen zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden en bovendien zijn de klassen klein. Daarnaast gaan alle toetsen bij Luzac Haarlem gewoon door, waardoor onze leerlingen optimaal voorbereid het volgende schooljaar tegemoet gaan.

Luzac Haarlem biedt kleinschalig particulier en persoonlijk onderwijs, van de voorexamenklassen mavo 1-3 , havo 1-4 en vwo 1-5, tot het meest cruciale deel van de middelbare school: het examentraject van gymnasium, atheneum, havo en mavo. Instromen in de voorexamenklassen kan vrijwel op elk moment.

Bij ons op school worden leerlingen gezien, gehoord en begrepen. Wij geloven dat iedere leerling met de juiste aandacht het beste in zichzelf naar boven brengt. En als het leerplezier en het zelfvertrouwen toenemen, gaan ook de cijfers omhoog. Dat geeft energie!

Leerlingen die gebaat zijn bij heldere regels, intensieve begeleiding, advies bij studiekeuze en goed onderwijs zullen zich snel bij ons thuis voelen.

In een persoonlijke kennismaking bespreken we graag de mogelijkheden voor uw zoon of dochter.”

drs. Olga de Bas
Rector Luzac Haarlem

Luzac

Locatie Haarlem

Zijlweg 148c
2015 BJ Haarlem
023 527 69 48

Ons schoolgebouw ligt in het centrum van Haarlem, dichtbij bos, duin en strand van Bloemendaal, Overveen en de Grote Markt. Uw kind haalt er het maximale uit zichzelf én maakt er vrienden voor het leven. De school ligt centraal in Noord-Holland en is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Komt u met de auto? Dan kunt u bij ons op het parkeerterrein parkeren.

In de zomer is onze vestiging verbouwd en heeft het een frisse en lichte uitstraling gekregen. Hieronder ziet u het resultaat.

Plan uw route.

“Luzac heeft me in positieve zin veranderd. Er werd nooit in problemen gedacht, maar in oplossingen.”

Ted van der Valk,
Alumnus Luzac Haarlem

Team

drs. Olga de Bas - Rector

drs. Olga de Bas – Rector

drs. Pauki de Jong - Conrector

drs. Pauki de Jong – Conrector

Diana Schuiten - Examensecretaris

Diana Schuiten – Examensecretaris