Maak kennis met…

Bij Luzac Zwolle is het altijd gezellig, wordt er hard en doelgericht gewerkt, met een duidelijke structuur.

Als kind wilde ik burgemeester worden, maar ik koos voor de studies Onderwijskunde én Duits. Daarna heb ik vanuit verschillende rollen onderwijservaring opgedaan. Zo was ik achtereenvolgend docent Duits en accountmanager bedrijfsopleidingen binnen het bank- en verzekeringswezen. Momenteel ben ik al zeventien jaar rector en coach ik andere rectoren.

Ik vind het een prachtige rol, waarin ik leerlingen keer op keer een waardevolle ontwikkeling zie doormaken. We doen echt alles voor de leerling; zijn of haar leerplezier en schoolprestaties staan centraal. Samen met de leerling onderzoeken hoe we hem of haar kunnen helpen. Dat vind ik dan ook het allerleukste om te doen.

Elk jaar weer zien we leerlingen een mooie groei doormaken en boven zichzelf uitstijgen. Zo komt het regelmatig voor dat leerlingen overstappen op een hoger niveau en kan hockeyster Marie op deze manier school en topsport zorgeloos combineren.

Nicole Ketelaars
Rector Luzac Zwolle

Luzac

Praktische informatie

Adres

Zuiderzeelaan 19
8017 JV Zwolle
Verdieping 2

038 454 25 88

Opening nieuwe vestiging

Luzac Zwolle is afgelopen zomer verhuisd! Woensdag 27 oktober gaan we onze nieuwe vestiging officieel openen. Wilt u hierbij zijn? U kunt zich nu aanmelden.

Plan uw route

Examentraining

Bij Luzac Zwolle wordt ook examentraining van Luzac Examentraining gegeven op VMBO-TL-, HAVO- en VWO-niveau.

Onder leiding van bevoegde docenten, die dagelijks voor de klas staan, trainen leerlingen voor het eindexamen. In een groep van maximaal 12 leerlingen krijgt iedereen persoonlijke aandacht en is er veel ruimte voor het stellen van vragen. Mede hierdoor scoren zij gemiddeld 1 punt hoger op het examen.

Bekijk alle examentrainingen

Testimonial

“Op Luzac wordt alles strak, duidelijk en doelgericht geregeld, met veel persoonlijke aandacht voor ieder individu. Marie wordt gezien en écht begrepen. Ze heeft een aangepast rooster, er wordt flexibel met haar meegedacht en er is goede begeleiding. Er is veel structuur, maar ook gezelligheid. Ze maakt soms lange dagen, dat zeker. Dat heeft echter ook een groot voordeel: doordat ze op school haar huiswerk maakt, hoeft ze thuis niets mee te doen. Vrij is vrij.”
Julie
Moeder van Marie
“Luzac is een warme, betrokken school waar elke leerling tot zijn of haar recht komt. Bij Luzac hebben we de expertise, tijd en aandacht om elke leerling op de juiste manier te begeleiden. Als een nieuwe leerling komt kennismaken, kijken we niet teveel achterom. We willen juist alles horen over zijn of haar ambities, talenten en wensen. Dit werkt heel motiverend en leerlingen bloeien snel op.
Hester Fix – van Os
Leerlingbegeleider en docent
`

Team

Nicole Ketelaars
Nicole Ketelaars
Rector
Berlinde Rolleman
Berlinde Rolleman
Conrector onderwijs, Toets- en examensecretaris
Ellen van Dijk
Ellen van Dijk
Leerlingbegeleider
Rianne Haarman
Rianne Haarman
Administratief medewerker

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer