Praktische informatie

Adres

Zuiderzeelaan 19
8017 JV Zwolle
Verdieping 2

038 454 25 88
[email protected]

Plan uw route

 

Benieuwd naar ons kleinschalig onderwijs?

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij om een persoonlijk gesprek met u en uw kind te maken op onze vestiging in Zwolle. We kunnen dan samen kijken wat de beste maatwerkoplossing is voor uw kind.

Dit is een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden voor uw kind in kaart te brengen. Vaak kunnen we op basis van een gesprek al meerdere scenario’s schetsen die u verder helpen.

Maak een afspraak

Heb jij je al aangemeld voor ons webinar ‘Pubers motiveren’? Op woensdag 17 april om 19.30 uur
vertellen wij je hoe je écht afrekent met die motivatieproblemen en geven we jouw ouders tips &
tricks om je daarbij zo goed mogelijk te helpen.
Meld je snel aan via luzac.nl/luzac-webinars
Sneakpreview. #examentrainingen #luzaczwolle #luzaceffect
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.
Fout: ongeldige feed ID.

Volg Luzac Zwolle op Instagram

Maak kennis met…

Vóór mijn rol als rector bij Luzac Zwolle, was ik docente wiskunde bij Luzac Groningen.

In 2023 maakte ik de overstap naar mijn rol als rector bij Luzac. Ik hoefde niet lang over deze switch na te denken. Ik geloof namelijk in persoonlijk en kleinschalig onderwijs waarbij oog is voor de behoefte en talenten van de individuele leerling. Iedere leerling heeft namelijk zijn of haar eigen verhaal met specifieke leer- en ondersteuningsbehoeften. Kortom: passend maatwerk. En daarvoor moet je bij Luzac zijn.

Een fijne leeromgeving die past bij de gemoedelijke sfeer

Bij Luzac Zwolle is het gezellig, wordt er hard en doelgericht gewerkt, met een duidelijke structuur. Onze vestiging is vlakbij het station. Dat is belangrijk, omdat veel van onze leerlingen buiten Zwolle wonen. Het is een fris, mooi multi-tenant gebouw met een hele verdieping (wel 900 m2) voor onszelf. De verdieping is licht, ruim en open. Dat levert een fijne leeromgeving op waarin leerlingen zich goed kunnen concentreren en ontspannen.
De aankleding is kleurrijk en in de kantine is een hele wand beschilderd met alle highlights van Zwolle. Een fijne plek die mooi aansluit bij de gemoedelijke sfeer van onze vestiging.

Ons betrokken team van vakbekwame docenten en leerlingbegeleiders gaat samen met de leerling ieder schooljaar weer voor de beste resultaten: een geslaagd jaar bij Luzac.

Jos de Vries
Rector Luzac Zwolle

Luzac

Testimonial

“Luzac is een warme, betrokken school waar elke leerling tot zijn of haar recht komt. Bij Luzac hebben we de expertise, tijd en aandacht om elke leerling op de juiste manier te begeleiden. Als een nieuwe leerling komt kennismaken, kijken we niet teveel achterom. We willen juist alles horen over zijn of haar ambities, talenten en wensen. Dit werkt heel motiverend en leerlingen bloeien snel op.”
Hester Fix – van Os
Leerlingbegeleider en docent
“Onze zoon is in een moeilijke fase in zijn leven: zowel wat betreft school, gezondheid als persoonlijke ontwikkeling bij het Luzac in Zwolle aangeland. Met zijn persoonlijke moed en inzet maar niet in het minst ook door de niet aflatende support van zijn geweldige mentor, de rector, docenten en de kantine juffrouw heeft hij zich naar de streep van het Havo examen geknokt. En het gehaald! Hoe fantastisch en ontroerend was het dat zijn mentor en de rector op de dag van de uitslag na zijn her-examen met taart en een vlag bij ons op de stoep in Zutphen stonden. Wat een feest!”
Jeanet en Kees
Ouders Brande
“Voor onze dochter was het een warm bad bij Luzac basisschoolbegeleiding. Er was persoonlijke aandacht voor al haar vragen en tijd en ruimte om alles uitgebreid te bespreken. Door de kundige begeleider is onze dochter gegroeid in haar kennis, maar ook sociaal emotioneel. Ze kan niet wachten tot de zomervakantie voorbij is, dan mag ze verder in de begeleiding!”
Marianne
Moeder van Sanne

Team

Jos de Vries
Jos de Vries
Rector

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer