Maak kennis met…

Luzac Zwolle kenmerkt zich door kleinschaligheid, waardoor er volop aandacht is voor de individuele leerling en er intensieve persoonlijke begeleiding mogelijk is. Onze school biedt onderwijs van brugklas tot diploma, waaronder versnelde examentrajecten (2 jaar in 1), op alle niveaus. Onze docenten en andere medewerkers stellen alles in het werk om uw kind optimaal te begeleiden, motiveren en inspireren. Wij faciliteren, onze leerlingen leren en presteren. Door het bieden van kleine klassen, eventuele hulplessen, een eigen leerlingbegeleider en huiswerk op school, halen we het beste in uw kind naar boven. Op naar dat felbegeerde diploma!

drs. Margriet van Welt-Danes
Rector Luzac Zwolle

Luzac

Praktische informatie

Adres

Stationsweg 3
8011 CZ Zwolle
038 454 25 88

Onze school is gevestigd in een mooi karakteristiek pand, op slechts 200 meter lopen van het centraal station. De uitstraling van onze vestiging en de goede bereikbaarheid creëren een prettige leeromgeving voor uw kind.

Plan uw route

Examentraining

Bij Luzac Zwolle wordt ook examentraining van Luzac Examentraining gegeven op VMBO-TL-, HAVO- en VWO-niveau.

Onder leiding van bevoegde docenten, die dagelijks voor de klas staan, trainen leerlingen voor het eindexamen. In een groep van maximaal 12 leerlingen krijgt iedereen persoonlijke aandacht en is er veel ruimte voor het stellen van vragen. Mede hierdoor scoren zij gemiddeld 1 punt hoger op het examen.

Bekijk alle examentrainingen

Testimonial

“Op Luzac wordt alles strak, duidelijk en doelgericht geregeld, met veel persoonlijke aandacht voor ieder individu. Marie wordt gezien en écht begrepen. Ze heeft een aangepast rooster, er wordt flexibel met haar meegedacht en er is goede begeleiding. Er is veel structuur, maar ook gezelligheid. Ze maakt soms lange dagen, dat zeker. Dat heeft echter ook een groot voordeel: doordat ze op school haar huiswerk maakt, hoeft ze thuis niets mee te doen. Vrij is vrij.”
Julie
Moeder van Marie
“Luzac is een warme, betrokken school waar elke leerling tot zijn of haar recht komt. Bij Luzac hebben we de expertise, tijd en aandacht om elke leerling op de juiste manier te begeleiden. Als een nieuwe leerling komt kennismaken, kijken we niet teveel achterom. We willen juist alles horen over zijn of haar ambities, talenten en wensen. Dit werkt heel motiverend en leerlingen bloeien snel op.
Hester Fix – van Os
Leerlingbegeleider en docent
`

Team

drs. Margriet van Welt-Danes
drs. Margriet van Welt-Danes
Rector
Berlinde Rolleman
Berlinde Rolleman
Conrector onderwijs, Toets- en examensecretaris
Ellen van Dijk
Ellen van Dijk
Leerlingbegeleider
Rianne Haarman
Rianne Haarman
Administratief medewerker

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer