Luzac Zwolle

Maak kennis met…

“Na tweeënhalve maand met succes virtueel les en begeleiding te hebben gegeven, opent Luzac Zwolle op 2 juni de schooldeuren weer. De leerlingen kunnen met hun volledige klas lessen volgen, 5 dagen in de week van 9.00 tot 17.00 uur. De lokalen zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden en bovendien zijn de klassen klein. Daarnaast gaan alle toetsen bij Luzac Zwolle gewoon door, waardoor onze leerlingen optimaal voorbereid het volgende schooljaar tegemoet gaan.

Luzac Zwolle kenmerkt zich door kleinschaligheid, waardoor er volop aandacht is voor de individuele leerling en er intensieve persoonlijke begeleiding mogelijk is. Onze school biedt onderwijs van brugklas tot diploma, waaronder versnelde examentrajecten (2 jaar in 1), op alle niveaus. Onze docenten en andere medewerkers stellen alles in het werk om uw kind optimaal te begeleiden, motiveren en inspireren. Wij faciliteren, onze leerlingen leren en presteren. Door het bieden van kleine klassen, eventuele hulplessen, een eigen leerlingbegeleider en huiswerk op school, halen we het beste in uw kind naar boven. Op naar dat felbegeerde diploma!”

drs. Margriet van Welt-Danes
Rector Luzac Zwolle

Luzac

Locatie Zwolle

Stationsweg 3
8011 CZ Zwolle
038 454 25 88

Onze school is gevestigd in een mooi karakteristiek pand, op slechts 200 meter lopen van het centraal station. De uitstraling van onze vestiging en de goede bereikbaarheid creëren een prettige leeromgeving voor uw kind.

Plan uw route.

Downloads

Feiten en cijfers Luzac Zwolle 2018-2019
Schoolgids Luzac Zwolle 2020-2021

Team

drs. Margriet van Welt-Danes - Rector

drs. Margriet van Welt-Danes – Rector

Berlinde Rolleman - Conrector onderwijs, Toets- en examensecretaris

Berlinde Rolleman – Conrector onderwijs, Toets- en examensecretaris

Ellen van Dijk - Leerlingbegeleider, Roostermaker

Ellen van Dijk – Leerlingbegeleider, Roostermaker

Rianne Haarman - Administratief medewerker

Rianne Haarman – Administratief medewerker