Examenjaarbegeleiding: vol zelfvertrouwen slagen

Wil jij maximaal scoren tijdens je school- en eindexamens? Met de examenjaarbegeleiding van Luzac komt dat helemaal goed. Je krijgt namelijk de persoonlijke begeleiding, trainingen en hulp, waarmee je presteert als nooit tevoren. En dat is precies wat je wilt tijdens het examenjaar.

Hoe helpt examenbegeleiding jou richting je diploma?

Een persoonlijke leerbegeleider staat 5 dagen per week voor je klaar. Van het eerste schoolexamen tot het laatste centraal (her)examen. Hij of zij maakt een persoonlijk begeleidings- en leerplan voor je, op basis van jouw wensen, behoeften en een leervoorkeurentest.

Dan is het tijd om te knallen! Je gaat samen met jouw begeleider aan de slag met de voorbereiding op alle SE’s en eindexamens die in aantocht zijn. Van een waterdichte leerplanning en hulp bij je huis- en leerwerk tot extra vakinhoudelijke steunlessen: je krijgt alle handvatten die je nodig hebt om optimaal voorbereid naar het examen je gaan. Ook ontdek je hoe jij zo effectief mogelijk leert en ontwikkel je alle onmisbare vaardigheden om een (school)examen goed te maken. Zo weet je niet alleen zeker dat je op tijd de materie van binnen en buiten kent, maar kun je ’t ook nog eens goed toepassen.

Inclusief drie examentrainingen t.w.v € 1.485,-

Als dan die allesbeslissende eindexamenperiode in zicht is, kun je kosteloos Luzac Examentrainingen voor drie vakken naar keuze volgen. Je krijgt tijdens deze tweedaagse trainingen nog eens een duidelijke uitleg van de examenstof en traint full focus de essentiële examenvaardigheden binnen het desbetreffende vak. De docent geeft daarbij veel persoonlijke feedback. Zo ga je extra zelfverzekerd naar examens voor vakken die je minder goed liggen. Of je haalt een nóg hoger cijfer voor het vak waarin je al een ster bent.

Alle voordelen van examenjaarbegeleiding:

 • Een persoonlijk begeleidings- en leerplan o.b.v. leervoorkeurentest;
 • Een persoonlijke leerlingbegeleider die jouw rots in de branding is tijdens je examenjaar;
 • Gerichte hulp op maat, zoals huis- en leerwerkbegeleiding en vakinhoudelijke steunlessen;
 • Vaardigheden ontwikkelen die waardevol zijn gedurende je hele (school)carrière, zoals plannen en organiseren;
 • Verschillende leerstrategieën onder de knie krijgen, zoals mindmapping en samenvatten;
 • Essentiele examenvaardigheden opdoen, zoals vragen juist interpreteren en antwoorden goed formuleren;
 • Per SE en CE een persoonlijke leerplanning;
 • Extra oefenmateriaal;
 • Een fijne studieruimte (die ook tijdens de schoolvakanties geopend is);
 • Drie Luzac Examentrainingen naar keuze t.w.v. € 1.485,-.
 • Desgewenst loopbaanoriëntatie en -begeleiding.

Meld je aan voor een proefmiddag!

Tijdens een proefmiddag maak je kennis met de leerlingbegeleider. Je krijgt al gelijk een steuntje in de rug door wat handvatten waarmee je bijvoorbeeld wat beter kan plannen of samenvatten. Zo ontdek je of Luzac Examenjaarbegeleiding wat voor jou is!

Meld je aan