Luzac Examentraining: in topvorm naar je examen

Alles op alles zetten voor je examen? Onze vakdocenten gaan je daarbij helpen! Zij geven je namelijk alle kennis en vaardigheden mee, waarna je maximaal presteert. Dat doen ze in een kleine groep en met veel persoonlijke aandacht, zodat we zeker weten dat je de stof op je best toepast. Leerlingen scoren na een Luzac Examentraining gemiddeld 1 punt hoger!

Bekijk ons aanbod

Hoe ziet een examentraining van Luzac eruit?


Je wordt twee dagen van 09.00 tot 17.00 uur intensief getraind door een vakdocent. Tijdens deze training krijg je een duidelijke uitleg van de examenstof en doe je essentiële examenvaardigheden op. En je gaat oefenen, oefenen en oefenen, totdat je ’t helemaal in de vingers krijgt. De docent geeft daarbij veel persoonlijke feedback. Daarnaast stel je samen met je docent een eigen leerplan op. Zo houd je bij wat je hebt geleerd en kun je gericht blijven oefenen. Één ding in zeker: jij gaat knallen tijdens je examen!

Onze examentrainingen zijn vanaf nu te boeken. Ons volledige aanbod vind je via onderstaande knop.

Ons aanbod van examentrainingen

Goed om te weten: het kan voorkomen dat een training niet doorgaat wegens te weinig aanmeldingen op de gekozen datum. In dat geval bieden wij je een alternatief, zoals een ander weekend of locatie. Een week voor de start ontvang je een definitieve bevestiging.

Alle examenstof en oefeningen in één app

Als je een examentraining boekt, ontwikkel je niet alleen examenvaardigheden onder begeleiding van een vakdocent. Je kunt ze ook nog eens vóór en na de training oefenen via de app Examenoverzicht! Een begrippenlijst, oefenboek, video’s over examenonderdelen, tips en oude examens: je vindt ze allemaal in een overzichtelijk dashboard. Zo beschik jij over alle middelen waarmee je voorbereiding in ieder geval een 10 waard is!

“Ik ben geslaagd! Ik heb een 7,3 gehaald en dat was precies wat ik moest halen! Super bedankt voor het leerzame weekend! Zonder jullie was dit nooit gelukt.”

Deelnemer
Luzac Examentraining

Kleine klas, persoonlijke aandacht

Je traint in een kleine groep van maximaal 14 leerlingen. Zo krijgt iedereen persoonlijke aandacht en is er veel ruimte voor het stellen van vragen. Daarnaast krijg je na afloop je persoonlijke examenplan.

Onder leiding van vakdocenten

De examentraining wordt altijd gegeven door een vakdocent die normaal ook voor de klas staat. Zij weten als geen ander wat jij nodig hebt om te slagen.

Gemiddeld +1 punt op je examen

Je zult zien dat je meer kunt dan je denkt. Leerlingen die in afgelopen jaren een examentraining volgden, verhoogden hun cijfer met gemiddeld 1 punt!

Praktische informatie

Een examentraining van Luzac kost €495. De tweedaagse training vindt plaats van 09.00 tot 17.00 uur op verschillende Luzac vestigingen.

VMBO-TL

HAVO

VWO

Persoonlijk onderwijs

Dankzij onze kleine groepen van maximaal 14 leerlingen krijgt tijdens de examentraining elke leerling de benodigde individuele aandacht. De vakdocenten die dagelijks voor de klas staan weten als geen ander wat de leerlingen nodig hebben om te slagen voor hun eindexamens. Zo ontdekken de docenten niet alleen op welke gebieden er nog kennis ontbreekt, maar ook of er eventuele blokkades zoals faalangst zijn. Vervolgens bieden wij de juiste begeleiding, waardoor elke leerling optimaal voorbereid en zelfverzekerd het examen aflegt. Ook na de examentraining staan wij voor je klaar. Je krijgt een persoonlijk examenplan mee.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Luzac Examentraining? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen, bel dan naar 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected]. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wat is het nut van een examentraining?
Elke examenkandidaat weet: een goede voorbereiding is een must om dat felbegeerde diploma binnen te slepen. Veel leerlingen kiezen dan… Lees meer
Hoe ziet een examentraining eruit?
Een examentraining is de ideale voorbereiding op je examen. Je ontwikkelt namelijk alle vaardigheden die je nodig hebt om te… Lees meer
7 examentips waarmee jij dat diploma straks in the pocket hebt
Stapels boeken en examens van 3 uur lang. Hoe trotseer jij ze? Met een duidelijke structuur, planning en efficiënte studeersessies…. Lees meer