Luzac Utrecht

Maak kennis met…

“Na tweeënhalve maand met succes virtueel les en begeleiding te hebben gegeven, opent Luzac Utrecht op 2 juni de schooldeuren weer. De leerlingen kunnen met hun volledige klas lessen volgen, 5 dagen in de week van 9.00 tot 17.00 uur. De lokalen zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden en bovendien zijn de klassen klein. Daarnaast gaan alle toetsen bij Luzac Utrecht gewoon door, waardoor onze leerlingen optimaal voorbereid het volgende schooljaar tegemoet gaan.

Luzac Utrecht is één van de grootste Luzac vestigingen van Nederland en heeft van brugklas tot (versneld) eindexamenjaar eigenlijk alles te bieden. Onze leerlingen krijgen alle mogelijke handvatten om hun overgangsbewijs of diploma te behalen. We motiveren en stimuleren uw zoon of dochter en creëren een veilig leerklimaat. Kleine klassen, eventuele steunlessen of hulplessen, een persoonlijke begeleider en huiswerk op school doen de rest. Bij ons verdwijnt uw kind nooit van de radar, we kennen en helpen hem of haar door en door. Hoe resultaatgericht we ook zijn, we vinden persoonlijke ontwikkeling en ontspanning ook belangrijk. We organiseren regelmatig leerzame en leuke activiteiten.”

Sjoerd van Weele
Rector Luzac Utrecht

Luzac

Locatie Utrecht

Diaconessenstraat 1
3511 XX Utrecht
030 232 27 97

Onze school is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Diaconessenstraat met uitzicht op de Catharijnesingel en Oudegracht, middenin het centrum. Een inspirerende locatie voor onze leerlingen en docenten. U kunt de vestiging vanaf Utrecht Centraal goed te voet bereiken, het is ongeveer een kwartiertje lopen. Als u de bus wilt nemen, kunt u bus 2 nemen en uitstappen op Ledig Erf. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren in de parkeergarage op de Springweg op vijf minuten loopafstand.

Plan uw route.

Bij Luzac Utrecht wordt ook examentraining van Luzac Examentraining gegeven. Bekijk hier de examentrainingen die in Utrecht gegeven worden.

Downloads

Feiten en cijfers Luzac Utrecht 2018-2019
Schoolgids Luzac Utrecht 2020-2021

Team

drs. Sjoerd van Weele - Rector

drs. Sjoerd van Weele – Rector

drs. Metken van der Hulst - Conrector

drs. Metken van der Hulst – Conrector

Anke Koopman-van Diemen MA - Conrector

Anke Koopman-van Diemen MA – Conrector

drs. André van der Steenstraeten - Onderwijscoach

drs. André van der Steenstraeten – Onderwijscoach

Daphne van der Hoeven - Examensecretaris

Daphne van der Hoeven – Examensecretaris

Denis Cadir - Administratief medewerker

Denis Cadir – Administratief medewerker