Praktische informatie

Adres

Diaconessenstraat 1
3511 XX Utrecht
030 232 27 97
[email protected]

Onze school is gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Diaconessenstraat met uitzicht op de Catharijnesingel en Oudegracht, middenin het centrum. Een inspirerende locatie voor onze leerlingen en docenten. U kunt de vestiging vanaf de stations Utrecht Centraal en Utrecht Vaartsche Rijn goed te voet bereiken, het is ongeveer een kwartiertje lopen. Als u de bus wilt nemen, kunt u bus 2 nemen en uitstappen op Ledig Erf. Komt u met de auto? Dan kunt u parkeren in de parkeergarage op de Springweg op tien tot vijftien minuten loopafstand.

Plan uw route

Benieuwd naar ons kleinschalig onderwijs?

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij om een persoonlijk gesprek met u en uw kind te maken op onze vestiging in Utrecht. We kunnen dan samen kijken wat de beste maatwerkoplossing is voor uw kind.

Dit is een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden voor uw kind in kaart te brengen. Vaak kunnen we op basis van een gesprek al meerdere scenario’s schetsen die u verder helpen.

Maak een afspraak
🎓🎯Jouw carrière en school combineren? Het kan! 
Ondernemers, topsporters, modellen, muzikanten: bij Luzac gaan ze voor hun diploma én andere doelen. Met jouw drive, ons maatwerk en de support van jouw persoonlijke leerlingbegeleider maak je van beide ambities een groot succes! 🌟🏆

#Luzac #LuzacEffect #Nextgen #ambitie #dualecarriere
Een mooie kans voor gezakte leerlingen: Luzac Zomerdiploma! 🎓
Met dit intensieve lestraject kunnen zij – mits ze aan de voorwaarden voldoen – in augustus tóch nog slagen. Dat doen ze door een onvoldoende te vervangen door een nieuw SE-vak, hun profielwerkstuk te herschrijven of maatschappijleer te volgen. 
Meike volgde vorig jaar drie weken NLT en vertelt hoe ze haar traject ervaarde!
Benieuwd of je in aanmerking komt voor Luzac Zomerdiploma? Vanaf 2 juli kun je jouw definitieve cijferlijst indienen voor een expertoordeel via luzac.nl/zomerdiploma. 
#Luzac #LuzacEffect #Zomerdiploma
Volg Luzac Utrecht op Instagram

Maak kennis met…

Luzac Utrecht is één van de grootste Luzac vestigingen van Nederland en heeft van brugklas tot (versneld) eindexamenjaar eigenlijk alles te bieden. Onze leerlingen krijgen alle mogelijke handvatten om hun overgangsbewijs of diploma te behalen. We motiveren en stimuleren uw zoon of dochter en creëren een veilig leerklimaat. Kleine klassen, eventuele steunlessen of hulplessen, een persoonlijke begeleider en huiswerk op school doen de rest. Bij ons verdwijnt uw kind nooit van de radar, we kennen en helpen hem of haar door en door. Hoe resultaatgericht we ook zijn, we vinden persoonlijke ontwikkeling en ontspanning ook belangrijk. We organiseren regelmatig leerzame en leuke activiteiten.

Sjoerd van Weele
Rector Luzac Utrecht

Luzac

Testimonials

“Wij kunnen het mooi vergelijken en beamen: elke leerling krijgt bij Luzac een persoonlijk leerplan dat naadloos aansluit op zijn of haar niveau, ambities en wensen. Onze oudste dochter had destijds vooral individuele aandacht en begeleiding nodig, terwijl onze zoon moet leren hoe hij zijn capaciteiten ten volle kan benutten en hoe hij gestructureerd kan werken volgens een plan. Het is mooi om te zien dat beide trajecten compleet verschillend zijn, maar allebei heel goed werken.”
Virginie
Moeder van Koen
“Leerlingen merken dat onze docenten er álles aan doen om hen te laten slagen. Een luisterend oor, een toeziend oog, een steunles, een zoveelste uitleg maar dan nét op een andere manier; niets is teveel. We maken écht verbinding en zetten altijd dat ene stapje extra. We zijn klein genoeg om iedereen door en door te kennen en maatwerk te kunnen bieden. Leerlingen worden hier gezien en begrepen. We zijn duidelijk en voorspelbaar, maar ook flexibel waar dat kan en moet.”
Anke Koopman – van Diemen
Conrector Onderwijs
“Het onderwijs is echt heel goed. De docenten weten precies wat je nodig hebt. Ze denken met je mee, geven je een peptalk en leggen dingen heel duidelijk uit. De persoonlijke begeleiding is oprecht en doeltreffend. En ook de leerlingen onderling helpen elkaar. Iedereen is erg gemotiveerd om te slagen!”
Roos Hemmink
Leerling, 6 vwo

Team

drs. Sjoerd van Weele
drs. Sjoerd van Weele
Rector
drs. Elsbeth Schouten
drs. Elsbeth Schouten
Conrector leerlingbegeleider
Anke Koopman-van Diemen MA
Anke Koopman-van Diemen MA
Conrector onderwijs
Anne Tricotteux
Anne Tricotteux
Leerlingbegeleider & verantwoordelijke aanvullend onderwijs

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer