Sfeer proeven tijdens een meeloopdag bij Luzac

Luzac biedt onderwijs op maat, van brugklas tot examenjaar. Wij geloven dat elke leerling de capaciteiten heeft om te groeien naar het hoogst haalbare niveau, ook als dat in de eerste instantie lastig lijkt. We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Leerlingen van Luzac halen met zelfvertrouwen het maximale uit zichzelf

We kijken ernaar uit om kennis te maken en uw zoon of dochter een compleet beeld van een lesdag bij Luzac te geven. Luzac heeft kleine klassen van gemiddeld 12 leerlingen, zodat elke leerling zoveel mogelijk persoonlijke aandacht krijgt. Daarnaast kan de docent zo de lessen aanpassen aan de leerbehoefte. We vinden het belangrijk dat uw zoon of dochter de middelbareschooltijd succesvol doorloopt, maar ook dat hij of zij met veel plezier naar school gaat. Dankzij de kleine, hechte klassen, het leerplan op maat en de fijne manier van lesgeven, haalt elke leerling met plezier het maximale uit zichzelf.

Wat kan uw zoon of dochter van een meeloopdag verwachten?

Tijdens de meeloopdag nemen wij alle tijd voor uw zoon of dochter. Hij of zij maakt kennis met medeleerlingen en docenten. Daarnaast ervaart uw kind hoe het is om in een kleine klas te zitten en hoe de lesstof op een gerichte en een behapbare manier wordt gegeven. Voorafgaand aan de meeloopdag kunt u aangeven of er een bepaald vak is waar uw zoon of dochter interesse in heeft. Wij kunnen hier dan rekening mee houden tijdens de dag.

Brugklas open dag

Voor de brugklas organiseren wij twee keer per jaar een open dag waarbij brugklassers in spe kennis kunnen maken met Luzac. Door middel van een presentatie, rondleiding en een proefles ontdekken u en uw kind alles over ons onderwijs.

U kunt uw kind hier aanmelden voor de open dag.

Aanmelden voor een meeloopdag

Via het onderstaande formulier kunt u uw zoon of dochter aanmelden voor de meeloopdag. Zodra u de aanmelding heeft verstuurd, ontvangt u binnen een paar minuten een bevestigingsmail.  Daarna wordt u binnen enkele dagen gebeld om een afspraak te maken voor de meeloopdag. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken met uw zoon of dochter en hem of haar een compleet beeld te geven van een lesdag bij Luzac.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.