Basisschoolbegeleiding

Uw kind een passende uitslag voor de doorstroomtoets laten scoren? Of hem een soepele overstap laten maken naar de middelbare school? Luzac biedt persoonlijke ondersteuning voor de basisschool!

Aanvraag afspraak vrijblijvende kennismaking

Wat kunt u van de basisschoolbegeleiding verwachten?

Of u nu huiswerkbegeleiding voor lager onderwijs zoekt of extra ondersteuning bij het ontwikkelen van studievaardigheden. Met Luzac Basisschoolbegeleiding haalt uw kind het maximale uit zichzelf! Na schooltijd helpen wij uw zoon of dochter met huiswerk en geven we op spelenderwijs vaardigheden mee die nodig zijn voor het behalen een passende Cito-uitslag of een succesvolle overstap naar de brugklas.

Van september tot februari: voorbereiding op de Cito-toets

In de aanloop naar de Cito-toets midden zorgen wij ervoor dat uw kind vol zelfvertrouwen kan presteren op het niveau dat bij hem past. We gaan tijdens de extra begeleiding voor de basisschool spelenderwijs met alle Cito-onderdelen aan de slag: spelling, woordenschat, rekenen en begrijpend lezen. Uw kind ontdekt zijn eigen kracht en kan straks binnen elk Cito-onderdeel met zelfvertrouwen het maximale uit zichzelf halen.

Februari tot juli: voorbereiding op de brugklas

Vanaf februari focussen we ons, naast de voorbereiding op de eindcito, op een succesvolle overstap naar de middelbare school. Uw kind ontwikkelt de basisvaardigheden die hij nodig heeft om een vliegende start te maken in de brugklas. Van plannen en samenvatten tot vaardigheden binnen verschillende vakken, zoals Engels, wiskunde en geschiedenis. Wil uw kind graag voorbereid worden op de Cito-toets in april? Dan kan dat ook!

We sluiten het jaar af met een proeftoetsweek, zodat uw kind leert omgaan met de spannende toetsperiodes op de middelbare school.

De voordelen van de basisschoolbegeleiding:

  • Vakkundige extra ondersteuning voor lager onderwijs;
  • Hulp bij schoolwerk;  
  • Leerzame activiteiten; 
  • Een groep met enkel leeftijdsgenoten; 
  • De ideale voorbereiding op groep 8 of de eerste klas.

Uw kind helpen bij een soepele overstap naar de brugklas? Download onze tipsheet!

De overstap van de basisschool naar de brugklas is best spannend. Wilt u uw kind helpen om direct goed mee te komen op de middelbare school? Download dan onze tipsheet! We geven u concrete tips, waarmee u uw kind optimaal voorbereidt op de brugklas.

U ontvangt naast de tipsheet nog enkele informerende e-mails van ons betreft uw informatieaanvraag. 

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

De privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.

Een persoonlijk adviesgesprek

Heeft u vragen of wilt u ontdekken wat onze extra ondersteuning voor de basisschool voor uw kind kan betekenen? Dan kunt u bellen naar 035 – 672 10 39 of mailen naar [email protected]. Onze opleidingsadviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.