Basisschoolbegeleiding

Uw kind een soepele overstap laten maken naar groep 8 of naar de middelbare school? Daar helpt de basisschoolbegeleiding van Luzac bij! Zonder dat uw kind het in de gaten heeft. Van leren structureren en plannen tot spelletjes; de basisschoolbegeleiding van Luzac is niet alleen leerzaam, maar ook leuk! Uw kind vermaakt zich na schooltijd én wordt goed voorbereid op de brugklas. 

Wat kunt u van de basisschoolbegeleiding verwachten?

Na schooltijd helpen wij uw zoon of dochter met huiswerk en geven we op spelenderwijs vaardigheden mee die nodig zijn voor een succesvolle overstap naar groep 8 of de brugklas. Samen gaan we aan de slag met onder andere taal, rekenen, plannen en structureren. Daarnaast nemen we natuurlijk genoeg tijd voor ontspanning en spelletjes. En uw kind heeft enkel leeftijdsgenoten om zich heen. Dat maakt het nog gezelliger! 

Kortom: De basisschoolbegeleiding van Luzac is er om uw kind op een leuke manier te helpen. En om hem of haar voor te bereiden op de volgende stap in het onderwijs: groep 8 of de eerste klas van de middelbare school! 

De voordelen van de basisschoolbegeleiding:

  • Hulp bij schoolwerk;  
  • Leerzame activiteiten; 
  • Een groep met enkel leeftijdsgenoten; 
  • De ideale voorbereiding op groep 8 of de eerste klas; 
  • Een leerzame én leuke tijd. 

Uw kind helpen bij een soepele overstap naar de brugklas? Download onze tipsheet!

De overstap van de basisschool naar de brugklas is best spannend. Wilt u uw kind helpen om direct goed mee te komen op de middelbare school? Download dan onze tipsheet! We geven u concrete tips, waarmee u uw kind optimaal voorbereidt op de brugklas.


Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

De privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.

Een persoonlijk adviesgesprek

Heeft u vragen of wilt u ontdekken wat de Luzac basisschoolbegeleiding kan betekenen voor uw kind? Dan kunt u bellen naar 035 – 672 10 39 of mailen naar [email protected]. Onze opleidingsadviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.