Luzac Groningen

Maak kennis met…

“Na tweeënhalve maand met succes virtueel les en begeleiding te hebben gegeven, opent Luzac Groningen op 2 juni de schooldeuren weer. De leerlingen kunnen met hun volledige klas lessen volgen, 5 dagen in de week van 9.00 tot 17.00 uur. De lokalen zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden en bovendien zijn de klassen klein. Daarnaast gaan alle toetsen bij Luzac Groningen gewoon door, waardoor onze leerlingen optimaal voorbereid het volgende schooljaar tegemoet gaan.

Luzac Groningen biedt onderwijs van brugklas tot diploma, op zowel gymnasium-, vwo-, havo- als mavo-niveau. Uw kind kan het hele jaar instromen, we bespreken dan goed wat de mogelijkheden en doelen zijn. Op basis hiervan wordt een persoonlijk leerplan gemaakt. Ons ervaren team biedt vervolgens de juiste begeleiding en structuur, we zorgen ervoor dat uw zoon of dochter excelleert op het hoogst haalbare niveau. Natuurlijk werken we toe naar dat felbegeerde diploma, maar we besteden ook veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.”

Albert Buijs
Rector Luzac Groningen

Luzac

Locatie Groningen

Pelsterstraat 2/1
9711 KL Groningen
050 318 74 54

Onze school is gehuisvest in een uniek en opvallend pand, in hartje centrum van de stad. Leerlingen zijn graag bij ons op school en vinden ook de omgeving gezellig. De locatie is bovendien goed bereikbaar.

In de zomer is onze vestiging verbouwd en hebben we de meubels vernieuwd. Bekijk hieronder het resultaat.

Vanaf het centraal station bereik je de vestiging te voet in 10-15 minuten. Kom je met de auto? Tegenover de vestiging kun je betaald parkeren in parkeergarage Centrum.

Plan uw route.

Bij Luzac Groningen wordt ook examentraining van Luzac Examentraining gegeven. Bekijk hier de examentrainingen die in Groningen gegeven worden.

“Mijn slechtste vakken werden mijn beste vakken. Ik begon school interessant en leuk te vinden.”

Ruben Vanghillewe,
Alumnus Luzac Groningen

Team

Albert Buijs - Rector

Albert Buijs – Rector

Henri Abbring MA - Conrector

Henri Abbring MA – Conrector

Maaike Claus - Stafmedewerker

Maaike Claus – Stafmedewerker

Corrie de Vries-Ellen - Administratief medewerker

Corrie de Vries-Ellen – Administratief medewerker

Jetty Visser - Conciërge

Jetty Visser – Conciërge