Inschrijven bij Luzac

Zoekt u voortgezet onderwijs, waarbij uw zoon of dochter de middelbare school op een manier doorloopt die bij hem of haar past? Dan zit hij of zij goed bij Luzac. Of uw kind nu in de brugklas start, in de bovenbouw instroomt of een (versneld) examenjaar wil volgen: bij Luzac haalt hij of zij gegarandeerd het maximale uit zichzelf.

Uiteraard willen wij u een volledig beeld geven van wat u kunt verwachten van het onderwijs van Luzac. Wilt u uw zoon of dochter inschrijven? Luzac hanteert een inschrijfprocedure, waarbij u en uw kind optimaal kennismaken met Luzac en beleven wat het op maat gemaakte onderwijs voor hem of haar kan betekenen. Samen doorlopen wij de volgende stappen voor de inschrijving:

Persoonlijk gesprek op de vestiging

Wij kijken ernaar uit om kennis te maken met u en uw zoon of dochter. Dit is ook mogelijk tijdens de vakanties. Tijdens het gesprek met de (con)rector hoort u alles over het onderwijs van Luzac en de verschillende mogelijkheden voor uw kind. Daarnaast kunt u uiteraard al uw vragen stellen. Samen bespreken wij wat de leerbehoeften van uw kind zijn en wat voor onderwijs het beste bij uw hem of haar past. Ook geven wij u graag een rondleiding op de vestiging, zodat u een indruk krijgt van het schoolgebouw en de lessen van Luzac. Wil u een intakegesprek inplannen? Laat uw gegevens hier achter en wij bellen u terug om een afspraak te maken.

Een meeloopdag

Tijdens de meeloopdag nemen wij alle tijd voor uw zoon of dochter. Hij of zij maakt kennis met medeleerlingen en docenten. Daarnaast ervaart uw kind hoe het is om in een kleine klas te zitten en hoe de lesstof op een leuke en een behapbare manier wordt gegeven. Zo heeft uw kind een goed beeld van Luzac en de leeromgeving waarin hij of zij het maximale uit zichzelf kan halen.

Kostenoverzicht

Wij maken een vrijblijvend kostenoverzicht voor u op. Zo heeft u een helder beeld van de kosten voor het op maat gemaakte onderwijs van Luzac.

Vragen

Wij staan altijd klaar om u een toelichting te geven over de offerte, het onderwijs van Luzac en de mogelijkheden voor uw kind. Als u het kostenoverzicht van Luzac ontvangen heeft, bellen wij u om eventuele vragen te beantwoorden.

Inschrijven

Kiest u voor het persoonlijke onderwijs van Luzac? Dan wordt uw zoon of dochter officieel ingeschreven. U ondertekent de overeenkomst, waarna wij ernaar uitkijken om uw kind te helpen met het bereiken van zijn of haar doelen. Voordat uw kind aan zijn of haar leerweg begint, stippelen we een persoonlijk plan uit. Met dit leerplan groeit uw zoon of dochter gegarandeerd naar het hoogste realistische niveau.

Meer informatie

Wij kijken ernaar uit om kennis te maken met u en uw zoon of dochter. Heeft u vragen over Luzac? Dan kunt u altijd bellen naar 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected].