Kostenoverzicht aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kind en welke tarieven hieraan verbonden zijn?

De kosten voor een schooljaar bij Luzac zijn afhankelijk van het jaar waarin uw zoon of dochter bij ons instroomt en het gekozen pakket. Een voltijdpakket voor schooljaar 2024/2025 bij Luzac kost tussen de €26.650,- en €31.800,- (inclusief 5% korting bij betaling ineens). Prijzen kunnen hoger uitvallen bij afwijking van de standaardpakketten. Een standaardpakket voor de bovenbouw bestaat bij mavo en havo uit 7 examenvakken en bij vwo uit 8 examenvakken. Certificaten voor het examenjaar zijn mogelijk vanaf €4.670 (inclusief de betalingskorting van 5%).

Wilt u een kostenoverzicht op maat ontvangen? Vul onderstaand formulier in en u ontvangt deze binnen enkele minuten in uw mailbox. De prijzen in het kostenoverzicht zijn voor schooljaar 2024-2025. Wilt u dit schooljaar nog instromen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 035 – 672 10 39 voor de tarieven.

U ontvangt naast het kostenoverzicht nog enkele informerende e-mails van ons betreft uw informatieaanvraag. 

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.