Maak kennis met..

Luzac Amersfoort wordt gekenmerkt door een ontspannen sfeer en onderlinge verbondenheid. We bieden toonaangevend onderwijs, van brugklas tot diploma, op alle niveaus. Omdat wij een kleine school zijn, kennen we iedereen persoonlijk en weten we precies waaraan onze leerlingen behoefte hebben. We helpen uw kind bij het maken van de juiste keuzes en werken indien nodig aan het zelfvertrouwen van uw kind. Samen zorgen we ervoor dat de toekomstdromen van uw zoon of dochter uitkomen. Naast het harde werken doen we ook gezellige dingen bij Luzac. Hoogtepunten van het jaar zijn het kerstdiner, leerzame uitstapjes en de gezamenlijke wintersport.

drs. Pauline Heistein – ten Zeldam
Rector Luzac Amersfoort

Luzac

Praktische informatie

Adres

Zonnehof 9
3811 ND Amersfoort
033 461 5489

Luzac Amersfoort ligt op een mooie locatie, vlakbij het gezellige centrum van Amersfoort. Vanaf het station is het slechts 10 minuten lopen. Om Luzac Amersfoort met de auto te bereiken, voert u als bestemming Bergstraat 21 in uw navigatie in. Tussen Drukkerij Printing en Motorzaak Van Harten kunt u het Zonnehof oprijden. U ziet dan aan uw linkerhand onze vestiging. U kunt gratis parkeren op het eigen terrein van onze school. Drukt u daarvoor op de rode knop bij de slagboom.

Plan uw route

Examentraining

Bij Luzac Amersfoort wordt ook examentraining van Luzac Examentraining gegeven op VMBO-TL-, HAVO- en VWO-niveau.

Onder leiding van bevoegde docenten, die dagelijks voor de klas staan, trainen leerlingen voor het eindexamen. In een groep van maximaal 12 leerlingen krijgt iedereen persoonlijke aandacht en is er veel ruimte voor het stellen van vragen. Mede hierdoor scoren zij gemiddeld 1 punt hoger op het examen.

Bekijk alle examentrainingen

Testimonials

“Leerlingen worden bij ons gezien en begrepen. Ze krijgen veel aandacht, begeleiding en zorg. Onze docenten halen altijd het maximale uit elke leerling. Leerlingen stellen samen met hun leerlingbegeleider een persoonlijk leerplan op. Luzac biedt zo persoonlijk mogelijk onderwijs en denkt in kansen en oplossingen.”
Stan Daanen
Conrector onderwijs
“Zijn het de tosti’s? De persoonlijke appjes aan mijn kind waaruit zoveel betrokkenheid blijkt? De kleine en vertrouwde groepen waar hij zichzelf kan zijn? De out of the box denkende leraren? De creatieve en energieke invulling van lessen? Of toch de overzichtelijkheid en warmte in het gebouw? Het ‘where everybody knows your name’ gehalte? Of is het de duidelijkheid onder 4 ogen die soms ook zo nodig is? Ik weet het niet precies. Maar iets gaat hier gewoon heel erg goed. ”
Hannelore Blauw
Moeder van Pelle
“Mijn lessen zijn aansprekend, vernieuwend en interactief. Naast het behandelen van de lesstof is er vaak ruimte voor een educatief filmpje of samen opgaven maken. Ik laat ze de keuze. Elke klas is anders en ook binnen een klas zijn er natuurlijk verschillen. Die groepsdynamiek is ontzettend leuk en interessant. Aan mij de schone taak om die dynamiek aan te voelen.”
Rense van Aarnhem
Docent
“De lange dagen vind ik nog steeds best zwaar, maar het fijne is wel dat ik thuis bijna niets meer hoef te doen. Tijdens de studie-uren op school leer je namelijk voor toetsen en maak je je huiswerk. Een groot verschil met andere scholen is dat je met veel minder leerlingen in de klas zit. De docenten weten daardoor precies wat voor karakter je hebt. Daar gaan ze heel bewust mee om en je krijgt veel aandacht. Ik kan iedereen aanraden om naar Luzac te komen. Je resultaten zullen beter zijn.”
Sebastiaan Berlo
Leerling, 5 vwo
“Luzac is voor leerlingen een goede school omdat er veel aandacht is voor elke leerling. De persoonlijke begeleiding is gewoonweg uniek. Door de kleine klassen is er veel aandacht voor elke leerling, is er meer ruimte om vragen te stellen en is het ook sneller duidelijk of een leerling extra hulp nodig heeft. En, ik citeer nu een leerling: bij Luzac wordt lesgegeven door docenten die lesgeven wél leuk vinden. ”
Karin Grootenboer
Leerlingbegeleider en docent
`

Team

drs. Pauline Heistein-ten Zeldam
drs. Pauline Heistein-ten Zeldam
Rector
Stan Daanen MEd
Stan Daanen MEd
Conrector onderwijs, Docent geschiedenis
Marjet de Vries MSc
Marjet de Vries MSc
Conrector leerlingbegeleiding
Han Monsees MSc MEd
Han Monsees MSc MEd
Docent Wiskunde, Natuurkunde, Examensecretaris
Daniëlle Vernooij
Daniëlle Vernooij
Administratief medewerker
Daniëlle Bakker
Daniëlle Bakker
Administratief medewerker
Dick Regeling
Dick Regeling
Conciërge
Ivo Hoogenboom MSc MA
Ivo Hoogenboom MSc MA
Docent economie, Roostermaker
mr drs Karin Grootenboer
mr drs Karin Grootenboer
Docent Frans, Leerlingbegeleider

Onze eerstvolgende examentrainingen

Bekijk alle trainingen
1-2 mei 2021AmersfoortHAVOBiologie€ 325,- Boek nu
1-2 mei 2021AmersfoortHAVOGeschiedenis€ 325,- Boek nu
1-2 mei 2021AmersfoortHAVOScheikunde€ 325,- Boek nu
1-2 mei 2021AmersfoortHAVOWiskunde A€ 325,- Boek nu
1-2 mei 2021AmersfoortVWOScheikunde€ 325,- Boek nu
13-14 mei 2021AmersfoortHAVOEconomie€ 325,- Boek nu
13-14 mei 2021AmersfoortHAVONederlands€ 325,- Boek nu
13-14 mei 2021AmersfoortHAVOWiskunde B€ 325,- Boek nu
13-14 mei 2021AmersfoortVMBO-TLWiskunde€ 325,- Boek nu
13-14 mei 2021AmersfoortVWOWiskunde A€ 325,- Boek nu

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer