Luzac Amersfoort

Maak kennis met..

“Na tweeënhalve maand met succes virtueel les en begeleiding te hebben gegeven, opent Luzac Amersfoort op 2 juni de schooldeuren weer. De leerlingen kunnen met hun volledige klas lessen volgen, 5 dagen in de week van 9.00 tot 17.00 uur. De lokalen zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden en bovendien zijn de klassen klein. Daarnaast gaan alle toetsen bij Luzac Amersfoort gewoon door, waardoor onze leerlingen optimaal voorbereid het volgende schooljaar tegemoet gaan.

Luzac Amersfoort wordt gekenmerkt door een ontspannen sfeer en onderlinge verbondenheid. We bieden toonaangevend onderwijs, van brugklas tot diploma, op alle niveaus. Omdat wij een kleine school zijn, kennen we iedereen persoonlijk en weten we precies waaraan onze leerlingen behoefte hebben. We helpen uw kind bij het maken van de juiste keuzes en werken indien nodig aan het zelfvertrouwen van uw kind. Samen zorgen we ervoor dat de toekomstdromen van uw zoon of dochter uitkomen. Naast het harde werken doen we ook gezellige dingen bij Luzac. Hoogtepunten van het jaar zijn het kerstdiner, leerzame uitstapjes en de gezamenlijke wintersport.”

drs. Pauline Heistein – ten Zeldam
Rector Luzac Amersfoort

Luzac

Locatie Amersfoort

Luzac Amersfoort ligt op een mooie locatie, vlakbij het gezellige centrum van Amersfoort. Vanaf het station is het slechts 10 minuten lopen. Er wordt les gegeven in kleine, lichte lokalen, verspreid over drie verdiepingen. Onze grote kantine in de kelder is befaamd, een fijne plek om met vrienden bij te praten, zelf tosti’s te maken en een potje te tafeltennissen.

Route/Parkeren

Om Luzac Amersfoort te bereiken, voert u als bestemming Bergstraat 21 in uw navigatie in. Tussen Drukkerij Printing en Motorzaak Van Harten kunt u het Zonnehof oprijden. U ziet dan aan uw linkerhand onze vestiging. U kunt gratis parkeren op het eigen terrein van onze school. Drukt u daarvoor op de rode knop bij de slagboom.

Plan uw route

Bij Luzac Amersfoort wordt ook examentraining van Luzac Examentraining gegeven. Bekijk hier de examentrainingen die in Amersfoort gegeven worden.

“Zijn het de tosti’s? De persoonlijke appjes aan mijn kind waaruit zoveel betrokkenheid blijkt? De kleine en vertrouwde groepen waar hij zichzelf kan zijn? De out of the box denkende leraren? De creatieve en energieke invulling van lessen? Of toch de overzichtelijkheid en warmte in het gebouw? Het ‘where everybody knows your name’ gehalte? Of is het de duidelijkheid onder 4 ogen die soms ook zo nodig is? Ik weet het niet precies. Maar iets gaat hier gewoon heel erg goed. “

Hannelore Blaauw,
moeder Pelle leerling havo 4

Team

drs. Pauline Heistein-ten Zeldam - Rector

drs. Pauline Heistein-ten Zeldam – Rector

Stan Daanen MEd - Conrector onderwijs, Docent geschiedenis

Stan Daanen MEd – Conrector onderwijs, Docent geschiedenis

Marjet de Vries MSc - Conrector leerlingbegeleiding

Marjet de Vries MSc – Conrector leerlingbegeleiding

Han Monsees MSc MEd - Docent Wiskunde, Natuurkunde, Examensecretaris

Han Monsees MSc MEd – Docent Wiskunde, Natuurkunde, Examensecretaris

Daniëlle Vernooij - Administratief medewerker

Daniëlle Vernooij – Administratief medewerker

Daniëlle Bakker - Administratief medewerker

Daniëlle Bakker – Administratief medewerker

Dick Regeling - Conciërge

Dick Regeling – Conciërge

Ivo Hoogenboom MSc MA - Docent economie, Roostermaker

Ivo Hoogenboom MSc MA – Docent economie, Roostermaker

mr drs Karin Grootenboer - Docent Frans, Leerlingbegeleider

mr drs Karin Grootenboer – Docent Frans, Leerlingbegeleider