Luzac Amersfoort

Maak kennis met..

“Luzac Amersfoort wordt gekenmerkt door een ontspannen sfeer en onderlinge verbondenheid. We bieden toonaangevend onderwijs, van brugklas tot diploma, op alle niveaus. Omdat wij een kleine school zijn, kennen we iedereen persoonlijk en weten we precies waaraan onze leerlingen behoefte hebben. We helpen uw kind bij het maken van de juiste keuzes en werken indien nodig aan het zelfvertrouwen van uw kind. Samen zorgen we ervoor dat de toekomstdromen van uw zoon of dochter uitkomen. Naast het harde werken doen we ook gezellige dingen bij Luzac. Hoogtepunten van het jaar zijn het kerstdiner, leerzame uitstapjes en de gezamenlijke wintersport.”

drs. Pauline Heistein – ten Zeldam
Rector Luzac Amersfoort

Luzac

Locatie Amersfoort

Luzac Amersfoort ligt op een mooie locatie, vlakbij het gezellige centrum van Amersfoort. Vanaf het station is het slechts 10 minuten lopen. Er wordt les gegeven in kleine, lichte lokalen, verspreid over drie verdiepingen. Onze grote kantine in de kelder is befaamd, een fijne plek om met vrienden bij te praten, zelf tosti’s te maken en een potje te tafeltennissen.

Route/Parkeren

Om Luzac Amersfoort te bereiken, voert u als bestemming Bergstraat 21 in uw navigatie in. Tussen Drukkerij Printing en Motorzaak Van Harten kunt u het Zonnehof oprijden. U ziet dan aan uw linkerhand onze vestiging. U kunt gratis parkeren op het eigen terrein van onze school. Drukt u daarvoor op de rode knop bij de slagboom.

Plan uw route

Bij Luzac Amersfoort wordt ook examentraining van Luzac Examentraining gegeven. Bekijk hier de examentrainingen die in Amersfoort gegeven worden.

“Ik leer en ervaar dat hard werken en goed presteren prima samen kunnen gaan met zelfontwikkeling en het ontdekken van mijn passies.”

Nassau de Lange,
Alumnus Luzac Amersfoort

Team

drs. Pauline Heistein-ten Zeldam - Rector

drs. Pauline Heistein-ten Zeldam – Rector

Stan Daanen MEd - Conrector onderwijs, Docent geschiedenis

Stan Daanen MEd – Conrector onderwijs, Docent geschiedenis

Marjet de Vries MSc - Conrector leerlingbegeleiding

Marjet de Vries MSc – Conrector leerlingbegeleiding

Daniëlle Vernooij - Administratief medewerker

Daniëlle Vernooij – Administratief medewerker

Daniëlle Bakker - Administratief medewerker

Daniëlle Bakker – Administratief medewerker

Dick Regeling - Conciërge

Dick Regeling – Conciërge

Ivo Hoogenboom MSc MA - Docent economie, Roostermaker

Ivo Hoogenboom MSc MA – Docent economie, Roostermaker

mr drs Karin Grootenboer - Docent Frans, Leerlingbegeleider

mr drs Karin Grootenboer – Docent Frans, Leerlingbegeleider