Praktische informatie

Adres

Zonnehof 9
3811 ND Amersfoort
033 461 5489
[email protected]

Luzac Amersfoort ligt op een mooie locatie, vlakbij het gezellige centrum van Amersfoort. Vanaf het station is het slechts 10 minuten lopen. Om Luzac Amersfoort met de auto te bereiken, voert u als bestemming Bergstraat 21 in uw navigatie in. Tussen Drukkerij Printing en Motorzaak Van Harten kunt u het Zonnehof oprijden. U ziet dan aan uw linkerhand onze vestiging. U kunt gratis parkeren op het eigen terrein van onze school. Drukt u daarvoor op de rode knop bij de slagboom.

Plan uw route

Examentraining

Bij Luzac Amersfoort wordt ook examentraining van Luzac Examentraining gegeven op mavo-, havo- en vwo-niveau.

Onder leiding van bevoegde docenten, die dagelijks voor de klas staan, trainen leerlingen voor het eindexamen. In een groep van maximaal 14 leerlingen krijgt iedereen persoonlijke aandacht en is er veel ruimte voor het stellen van vragen. Mede hierdoor scoren zij gemiddeld 1 punt hoger op het examen.

Bekijk alle examentrainingen

Maak kennis met..

De switch van het regulier onderwijs naar Luzac is het beste besluit dat ik in mijn werkleven heb genomen. Doordat we een kleine school zijn, weten we altijd wat er speelt. Als er een praktisch probleem is lossen we dat meteen op. Het team is klein en hecht, we zorgen goed voor elkaar én voor onze leerlingen. Luzac voelt als een familie, waardoor iedereen zich hier thuis voelt en optimaal kan presteren. Ons werk is betekenisvol, omdat we echt iets bijdragen aan het leven van leerlingen. We werken niet alleen toe naar het diploma, maar zorgen ook voor persoonlijke ontwikkeling en denken mee over belangrijke vervolgstappen na het examen.

Op onze vestiging ontstaat elk jaar weer snel een hechte band tussen leerlingen onderling. We organiseren veel leuke activiteiten, zoals de jaarlijkse skireis, het kerstdiner en de leerzame uitstapjes. Studeren en huiswerk maken doen leerlingen grotendeels op school tijdens de vele studie-uren. Thuis kunnen ze hierdoor lekker ontspannen, met vrienden afspreken of sporten.

Veel oud-leerlingen komen nog steeds bij ons langs. Gewoon om hun gezicht te laten zien en te vertellen hoe het gaat. Dat is veelzeggend en geeft een goed gevoel!

Stan Daanen MEd
Rector Luzac Amersfoort

Luzac

Testimonials

“Leerlingen worden bij ons gezien en begrepen. Ze krijgen veel aandacht, begeleiding en zorg. Onze docenten halen altijd het maximale uit elke leerling. Leerlingen stellen samen met hun leerlingbegeleider een persoonlijk leerplan op. Luzac biedt zo persoonlijk mogelijk onderwijs en denkt in kansen en oplossingen.”
Stan Daanen
Rector
“Zijn het de tosti’s? De persoonlijke appjes aan mijn kind waaruit zoveel betrokkenheid blijkt? De kleine en vertrouwde groepen waar hij zichzelf kan zijn? De out of the box denkende leraren? De creatieve en energieke invulling van lessen? Of toch de overzichtelijkheid en warmte in het gebouw? Het ‘where everybody knows your name’ gehalte? Of is het de duidelijkheid onder 4 ogen die soms ook zo nodig is? Ik weet het niet precies. Maar iets gaat hier gewoon heel erg goed. ”
Hannelore Blauw
Moeder van Pelle
“Mijn lessen zijn aansprekend, vernieuwend en interactief. Naast het behandelen van de lesstof is er vaak ruimte voor een educatief filmpje of samen opgaven maken. Ik laat ze de keuze. Elke klas is anders en ook binnen een klas zijn er natuurlijk verschillen. Die groepsdynamiek is ontzettend leuk en interessant. Aan mij de schone taak om die dynamiek aan te voelen.”
Rense van Aarnhem
Docent
“De lange dagen vind ik nog steeds best zwaar, maar het fijne is wel dat ik thuis bijna niets meer hoef te doen. Tijdens de studie-uren op school leer je namelijk voor toetsen en maak je je huiswerk. Een groot verschil met andere scholen is dat je met veel minder leerlingen in de klas zit. De docenten weten daardoor precies wat voor karakter je hebt. Daar gaan ze heel bewust mee om en je krijgt veel aandacht. Ik kan iedereen aanraden om naar Luzac te komen. Je resultaten zullen beter zijn.”
Sebastiaan Berlo
Leerling, 6 vwo

Team

Stan Daanen MEd
Stan Daanen MEd
Rector, Docent geschiedenis
Ivo Hoogenboom MSc MA
Ivo Hoogenboom MSc MA
Conrector onderwijs
Elselien van der Wal
Elselien van der Wal
Conrector leerlingbegeleiding
Han Monsees MSc MEd
Han Monsees MSc MEd
Docent Wiskunde, Natuurkunde, Examensecretaris
Edith Prins
Edith Prins
Organisatorisch medewerker
Daniëlle Bakker
Daniëlle Bakker
Organisatorisch medewerker
Dick Regeling
Dick Regeling
Conciërge

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer