Maak kennis met…

Onze leerlingen vergelijken een jaar Luzac met topsport beoefenen. Uw kind stopt veel tijd, energie en concentratie in het traject en heeft het soms best zwaar, maar als hij of zij dan dat felbegeerde diploma in handen heeft, is de kick enorm. Met kleine klassen, goede persoonlijke begeleiding en volop structuur, bieden we uw kind de ideale omstandigheden voor succes.

Onze Luzac-vestiging is aangesloten bij het samenwerkingsverband van de Leidse Aanpak. Het doel van de Leidse Aanpak is om door middel van samenwerking met diverse scholen in de regio de talenten van jongeren te ontdekken en te ontplooien. Een ander hoofdthema van de Leidse Aanpak is onderwijs op maat. Ook voor Luzac Leiden staan talentontwikkeling en onderwijs op maat hoog in het vaandel. Door het delen van dezelfde doelen zijn we ervan overtuigd dat we als Leidse Luzac-vestiging iets kunnen betekenen voor de Leidse Aanpak en uiteraard andersom.

Lisanne Mijnders
Rector Luzac Leiden

Luzac

Praktische informatie

Adres

Bargelaan 180
2333CW Leiden
071 514 89 63

We zijn onlangs verhuisd naar het moderne LEVEL-pand pal naast Leiden Centraal Station. De praktische plek en nieuwe voorzieningen zullen ervoor zorgen dat iedereen zich prettig voelt. Daardoor kunnen de leerlingen zich concentreren op het belangrijkste: hun ontwikkeling.

Plan uw route

Examentraining

Bij Luzac Eindhoven wordt ook examentraining van Luzac Examentraining gegeven op mavo-, havo- en vwo-niveau.

Onder leiding van bevoegde docenten, die dagelijks voor de klas staan, trainen leerlingen voor het eindexamen. In een groep van maximaal 14 leerlingen krijgt iedereen persoonlijke aandacht en is er veel ruimte voor het stellen van vragen. Mede hierdoor scoren zij gemiddeld 1 punt hoger op het examen.

Bekijk alle examentrainingen

“De leerlingen staan bij ons centraal: wij bieden hen persoonlijke begeleiding en structuur.”

Lisanne Mijnders
Rector, Luzac Leiden

Testimonials

“Bij Luzac is alles mogelijk. Voor iedere situatie is wel een oplossing. Zelf doe ik bijvoorbeeld gesplitst eindexamen. Zo plannen we alles mooi om mijn sportieve hoogtepunten heen. Ik moest trouwens best wennen aan dat kleinschalige. Iedereen kent iedereen! Maar nu vind ik dat alleen maar fijn, ik merk hoe waardevol dat is.”
Charlotte Wijkamp
Leerling, 6 vwo
“Op het Luzac worden leerlingen begeleid vanuit de gedachte dat ieder kind gelijk, maar geen kind hetzelfde is. Leerlingen gaan hier niet alleen weg met een diploma, maar ook met inzicht in hun eigen unieke persoonlijkheid en de manier waarop ze die het beste kunnen inzetten in de samenleving. Hier wordt een leerling écht gezien en uit hem of haar gehaald wat erin zit.”
Lilian de Ruiter
Oud-conrector onderwijs

Team

drs. Lisanne Mijnders - Pepelasi
drs. Lisanne Mijnders – Pepelasi
Rector
Rutger van Diermen
Rutger van Diermen
Conrector leerlingbegeleiding
Myrthe Goemaat
Myrthe Goemaat
Conrector onderwijs
Monique Koen
Monique Koen
Leerlingbegeleider
Maaike Langezaal
Maaike Langezaal
Leerlingbegeleider
Casper Kreeft
Casper Kreeft
Leerlingbegeleider
Alexander Allen
Alexander Allen
Roostermaker
Jolanda van der Voet
Jolanda van der Voet
Office medewerker
Daphne van den Oever
Daphne van den Oever
Office medewerker
Solange van Ravensteyn
Solange van Ravensteyn
Leerlingbegeleider

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer