Luzac Leiden

Maak kennis met…

“Na tweeënhalve maand met succes virtueel les en begeleiding te hebben gegeven, opent Luzac Leiden op 2 juni de schooldeuren weer. De leerlingen kunnen met hun volledige klas lessen volgen, 5 dagen in de week van 9.00 tot 17.00 uur. De lokalen zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden en bovendien zijn de klassen klein. Daarnaast gaan alle toetsen bij Luzac Leiden gewoon door, waardoor onze leerlingen optimaal voorbereid het volgende schooljaar tegemoet gaan.

Luzac Leiden focust zich primair op versnelde (2 jaar in 1) examentrajecten en de voorexamenklassen (4h/v en 5v). Leerlingen die hun vwo-, havo- of mavo-diploma willen behalen of willen completeren middels het behalen van losse certificaten, zijn bij ons aan het goede adres. Onze leerlingen vergelijken een jaar Luzac met topsport beoefenen. Uw kind stopt veel tijd, energie en concentratie in het traject en heeft het soms best zwaar, maar als hij of zij dan dat felbegeerde diploma in handen heeft, is de kick enorm. Met kleine klassen, goede persoonlijke begeleiding en volop structuur, bieden we uw kind de ideale omstandigheden voor succes.”

“Onze Luzac-vestiging is aangesloten bij het samenwerkingsverband van de Leidse Aanpak. Het doel van de Leidse Aanpak is om door middel van samenwerking met diverse scholen in de regio de talenten van jongeren te ontdekken en te ontplooien. Een ander hoofdthema van de Leidse Aanpak is onderwijs op maat. Ook voor Luzac Leiden staan talentontwikkeling en onderwijs op maat hoog in het vaandel. Door het delen van dezelfde doelen zijn we ervan overtuigd dat we als Leidse Luzac-vestiging iets kunnen betekenen voor de Leidse Aanpak en uiteraard andersom.”

Olga de Bas
Rector Luzac Leiden

Luzac

Locatie Leiden

Bargelaan 180
2333CW Leiden
071 514 89 63

We zijn onlangs verhuisd naar het moderne LEVEL-pand pal naast Leiden Centraal Station. De praktische plek en nieuwe voorzieningen zullen ervoor zorgen dat iedereen zich prettig voelt. Daardoor kunnen de leerlingen zich concentreren op het belangrijkste: hun ontwikkeling.

Plan uw route.

Bij Luzac Leiden wordt ook examentraining van Luzac Examentraining gegeven. Bekijk hier de examentrainingen die in Leiden gegeven worden.

“De leerlingen staan bij ons centraal: wij bieden hen persoonlijke begeleiding en structuur.”

Lisanne Mijnders
Conrector leerlingbegeleiding, Luzac Leiden

Team

Olga de Bas - Rector

Olga de Bas – Rector

drs. Lisanne Mijnders - Conrector leerlingbegeleider

drs. Lisanne Mijnders – Conrector leerlingbegeleider

Renske Smith - Onderwijs coach, Docent

Renske Smith – Onderwijs coach, Docent

Daphne van den Oever - Administratief medewerker

Daphne van den Oever – Administratief medewerker

Jessica van Dongen-de Wit - Administratief medewerker

Jessica van Dongen-de Wit – Administratief medewerker

Nanouk Koeks - Leerlingbegeleider

Nanouk Koeks – Leerlingbegeleider

Maartje de Heij - Leerlingbegeleider, Docent

Maartje de Heij – Leerlingbegeleider, Docent