Luzac ‘s-Hertogenbosch

Maak kennis met…

“Na tweeënhalve maand met succes virtueel les en begeleiding te hebben gegeven, opent Luzac ‘s-Hertogenbosch op 2 juni de schooldeuren weer. De leerlingen kunnen met hun volledige klas lessen volgen, 5 dagen in de week van 9.00 tot 17.00 uur. De lokalen zijn groot genoeg om 1,5 meter afstand te houden en bovendien zijn de klassen klein. Daarnaast gaan alle toetsen bij Luzac ‘s-Hertogenbosch gewoon door, waardoor onze leerlingen optimaal voorbereid het volgende schooljaar tegemoet gaan.

Luzac ‘s-Hertogenbosch is een sfeervolle vestiging, waar uw kind binnen duidelijke kaders en onder goede begeleiding aan zijn of haar toekomstdromen werkt. Instromen kan vrijwel op elk moment. Uw zoon of dochter kan kiezen uit meerdere mogelijkheden:

  • Havo 3
  • Havo 4
  • Havo 5
  • Vwo 4
  • Vwo 5
  • Versneld eindexamen mavo-vmbo tl 3/4 in één jaar
  • Versneld eindexamen havo 4/5 in één jaar
  • Versneld eindexamen vwo 5/6 in één jaar

Wij informeren u graag over de best passende studierichting voor uw zoon of dochter. Met onze persoonlijke aanpak creëren we het ideale klimaat om uw kind succesvol te laten zijn. Een pittige tijd, waarin gelukkig ook ruimte is voor verbinding en persoonlijke ontwikkeling. Absoluut hoogtepunt is de diploma-uitreiking, voor veel leerlingen … en hun ouders! ”

Dagmar Opheij
Rector Luzac ‘s-Hertogenbosch

Luzac

Locatie ’s Hertogenbosch

Aartshertogenlaan 233
5212 CG ‘s-Hertogenbosch
073 623 48 69

Onze school bevindt zich in een karakteristiek pand op een mooie locatie, vlakbij het Van de Venpark en het Prins Hendrikpark. Een fijne en veilige leeromgeving waar we trots op zijn.

Afgelopen zomer is onze vestiging gerenoveerd. Bekijk hieronder het resultaat.

De vestiging is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station kun je diverse bussen nemen, stap uit op halte Mgr. Diepenstraat. Kom je met de auto? De vestiging is goed aan te rijden en er zijn voldoende parkeerplaatsen aan de overkant van het gebouw. Parkeren is gratis op de Jacob van Ruysdaelstraat.

Plan uw route.

“Kies niet voor een krantenwijk. Kies voor een maatschappelijk betrokken rol waar je later veel aan hebt.”

Brechje Keukens
Alumnus, Luzac ‘s-Hertogenbosch

Team

Dagmar Opheij - Rector

Dagmar Opheij – Rector

Antoinette Veldman - Conrector

Antoinette Veldman – Conrector

Ferdy van Amelsfort MEd - Examensecretaris

Ferdy van Amelsfort MEd – Examensecretaris

Thea Vissers - Administratief medewerker

Thea Vissers – Administratief medewerker

Perry Birsak - Huismeester

Perry Birsak – Huismeester

Marlieke van den Hurk - Stafmedewerker

Marlieke van den Hurk – Stafmedewerker