Maak kennis met…

Luzac ‘s-Hertogenbosch is een sfeervolle vestiging, waar uw kind binnen duidelijke kaders en onder goede begeleiding aan zijn of haar toekomstdromen werkt. Instromen kan vrijwel op elk moment. Uw zoon of dochter kan kiezen uit meerdere mogelijkheden:

  • Havo 3
  • Havo 4
  • Havo 5
  • Vwo 4
  • Vwo 5
  • Versneld eindexamen mavo-vmbo tl 3/4 in één jaar
  • Versneld eindexamen havo 4/5 in één jaar
  • Versneld eindexamen vwo 5/6 in één jaar

Wij informeren u graag over de best passende studierichting voor uw zoon of dochter. Met onze persoonlijke aanpak creëren we het ideale klimaat om uw kind succesvol te laten zijn. Een pittige tijd, waarin gelukkig ook ruimte is voor verbinding en persoonlijke ontwikkeling. Absoluut hoogtepunt is de diploma-uitreiking, voor veel leerlingen … en hun ouders!

Dagmar Opheij
Rector Luzac ‘s-Hertogenbosch

Luzac

Praktische informatie

Adres

Aartshertogenlaan 233
5212 CG ‘s-Hertogenbosch
073 623 48 69

Onze school bevindt zich in een karakteristiek pand op een mooie locatie, vlakbij het Van de Venpark en het Prins Hendrikpark. Een fijne en veilige leeromgeving waar we trots op zijn.

De vestiging is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het centraal station kun je diverse bussen nemen, stap uit op halte Mgr. Diepenstraat. Kom je met de auto? De vestiging is goed aan te rijden en er zijn voldoende parkeerplaatsen aan de overkant van het gebouw. Parkeren is gratis op de Jacob van Ruysdaelstraat.

Plan uw route

 

 

 

“Kies niet voor een krantenwijk. Kies voor een maatschappelijk betrokken rol waar je later veel aan hebt.”

Brechje Keukens
Alumnus, Luzac ‘s-Hertogenbosch

Testimonials

“Op dit moment zijn de gesprekken met mijn leerlingen intensief omdat het bijna SE-week is. Dan neemt de spanning nogal toe, zal ik maar zeggen. De ene leerling wil samen met mij een strakke planning maken, de ander heeft vooral wat zelfvertrouwen nodig. Ik help, ondersteun, beur op, motiveer en inspireer. Leerlingen voelen zich gehoord en begrepen, waardoor ze beter presteren. Bij Luzac hebben we hier gelukkig alle tijd en aandacht voor.”
Marieke Remijn
Leerlingbegeleider en docent
“Mijn mooiste herinnering? Tijdens mijn eerste Luzac-jaar had ik helaas een herkansing nodig. Ik baalde enorm, maar moest en zou het alsnog halen. Op de dag van de uitslag zat ik in spanning te wachten. Ineens hoorden we allemaal getoeter. Toen ik naar buiten liep kwamen verschillende docenten en de rector aanrijden om mij te vertellen dat ik geslaagd was. Hoe persoonlijk wil je het hebben? Echt geweldig!”
Suzanne
Leerling, 6 vwo
`

Team

Dagmar Opheij
Dagmar Opheij
Rector
Antoinette Veldman
Antoinette Veldman
Conrector
Ferdy van Amelsfort MEd
Ferdy van Amelsfort MEd
Examensecretaris
Marlies Borstel
Marlies Borstel
Management assistent
Perry Birsak
Perry Birsak
Huismeester
Marlieke van den Hurk
Marlieke van den Hurk
Stafmedewerker

Meer weten?

Afspraak maken

De keuze van een school is een belangrijk moment. Wij maken graag tijd vrij voor een persoonlijk gesprek met u en uw kind.

Maak een afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer weten over het excellente maatwerk en de kleine klassen van Luzac? Vraag de brochure aan voor meer informatie.

Brochure aanvragen

Ons onderwijsaanbod

Luzac biedt voortgezet onderwijs van brugklas tot diploma, op mavo-, havo- en vwo-niveau. Door onze kleinschalige scholen en het excellente maatwerk stijgen onze leerlingen boven zichzelf uit.

Bekijk ons onderwijsaanbod

Meeloopdag

We ontvangen uw zoon of dochter graag tijdens een meeloopdag, zodat hij of zij sfeer kan proeven en kennis kan maken met het onderwijs van Luzac.

Lees meer