Luzac Zomerdiploma

Niet geslaagd voor de eindexamens? Grote kans dat je denkt: help, ik ben gezakt! Wat nu? Maar er is een kans dat je dit schooljaar je diploma alsnog kunt behalen! Hoe? Door je profielwerkstuk te herschrijven; het vak maatschappijleer te volgen of een nieuw schoolexamenvak (kortweg: SE-vak) af te ronden in augustus.

Luzac biedt de SE-vakken Spaans elementair, NLT en informatica aan. Deze vakken kunnen soms in de plaats komen van een ander vak, waardoor je alsnog slaagt en in september kunt starten met je vervolgopleiding.

Benieuwd of jij in aanmerking komt? Upload dan hieronder je cijferlijst voor een expertoordeel! We nemen binnen 48 uur contact met je op om dit oordeel en (hopelijk) jouw mogelijkheden te bespreken. Houd alvast rekening met het volgende:

  • Je mag als eindcijfer maximaal één 5 (gemiddelde CE + SE) in de drie kernvakken Nederlands, Engels en wiskunde hebben om in aanmerking te komen voor het Luzac Zomerdiploma.

Let op: het is belangrijk dat je je officiële cijferlijst uploadt en niet een voorlopige! Deze kun je ophalen op de school waar je bent gezakt. Doe dit op tijd, want scholen sluiten in de zomermaanden.

Kosten

  • SE-vak afronden (Spaans Elementair, NLT of informatica): €4.250
  • Profielwerkstuk (her)schrijven of maatschappijleer: €2.125

Praktische informatie

Je kunt jouw zomerdiploma halen bij onze vestiging in Leiden. De lessen voor de SE-vakken starten op maandag 7 augustus en eindigen op vrijdag 25 augustus. De lessen maatschappijleer en het profielwerkstuktraject volg je van maandag 14 augustus tot en met vrijdag 18 augustus. Op woensdag 30 augustus organiseren we een feestelijke diploma-uitreiking!

Aanmelden

Heb je interesse in het zomerdiploma of wil je hier meer over weten? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te bespreken of het mogelijk is om je diploma nog in de zomer te halen.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.