Leerachterstanden? Niet bij Luzac

Zo goed kan onderwijs zijn

Er is in de media veel aandacht voor leerachterstand. En terecht. Scholen moeten weer over op online onderwijs, docenten vallen regelmatig uit, toetsen gaan niet door. Wij krijgen hier dagelijks vragen over van bezorgde ouders. Maakt u zich ook zorgen over leerachterstand bij uw zoon of dochter? Bij Luzac zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat uw zoon of dochter leerachterstanden en tegenvallende cijfers dit jaar nog wegwerkt.

Dit realiseren wij met ons leerplan op maat, persoonlijke begeleiding en kleine klassen. Uw kind leert op een manier die bij hem of haar past en krijgt de handvatten om het beste uit zichzelf te halen. Dit resulteert in mooie cijfers en een waardevolle persoonlijke ontwikkeling. Luzac biedt verschillende mogelijkheden om eventuele leerachterstanden en/of tegenvallende cijfers weg te werken: instromen in de onderbouw of bovenbouw, Luzac Examentraining en Luzac Studiebegeleiding.

Instromen in de onderbouw of bovenbouw

Van de tweejarige, brede brugklas tot het diploma: leerlingen kunnen in elk schooljaar instromen. Dat kan op elk moment in het schooljaar. Ook nu nog. Dankzij het persoonlijke onderwijs komen zij echt tot hun recht en worden eventuele leerachterstanden snel weggewerkt. We creëren dan weer een basis voor een succesvol nieuw schooljaar.

In de tweejarige brugklas van Luzac krijgt uw kind de tijd en ruimte om te groeien naar het hoogst haalbare, passende niveau. In de onderbouw wordt het niveau dus pas na twee jaar bepaald. In deze onzekere situatie geeft dat rust. In de bovenbouw van Luzac wordt uw kind optimaal voorbereid op het examenjaar. En tijdens het examenjaar maakt uw kind elk school- of eindexamen vol zelfvertrouwen.

Luzac Studiebegeleiding

Ook leerlingen van andere scholen kunnen nu de kracht van Luzac ervaren met Luzac Studiebegeleiding. Uw kind wordt gericht geholpen onder leiding van een vakkundige leerlingbegeleider. Van een Cito-training voor leerlingen uit groep acht tot leer- en huiswerkbegeleiding voor scholieren en coaching voor eerstejaars studenten: ze kunnen allemaal gericht geholpen worden met Luzac Studiebegeleiding.

Lees meer over Luzac Studiebegeleiding.

De examentrainingen van Luzac

Naast de Luzac Examensprint biedt Luzac ook losse examentrainingen aan. Veel examentrainingen worden gegeven door studenten. Bij Luzac kiezen we ervoor om bevoegde, ervaren docenten de examentrainingen te laten geven. Zij weten als geen ander hoe ze de theorie zo duidelijk mogelijk kunnen uitleggen. Daarnaast zetten zij alles op alles om iedereen individueel te helpen en te oefenen, totdat ze elke vraag goed kunnen interpreteren en beantwoorden. Keer op keer zorgt dit voor een mooi resultaat: Leerlingen scoren na Luzac Examentraining gemiddeld 1 punt hoger op hun eindexamen.

Lees meer over de examentrainingen van Luzac.

Extra mogelijkheden om te excelleren

Luzac biedt extra mogelijkheden waarmee uw kind optimaal kan presteren, zoals: vakken volgen op een hoger niveau, school combineren met topsport, overstappen naar een hoger niveau en het 2 in 1-examenjaar.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over wat Luzac voor uw kind kan betekenen? Bel dan naar 035 – 6 721 039 of mail naar [email protected]. Wij beantwoorden graag al uw vragen en denken graag met u mee over de onderwijsmogelijkheden die bij uw zoon of dochter passen.