Luzac Examentraining

Leuk dat je voor de Luzac Examentraining kiest! De Luzac Examentraining geven wij door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. We gaan samen alles op alles zetten om het hoogst haalbare cijfer te halen tijdens de eindexamens. Hier gaat de bevoegde docent jou persoonlijk bij helpen.

De getroffen maatregelen met betrekking tot het coronavirus, met in het bijzonder de maatregel dat de Centrale Eindexamens niet doorgaan,  hebben er helaas toe geleid dat de examentrainingen en de herexamentrainingen niet doorgaan. De reeds betaalde examentrainingen zullen wij restitueren. Wij nemen zo snel mogelijk contact op met deze deelnemers.

Volgend schooljaar organiseren wij weer examentrainingen. Wil je als eerste weten wanneer de nieuwe examentrainingen online staan? Wij houden je op de hoogte

Onze unieke tweedaagse methode kun je op VMBO-TL-, HAVO- en VWO-niveau volgen. Als je jouw niveau, het gewenste vak en de locatie hebt ingevuld, krijg je een overzicht van data waarop je de training kunt volgen. En als je een datum hebt gekozen, kun je extra trainingen toevoegen. Wist je dat onze deelnemers gemiddeld 1 punt hoger scoren tijdens hun eindexamens?

Kleine klas, persoonlijke aandacht

Je traint in een kleine groep van maximaal 12 leerlingen. Zo krijgt iedereen persoonlijke aandacht en is er veel ruimte voor het stellen van vragen.

Bekijk onze werkwijze

Onder leiding van bevoegde docenten

De examentraining wordt altijd gegeven door een bevoegde docent die normaal ook voor de klas staat. Zij weten als geen ander wat jij nodig hebt om te slagen.

Bekijk de docenten

Gemiddeld +1 punt op je examen

Je zult zien dat je meer kunt dan je denkt. Leerlingen die in afgelopen jaren een examentraining volgden, verhoogden hun cijfer met gemiddeld 1 punt!

Advies nodig?

VMBO-TL

HAVO

VWO

Persoonlijk onderwijs

Dankzij onze kleine groepen van maximaal 12 leerlingen krijgt tijdens de examentraining elke leerling de benodigde individuele aandacht. De bevoegde docenten die dagelijks voor de klas staan weten als geen ander wat de leerlingen nodig hebben om te slagen voor hun eindexamens. Zo ontdekken de docenten niet alleen op welke gebieden er nog kennis ontbreekt, maar ook of er eventuele blokkades zoals faalangst zijn. Vervolgens bieden wij de juiste begeleiding, waardoor elke leerling optimaal voorbereid en zelfverzekerd het eindexamen aflegt.

Locaties door heel Nederland

De examentraining vindt plaats op locaties door heel Nederland. Zo is er altijd een examentraining-locatie bij uw zoon of dochter in de buurt. Hij of zij kan vanaf 10 april de trainingen tijdens de weekenden volgen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Luzac examentraining? Bel dan naar 070 – 361 41 02 of mail naar [email protected]. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Jouw boeking

Training Niveau Locatie Wanneer Kosten
Voeg training toe
Totaal 0,-
Bekijk jouw boeking