Meld u aan voor de brugklas-webinar van Luzac

Gaat uw kind bijna naar de brugklas en zoekt u persoonlijk kwaliteitsonderwijs waarmee hij of zij het beste uit zichzelf haalt? Meld u aan voor de brugklas-webinar van Luzac.

Gastheer rector Pepe Leertouwer en rector Jackeline Tullenaar laten u onze onderwijsvisie op een interactieve manier zien en vertellen alles over onze brede, tweejarige brugklas. Daarnaast beantwoorden zij al uw vragen. Ook krijgt u de gelegenheid om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek, een meeloopdag of intake met de rector.

Rustig groeien naar het passende niveau

Luzac heeft een brede, tweejarige brugklas waarin leerlingen rustig kunnen groeien naar het hoogst haalbare, passende niveau. Ook als dat in eerste instantie lastig lijkt. Wij nemen de tijd om het niveau van uw kind zorgvuldig te bepalen. Bij Luzac wordt het definitieve niveau pas na twee jaar bepaald en leert uw kind op een manier die bij hem of haar past, met een leerplan op maat en intensieve persoonlijke begeleiding. Zo komt uw kind echt tot zijn of haar recht, zijn de schoolprestaties onder controle en maakt hij of zij een mooie persoonlijke ontwikkeling door.

Aanmelden voor de brugklas-webinar van Luzac

Het is op dit moment niet mogelijk om u aan te melden voor de brugklas-webinar. U kunt onze webinar wel terugkijken, via deze link.