Citotraining voor groep 7 en 8

Persoonlijke begeleiding waarmee uw kind gericht geholpen wordt? Luzac biedt nu citotraining voor leerlingen uit groep 7 en 8, zodat ook zij onder persoonlijke begeleiding van een onderwijscoach optimaal klaargestoomd worden de laatste citotoetsen en het voortgezet onderwijs.

De citotraining van Luzac: een optimale voorbereiding op de Cito-toets

In de cito-eindtoetstraining van Luzac wordt uw kind optimaal voorbereid op de onderwerpen die in de eindtoets aan bod komen. Omdat stress tijdens de eindtoetsenperiode een veel voorkomend fenomeen, leren wij uw kind hoe hij of zij rustig kan blijven. Wij geven de handvatten waarmee uw kind de eindtoets als een leuke uitdaging gaat zien, in plaats van een spannend beoordeelmoment.

De cito-training bestaat uit 12 trainingen, waarbij de materie op een interactieve en duidelijke manier wordt uitgelegd. De training kan individueel of in een groep gegeven worden. Het materiaal van de citotraining is ontworpen door de vakkundige orthopedagogen van Luzac. Wij zorgen voor een leuke afwisseling tussen uitleg, filmpjes, interactie en taal- en rekenspelletjes. Uw kind onthoudt de leerstof goed en kan vol zelfvertrouwen het beste uit zichzelf halen tijdens de eindtoets.

Planning

De cito-groepstraining  start op woensdag 22 september en woensdag 19 januari. De groepstraining duurt 12 weken, met uitzondering van de herfstvakantie en/of voorjaarsvakantie.

De individuele citrotrainingen duren ook 12 weken en kunnen gestart worden op elk wenselijk moment.

Flexibel onderwijs: begeleiding op locatie of in de virtual classroom

De Studiebegeleiding en citotrainingen van Luzac kunnen zowel op locatie als hybride plaatsvinden. De vestigingen van Luzac vormen een optimale leeromgeving. Maar ook in een hybride vorm kan uw kind gericht geholpen worden om het beste uit zichzelf te halen. Wij zetten alles op alles om uw zoon of dochter optimaal te helpen.

Zo ziet een dag bij Luzac studiebegeleiding eruit

Luzac Studiebegeleiding begint na schooltijd. Dat kan dus al vanaf 14.00 uur, iedere dag van de week. We eindigen om 18.00 uur, waarna uw kind thuis rust heeft. Bij binnenkomst bespreekt de leerling met zijn of haar coach de planning voor de dag, week of afgesproken tijd. Vervolgens helpt de studiebegeleider met het huiswerk en andere taken, maar ook met leren organiseren en structureren. Deze vaardigheden helpen de leerling op weg in de brugklas. Aan het eind van de dag wordt nagegaan of de leerling de stof van de dag volledig begrijpt.

Een persoonlijk adviesgesprek

Heeft u vragen of wilt u ontdekken wat Luzac Studiebegeleiding kan betekenen voor uw kind? Dan kunt u bellen naar 035 672 10 39 of mail naar [email protected]. Onze opleidingsadviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen, waarin de wensen en behoeften van uw kind centraal staan.