Voorsprong bij Luzac

Zo goed kan onderwijs zijn

Er is in de media veel aandacht voor leerachterstand. Terecht, de zorgen zijn groot. Toch spreken wij liever van leervóórsprong. Bij Luzac zetten we namelijk alles op alles om ervoor te zorgen dat uw zoon of dochter met voorsprong dit schooljaar afsluit. Ook als uw kind leerling is bij een andere school

Dit realiseren wij met begeleiding op maat, bevlogen docenten en kleine klassen. Uw kind leert op een manier die bij hem of haar past en krijgt de handvatten om het beste uit zichzelf te halen. Dit resulteert in mooie cijfers en een waardevolle persoonlijke ontwikkeling. Luzac biedt verschillende mogelijkheden om een voorsprong op te bouwen. Er is meer mogelijk dan u denkt: u kunt uw kind laten instromen in de onderbouw of bovenbouw of inschrijven voor Luzac Examentraining en Luzac Studiebegeleiding.

Leerlingen kunnen in elk schooljaar en op ieder moment instromen. Ook nu nog. Als uw zoon of dochter wil overstappen naar Luzac bieden wij een overstapservice, waarbij wij contact leggen met de school van uw kind.

Instromen brugklas en onderbouw

In de tweejarige brugklas van Luzac krijgt uw kind de tijd en ruimte om te groeien naar het hoogst haalbare, passende niveau. In de onderbouw wordt het niveau dus pas na twee jaar bepaald. In deze onzekere situatie geeft dat rust.

Meer informatie

Instromen bovenbouw

In de bovenbouw van Luzac wordt uw kind optimaal voorbereid op het examenjaar. En tijdens het examenjaar maakt uw kind elk school- of eindexamen vol zelfvertrouwen dankzij het persoonlijke onderwijs.

Meer informatie

Extra mogelijkheden

Luzac biedt extra mogelijkheden waarmee uw kind optimaal kan presteren, zoals: vakken volgen op een hoger niveau, school combineren met topsport, overstappen naar een hoger niveau en het 2 in 1-examenjaar.

Meer informatie

Voor leerlingen van andere scholen bieden we:

Luzac Studiebegeleiding

Ook leerlingen van andere scholen kunnen nu de kracht van Luzac ervaren. Uw kind wordt gericht geholpen onder leiding van een vakkundige onderwijscoach. Voor leerlingen uit groep acht, scholieren en eerstejaars studenten.

Meer informatie

Luzac Examentraining

Veel examentrainingen worden gegeven door studenten. Bij Luzac kiezen we ervoor om bevoegde, ervaren docenten de examentrainingen te laten geven. Keer op keer zorgt dit voor een mooi resultaat: leerlingen scoren gemiddeld 1 punt hoger op hun eindexamen.

Meer informatie

Bootcamps

De bootcamps van Luzac zijn hét slimme alternatief voor bijles. Met een bootcamp krijgen leerlingen namelijk nieuwe inzichten in het onderdeel dat zij niet begrijpen. Zo kan iedereen straks zeggen: ‘‘Ik snap het!’’

Meer informatie

Meer weten?

Wilt u meer informatie over wat Luzac voor uw kind kan betekenen? Bel dan naar 035 – 6 721 039, mail naar [email protected] of maak een afspraak bij een vestiging bij u in de buurt. Wij beantwoorden graag al uw vragen en denken graag met u mee over de onderwijsmogelijkheden die bij uw zoon of dochter passen.