Powered by Luzac: je kennis bijspijkeren met een bootcamp

Zijn de wetten van Newton nog abracadabra voor jou? Of vind je de stelling van Pythagoras maar lastig? Dan zijn de bootcamps van Luzac wat voor jou! Onze bootcamps zijn het beste alternatief voor bijles. Met een bootcamp krijg jij namelijk nieuwe inzichten in het onderdeel dat je niet begrijpt. Zo kun jij straks ook zeggen: ‘‘Ik snap het!’’

Kies een bootcamp die bij jou past

Van wiskundige vergelijkingen en goniometrie tot natuurkundige krachten en elektriciteit. Je kunt je wiskunde- of natuurkundekennis bijspijkeren met een bootcamp die bij jou past. Lees meer over de verschillende bootcamps en bekijk de verschillende data waarop je ze kunt volgen.

Wiskundebootcamp

Van basisvaardigheden herleiden tot differentiaalrekening en statistiek: voor elk schooljaar en niveau is er een wiskundebootcamp.

Meer info

Natuurkundebootcamp

Welk natuurkundeonderdeel vind jij lastig? Je kunt een bootcamp volgen over beweging, krachten en elektriciteit.

Meer info

Wanneer kun je de eerstvolgende bootcamps volgen?

De wiskundebootcamp

Mooie wiskundecijfers halen in de bovenbouw? Op zaterdag 23 en 30 oktober kun je een wiskundebootcamp volgen in Hilversum.

Zit je in de onderbouw en wil je jouw wiskundecijfers verbeteren? Dan ben je op vrijdag 22 oktober welkom voor een wiskundebootcamp in Hilversum.

De natuurkundebootcamp

Jouw natuurkundecijfers verbeteren? Je kunt op zaterdag 30 oktober een bootcamp beweging, kracht of elektriciteit volgen in Hilversum.

De juiste uitleg, waarmee je nieuwe inzichten en skills opdoet

Een vak is alleen leuk als je het begrijpt. Dat weet expert Dennis Rot, het brein achter de bootcamps, als geen ander. Hij begreep namelijk niks van wiskunde, totdat hij de juiste uitleg kreeg. Zo haalde hij mooie cijfers en kreeg hij zijn leerplezier terug! Met de juiste uitleg kan ook jij knallen tijdens je volgende toetsen.

Wij begrijpen waarom jij dat ene lastige onderdeel niet snapt. En daar passen we onze uitleg op aan. Zo doe je binnen één dag de kennis en vaardigheden op waarmee je in je kracht wordt gezet en mooie voldoendes kunt halen voor dat lastige onderwerp. Dat kun je écht al na één dag, omdat we ons volledig op de materie focussen waar jij moeite mee hebt

Hoe ziet zo’n bootcampdag eruit

We beginnen bij de kern en we behandelen vervolgens stap voor stap alle onderdelen. Tijdens leerzame en leuke talks komen de verschillende onderdelen en de bijbehorende grote vraagstukken aan bod. Daarna voer je in een kleine break-outsessie, samen met een expert, verschillende opdrachten uit. We gaan pas verder naar het volgende onderdeel als jij ’t écht begrijpt. En natuurlijk is er ook tijd voor potjes tafeltennis tussendoor. De bootcamp is niet alleen leerzaam, maar ook leuk!