Bootcamps: het slimme én leuke alternatief voor bijles

Een onvoldoende wegwerken tijdens je laatste toetsweek? Of je kennis van een lastig onderwerp bijspijkeren vóór je examens? Een Luzac Bootcamp geeft jou het steuntje in de rug richting een mooie voldoende. We focussen ons één dag op het onderwerp dat jij moeilijk vindt, waarna je ’t écht kunt zeggen: ”Ik snap het!”.

Wiskundebootcamp

Van basisvaardigheden herleiden tot differentiaalrekening en statistiek: voor elk schooljaar en niveau is er een wiskundebootcamp.

Meer info

Natuurkundebootcamp

Van krachten, elektriciteit en beweging tot golven en trillingen: we bieden verschillende natuurkundebootcamps. Voor welk onderwerp ga jij?

Meer info

Scheikundebootcamp

Molberekeningen of zuur-base? Met welke scheikundige onderwerpen heb jij moeite? Bekijk onze verschillende scheikundebootcamps.

Meer info

Biologiebootcamp

Moeite met genetica en erfelijkheid? Luzac biedt nu ook een bootcamp Biologie om jou te helpen je cijfers te verbeteren.

Meer info

Kies een bootcamp die bij jou past

Je kunt kiezen voor een wiskunde-, scheikunde-, biologie- of natuurkundebootcamp die bij jou past. Pak je kans om je kennis bij te spijkeren vóór de laatste toetsweek of eindexamens met een bootcamp! Benieuwd welke bootcamps Luzac aanbiedt?

Bekijk ons aanbod

Bekijk een sfeerimpressie

Hoe ziet zo’n bootcampdag eruit?

We focussen één dag op het onderwerp dat jij lastig vindt. Tijdens de 5 verschillende talks beginnen we bij de kern, waarna we stap voor stap alle onderdelen behandelen. Daarna voer je in een kleine break-outsessie, onder begeleiding, verschillende opdrachten uit. We gaan pas verder naar het volgende onderdeel als jij ’t écht begrijpt. Tussendoor nemen we veel pauzes voor een gezamenlijke lunch, snacksessies en VR games. De bootcamp is niet alleen leerzaam, maar ook leuk!

Goed om te weten: de bootcamps zijn niet gericht op examenstof. Je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende bootcamps voor de onder- of bovenbouw. We zorgen ervoor dat je de basis straks wél goed begrijpt en op je nieuwe kennis kunt voortbouwen. En zo vormt die moeilijke toets of dat examen geen obstakel meer.

De juiste uitleg, waarmee je nieuwe inzichten en skills opdoet

Een vak is alleen leuk als je het begrijpt. Dat weet expert Dennis Rot, het brein achter de bootcamps, als geen ander. Hij begreep namelijk niks van wiskunde, totdat hij de juiste uitleg kreeg. Zo haalde hij mooie cijfers en kreeg hij zijn leerplezier terug! Met de juiste uitleg kan ook jij knallen tijdens je volgende toetsen.

Wij begrijpen waarom jij dat ene lastige onderdeel niet snapt. En daar passen we onze uitleg op aan. Zo doe je binnen één dag de kennis en vaardigheden op waarmee je in je kracht wordt gezet en mooie voldoendes kunt halen voor dat lastige onderwerp.

‘’Ik heb het gevoel dat ik vandaag meer heb geleerd over wiskunde dan de afgelopen 3 jaar.” – Julie

Meer over de Luzac bootcamps

Zo ziet een bootcampdag eruit
De Luzac Bootcamps zijn hét slimme alternatief voor bijles. Leerlingen krijgen de materie die zij lastig vinden in één dag… Lees meer
Oud-deelnemers vertellen over hun bootcamp
Wiskundige formules, natuurkundige krachten en scheikundige mol berekeningen. Voor de één appeltje eitje, voor de ander lastige termen. Veel leerlingen… Lees meer

 

Onze bootcamps worden beoordeeld met een 8,2!