Julie, moeder van Marie

“Er is veel structuur, maar ook gezelligheid”

Wat maakt naar school gaan op Luzac zo bijzonder? We vroegen het Julie, de moeder van Marie.

“Onze dochter Marie hockeyt op hoog niveau, dus we zochten een school waarmee dat goed te combineren is. Via de website kregen we al een positieve indruk, maar na het persoonlijke kennismakingsgesprek waren we nóg enthousiaster. Op Luzac wordt alles strak, duidelijk en doelgericht geregeld, met veel persoonlijke aandacht voor ieder individu.”

“Marie wordt gezien en écht begrepen. Ze heeft een aangepast rooster, er wordt flexibel met haar meegedacht en er is goede begeleiding. Er is veel structuur, maar ook gezelligheid. Ze maakt soms lange dagen, dat zeker. Dat heeft echter ook een groot voordeel: doordat ze op school haar huiswerk maakt, hoeft ze thuis niets mee te doen. Vrij is vrij.”

“Luzac is duidelijk gewend om buiten de kaders te denken en maatwerk te bieden. Dat is echt een verademing en geeft veel vertrouwen. Voor onze dochter is topsport en school op deze manier een prima combinatie. Ook in coronatijd blijft alles op niveau doorgaan, dat vind ik heel knap. Het contact met ons als ouders is ook bijzonder goed. Mijn complimenten!”