Iris, moeder van Odin

“Odin heeft een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt sinds hij op Luzac zit.”

Wat maakt naar school gaan op Luzac zo bijzonder? We vroegen het Iris, de moeder van Odin.

“Odin rugbyt op hoog niveau. We zochten een school met veel aandacht voor de individuele leerling, met hoog niveau onderwijs, veel extra begeleiding en vooral een grote flexibiliteit vanwege zijn vele trainingen, wedstrijden en toernooien. In Luzac hebben we deze school gevonden!”

“Het kennismakingsgesprek met Pauki de Jong gaf meteen al veel vertrouwen, wijzelf en Odin waren enorm enthousiast. We hebben nog geen seconde spijt. Er wordt proactief met Odin meegedacht en hij voelt zich dan ook ontzettend gesteund door school. Dit komt ook door zijn mentor, met wie hij goed contact heeft. Mist hij een les of toets door een training? Dan wordt zijn rooster aangepast, krijgt hij een steunles of mag hij het inhalen.”

“De kleinschaligheid, structuur en persoonlijke aandacht doen hem echt goed. Odin heeft een indrukwekkende ontwikkeling doorgemaakt sinds hij op Luzac zit. Niet alleen qua prestaties, ook als het gaat over hoe hij in het leven staat. Hij heeft weer plezier in leren, leest uit zichzelf literatuur, is ineens het vak natuurkunde weer gaan waarderen en is veel initiatiefrijker en zelfverzekerder geworden. En tuurlijk geeft het hem rust dat hij zich ondertussen maximaal kan blijven focussen op zijn sport.”

“Ook voor ons als ouders is Luzac heel fijn. We worden goed op de hoogte gehouden. De lijnen zijn kort, waardoor we de dingen makkelijk en snel kunnen afstemmen en regelen. Ik vind de school warm, toegankelijk en meewerkend.”