Overstappen van havo naar vwo

Wil je doorstromen van havo naar vwo? Bij Luzac doe je dat op een manier die bij jou past! Zo weet je zeker dat je ook op vwo-niveau optimaal presteert én je ambities realiseert.

Als je van havo naar vwo gaat, wil je natuurlijk meteen een vliegende start maken. Bij Luzac zorgen we daar samen voor. Dankzij ons persoonlijke onderwijs kun jij het vwo na de havo doorlopen op een manier die echt bij je past, met een leerplan op maat. Zo plannen we samen steunlessen in voor dat lastige SE, maar kun je ook vakken spreiden over verschillende schooljaren of school combineren met topsport. Samen met jouw persoonlijke leerlingbegeleider bespreek je jouw voortgang en wat je nodig hebt om optimaal te presteren.

Doorstromen van havo naar vwo met het 2 in 1-examenjaar

Wil je eerder aan je vervolgstap ná de middelbare school beginnen? En houd je van een flinke uitdaging? Dan is het 2 in 1-examenjaar voor jou weggelegd! Tijdens dit examenjaar combineer je het voorexamen- en examenjaar, waardoor je een jaar eerder slaagt. Dat maken we mogelijk met een duidelijke structuur en veel persoonlijke aandacht. In de kleine klassen leren docenten jou vliegensvlug kennen; zij weten als geen ander hoe ze jou in één jaar van havo naar vwo-examenniveau brengen.

Meer over het 2 in 1-examenjaar.

Ontdekken hoe jij kunt doorstromen van havo naar vwo?

Je kunt altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de (con)rector van de vestiging bij jou in de buurt plannen! Tijdens dit gesprek hoor je alles over een doorstroom van havo naar vwo bij Luzac en bespreken we samen welke mogelijkheden bij jou passen.