Ontdek de brede brugklas van Luzac tijdens een meeloopdag

Kennismaken met Luzac? Tijdens een meeloopdag in de brugklas van Luzac krijgt uw kind een helder beeld van wat hij of zij tijdens het schooljaar op Luzac kan verwachten.

In de brede brugklas van Luzac wordt het passende niveau, ongeacht het basisschooladvies, pas na twee jaar vastgesteld. Dat geeft ons de tijd om het definitieve niveau van uw kind te bepalen en het geeft hem of haar de rust en ruimte om zich te ontwikkelen. Luzac biedt onderwijs op mavo- (vmbo-tl), havo- en vwo-niveau.

De wensen en behoeften van uw kind staan centraal

Als uw kind bij Luzac in de tweejarige brugklas komt, kijken we verder dan alleen het schooladvies van de basisschool. De wensen en ambities van uw kind staan centraal. Dit wordt bij een intake vastgelegd in een persoonlijk leerplan, waarmee uw kind de middelbareschooltijd doorloopt op een manier die bij hem of haar past. Het leerplan is dynamisch; als de leerbehoeften veranderen sturen wij direct bij. Wij monitoren constant hoe we uw kind optimaal kunnen helpen om met plezier mooie rapportcijfers en uiteindelijk zijn of haar diploma te halen. De kleine klassen en persoonlijke aandacht maken dit mogelijk.

Onderwijs van uitzonderlijke kwaliteit

Luzac heeft al bijna 40 jaar ervaring in particulier onderwijs. Wij verbeteren het onderwijs constant en dankzij onze vooruitziende blik kunnen wij direct anticiperen op veranderingen en nieuwe mogelijkheden.

De leerlingbegeleider houdt intensief contact met uw kind en draagt zorg voor zijn of haar ontwikkeling op educatief en persoonlijk vlak. En onze bevlogen docenten leren in de kleine klassen elke leerling vliegensvlug kennen. Zo weten zij als geen ander uw kind de handvatten te geven waarmee het mooie resultaten boekt. Kortom: dankzij het maatwerk en de persoonlijke aandacht haalt uw kind met plezier het maximale uit zichzelf.

Ervaar de kracht van Luzac tijdens een meeloopdag

Luzac organiseert meeloopdagen voor brugklassers in spe. Zo krijgen zij een helder beeld van hoe een lesdag in de brugklas van Luzac eruitziet. Wil uw kind zich aanmelden voor een meeloopdag? Als u aangeeft op welke vestiging hij of zij wil meelopen, nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Luzac is van toepassing op dit formulier.