Niet tevreden met de eerste cijfers? Instromen op Luzac kan nog steeds

Moeite met de start van het schooljaar? Sommige leerlingen blijken toch een achterstand opgelopen te hebben, slechtere cijfers te halen dan verwacht of niet op hun plek te zitten.

Bij Luzac krijgen de leerlingen het maatwerk en de begeleiding waarmee ze het maximale uit zichzelf halen in de brugklas, onderbouw of bovenbouw.

Luzac biedt al bijna 40 jaar uitzonderlijk kwalitatief en persoonlijk onderwijs. Dankzij excellent maatwerk en persoonlijke begeleiding boeken leerlingen mooie resultaten. In onze kleine klassen leren docenten elke leerling vlug kennen, waardoor hij of zij de leerling gericht kan helpen. Zo gaat de leerling zorgeloos naar school. Keer op keer zien we leerlingen onder onze vleugels opbloeien, zelfvertrouwen ontwikkelen en met plezier alles uit zichzelf halen.

Instromen bij Luzac kan nog steeds! Van rustig groeien naar het passende niveau in de brede, tweejarige brugklas tot het examenjaar: leerlingen zijn bij Luzac op elk moment meer dan welkom.

Achterstanden worden snel weggewerkt

Tijdens het intakegesprek brengen wij de leerbehoeften en wensen van de leerlingen in kaart. Op basis daarvan maken we een persoonlijk leerplan, waarin we vaststellen hoe we de leerling optimaal kunnen helpen. Zo zetten wij alles op alles om de handvatten te bieden waarmee de leerling de achterstand inhaalt. Leren op een manier die bij hem of haar past resulteert niet alleen in mooie cijferlijsten, maar ook in meer zelfvertrouwen en leerplezier.

Leerlingen worden echt gezien en gehoord

Met persoonlijke begeleiding en lessen in kleine klassen komen leerlingen optimaal tot hun recht. De leerlingbegeleiders van Luzac zijn gefocust op de persoonlijke aandacht voor de leerling. Hij of zij monitort continu hoe we de leerling optimaal kunnen begeleiden en stuurt zo nodig bij. Dan gaat het niet alleen om het beste resultaat, maar ook om het sociale en emotionele vlak. Ze bespreken de schoolprestaties, persoonlijke situaties en de eventuele behoefte aan extra hulp.

Ontdek de kwaliteit van Luzac tijdens een meeloopdag

Luzac organiseert in november meeloopdagen! Tijdens een meeloopdag krijgen leerlingen een helder beeld van onze zeer kwalitatieve lessen en de sfeer op de vestiging. Ook maakt hij of zij kennis met onze docenten en leerlingen. Maak snel een afspraak dan bellen wij om een datum af te spreken.