Moeilijke start van het schooljaar? Instromen op Luzac

Het schooljaar is alweer een paar weken van start en de eerste resultaten druppelen binnen. Maar wat als deze eerste resultaten niet helemaal zijn zoals verwacht, als blijkt dat uw zoon of dochter een achterstand heeft opgelopen of toch niet helemaal op zijn of haar plek zit?

In dat geval kan hij of zij alsnog instromen op Luzac, waar de leerling alle aandacht en begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft.

Waarom instromen op Luzac?

Luzac heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het begeleiden van middelbare scholieren naar het hoogst haalbare resultaat. Ook als het een periode tegenzit, dan biedt Luzac de juiste begeleiding om een leerling weer op het juiste spoor te zetten. De kwaliteit van onze lessen is bijzonder hoog en dankzij ons maatwerk kunnen wij leerlingen precies de begeleiding bieden die zij nodig hebben. Of dat nu extra begeleiding is voor een bepaald vak, of juist een versneld traject waarbij de laatste 2 jaar van de middelbareschooltijd in 1 jaar worden doorlopen. Zo gaan onze leerlingen vol vertrouwen naar school en helpen wij ze te groeien naar hun persoonlijke doel.

Instromen op Luzac kan nog steeds

Leerlingen die om welke reden dan ook niet op hun plek zitten op hun huidige school, kunnen nog steeds instromen op Luzac. Dit kan zowel in de brugklas als in de onderbouw, bovenbouw of ons examenjaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leerlingen die:

  • (door de coronacrisis) een achterstand hebben opgelopen;
  • moeite hebben met specifieke vakken;
  • lagere resultaten behalen dan verwacht;
  • te weinig uitgedaagd worden op hun huidige school;
  • om een andere reden niet op hun plek zitten op hun huidige school;
  • Enkele certificaten willen of moeten behalen om te kunnen slagen of de gewenste vervolgopleiding te kunnen volgen.

Hoe werkt instromen?

Bij onze intake brengen we de leerdoelen van de leerling in kaart. Op basis daarvan maken we een persoonlijk leerplan, zodat we de leerling zo goed mogelijk kunnen begeleiden gedurende het schooljaar. Is er sprake van een achterstand? Dan doen we er alles aan om deze weg te werken. Zo gaan onze leerlingen vol vertrouwen hun schooljaar in en kunnen zij het maximale uit zichzelf halen.

De kwaliteit van Luzac zelf ervaren? Kom meelopen!

Wil je de kwaliteit van Luzac zelf een keer ervaren? Dan ben je van harte welkom om geheel vrijblijvend een keer te komen meelopen. Bij het meelopen doe je niet mee aan een proefles, maar aan echte lessen, zodat je zelf kunt zien hoe het is om les te krijgen op Luzac. Maak snel een afspraak om mee te lopen.