Kennismaken met Luzac

Luzac is met 16 vestigingen in Nederland marktleider op het gebied van particulier onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau.

Met kleine klassen en persoonlijke begeleiding wordt het onderwijs zoveel mogelijk op maat afgestemd op de individuele leerbehoeften en motivatie van de leerlingen.

Bent u benieuwd naar de voordelen van Luzac voor uw zoon of dochter? Neemt u dan contact met ons op voor het maken van een afspraak met de rector van de dichtstbijzijnde vestiging. Hij of zij maakt graag tijd voor u, op een moment dat u het beste uitkomt. Dat kan overdag zijn, maar ook ’s avonds of in het weekend. Bel met 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected].

Het kennismakingsgesprek kan gewoon op school plaatsvinden, uiteraard doen we dit volledig conform de adviezen van het RIVM. Maar het is ook mogelijk om een telefonische afspraak of een afspraak via bijvoorbeeld FaceTime of Skype in te plannen. ’s Avonds of in het weekend afspreken kan uiteraard ook.

Luzac heeft kleine klassen van maximaal 12 leerlingen, zodat elke leerling optimale aandacht en persoonlijke begeleiding krijgt. Hierdoor zijn de beschikbare plekken voor schooljaar 20/21 wel beperkt, dus wacht niet te lang met het maken van een afspraak!