Instromen in het examenjaar

Het eindexamenjaar is altijd een spannende periode, maar mogelijk is het dit jaar nog spannender dan anders.

Want wat als de leerling tijdens de coronaperiode een achterstand heeft opgelopen en bang is dat hij of zij daardoor de examens niet haalt? Luzac krijgen leerlingen alle begeleiding die ze nodig hebben om toch te slagen. En het goede nieuws is: instromen kan nog steeds.

Al meer dan 30 jaar ervaring

Luzac heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het begeleiden van jongeren richting hun diploma. Ook als het een periode tegenzit, dan biedt Luzac de juiste begeleiding om een leerling weer op het juiste spoor te zetten. De kwaliteit van onze lessen is bijzonder hoog en dankzij ons maatwerk kunnen wij leerlingen precies de begeleiding bieden die zij nodig hebben.

Instromen kan nog steeds

Eindexamenkandidaten die twijfelen of ze hun examens dit jaar wel gaan halen kunnen nog steeds instromen op Luzac. Bij onze intake brengen we de leerdoelen van de leerling in kaart. Op basis daarvan maken we een persoonlijk leerplan, zodat we de leerling optimaal kunnen begeleiden richting de eindexamens. Is er sprake van een achterstand? Dan bieden we in oktober bijspijkerlessen aan om deze weg te werken. Zo gaan onze leerlingen vol vertrouwen hun examenjaar in en doen wij er alles aan om hen te laten slagen.

MBO, HBO of universiteit toch nog niet de juiste keuze?

In verband met de huidige coronamaatregelen worden de meeste lessen op het MBO, HBO en universiteiten nog voornamelijk online aangeboden. Maar online onderwijs slaat niet bij iedereen even goed aan. Zeker wanneer je net aan een nieuwe opleiding begint is persoonlijke begeleiding van groot belang. Daarom is het ook voor studenten die net zijn begonnen aan een MBO-, HBO-, of universitaire opleiding mogelijk om alsnog in te stromen op Luzac. Niet alleen biedt Luzac wél klassikaal onderwijs, door het maatwerk van Luzac krijgt elke leerling ook precies de aandacht die hij of zij nodig heeft. Zo kunnen zij door middel van het 2-in-1-examenjaar een diploma halen op een hoger niveau (HAVO of VWO) en een jaar later alsnog klassikaal starten met hun vervolgopleiding.

Meer weten? Maak een afspraak

Wil je meer weten over instromen in ons examenjaar? Maak dan een persoonlijke afspraak met ons om de mogelijkheden door te spreken