Maximaal resultaat behalen tijdens het nieuwe schooljaar? Inschrijven bij Luzac kan nog steeds

Schooljaar 2020-2021 was voor veel leerlingen een zwaar jaar. De mogelijke gevolgen, zoals leerachterstanden, worden duidelijk.

Hoe kan een leerling toch zijn of haar verdere schoolcarrière succesvol doorlopen? Met het persoonlijke kwaliteitsonderwijs van Luzac! Luzac staat altijd klaar om de handvatten te geven waarmee de leerling met plezier het maximale uit zichzelf haalt.

We hebben een doel: een plezierige en succesvolle schooltijd voor elke leerling. Bij Luzac worden eventuele leerachterstanden snel weggewerkt en halen leerlingen met plezier en vol zelfvertrouwen het maximale uit zichzelf. Hoe we daarvoor zorgen? We stellen bij aanvang van het schooljaar een leerplan op maat op, waarmee leerlingen de schooltijd doorlopen op een manier die echt bij hen past. Iedereen komt namelijk op een andere manier optimaal tot zijn recht.

Daarnaast heeft elke leerling veel contact met zijn of haar leerlingbegeleider, met wie de voortgang wordt besproken en aan leerdoelen wordt gewerkt. En Luzac heeft kleinschalige vestigingen, waar altijd een saamhorige sfeer hangt en iedereen elkaar kent. Docenten hebben zo goed de tijd om elke leerling individuele aandacht te geven.

Ontdek de kracht van Luzac tijdens een vrijblijvend gesprek

Inschrijven kan nog steeds! De klassen worden nu samengesteld, maar er zijn nog plekken vrij. Ontdekken wat Luzac kan betekenen? Een persoonlijk gesprek is bij Luzac altijd mogelijk. Dit gesprek is uiteraard vrijblijvend. Een gesprek met de rector kan helpen om meer zicht te krijgen op de mogelijkheden voor uw kind.