Een voorsprong op het volgende schooljaar? Kom de laatste maanden knallen bij Luzac!

Is het schooljaar 2020-2021 voor jou moeilijk en onzeker? En wil je weer vol zelfvertrouwen mooie cijfers halen? Kom de laatste maanden van het schooljaar knallen bij Luzac!

Luzac heeft aangetoond dat ook tijdens de coronacrisis mooie resultaten worden behaald en we leerlingen nooit uit het oog verliezen. Bij Luzac wordt jouw leerachterstand weggewerkt en word je optimaal voorbereid op het volgende schooljaar.

Hoe zorgen wij ervoor dat je een voorsprong krijgt?

Doordat Luzac ruime lokalen en kleine klassen heeft, kun je alle lessen, van maandag tot en met vrijdag, op school volgen. Geen online lessen meer, dus. We kijken samen voor welke vakken je een achterstand hebt opgelopen. Vervolgens maken wij een leerplan op maat waarmee deze achterstanden worden weggewerkt. In deze onzekere tijd hebben we extra aandacht voor een manier van leren waarmee jij optimaal tot je recht komt. Je krijgt extra aandacht tijdens de lessen en kunt steunlessen volgen waarin de docent ervoor zorgt dat je de benodigde kennis opdoet.

Ook heb je veel contact met jouw leerlingbegeleider, die altijd klaarstaat om jou te helpen. Jullie bespreken meerdere keren per week hoe het met je gaat en wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

Kortom: bij Luzac sta je er nooit alleen voor en leer je op een manier die echt bij je past. Zo krijg jij een voorsprong en kun je volgend schooljaar knallen!

Instromen kan altijd

Luzac staat altijd klaar om je te helpen met het bereiken van jouw doelen. Je kunt daarom altijd instromen. Ook nu de zomervakantie bijna in zicht is. Samen gaan we voor die voorsprong. Zo neem je jouw leerachterstand niet mee het volgende schooljaar in.

Maak een persoonlijke afspraak

Wil je meer weten? Wij staan altijd klaar om je alles over Luzac te vertellen en je te adviseren over de mogelijkheden die bij jouw doelen passen. Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan waarin jouw leerbehoeften centraal staan.