Een kleinschalige school met persoonlijk onderwijs

In een kleine klas worden leerlingen groter. Luzac gelooft in kleinschalig onderwijs waarbij elke leerling leert op een manier die écht bij hem past. Iedereen komt immers op een andere manier tot zijn recht. Dankzij ons onderwijs waarin persoonlijke aandacht centraal staat, laten leerlingen zien wat ze kunnen.

Een kleine school

Onze vestigingen zijn klein. Dat heeft meerdere voordelen: iedereen kent elkaar goed, wat zorgt voor een veilige leeromgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn. Daarnaast leren docenten in kleine klassen elke leerling snel kennen, waardoor hij altijd weet hoe hij uw kind het beste kan helpen. De lijntjes zijn kort: docenten, leerlingbegeleiders, leerlingen én hun ouders zijn altijd op de hoogte van de voortgang. Zo creëren we samen de handvatten, waarmee uw kind optimaal en met plezier kan presteren.

Persoonlijk onderwijs

Luzac is een school met persoonlijk onderwijs. Dat gaat verder dan onze lessen; we creëren een dynamisch leerplan op basis van de behoeften van uw kind. Als deze veranderen, verandert het leerplan mee. Van extra steunlessen, focus op planningsvaardigheden tot het leertempo aanpassen: uw kind krijgt altijd het onderwijs dat hij nodig heeft om mooie cijfers te halen en met plezier naar school te gaan.

“Je bent hier geen nummertje en je kunt altijd terecht bij leerlingbegeleiders en docenten. Ik kon bij Luzac alles kwijt bij meneer Diermen, de conrector onderwijs. Ik heb zelfs aan meneer Diermen gevraagd of hij mijn mentor wilde zijn, omdat hij mij zo veel hielp. Elke donderdagochtend praatten we een uurtje bij en sparden we over mijn planning voor de volgende week. Daar had ik heel veel aan.’’

Fiep
Alumnus Luzac Leiden

Welk onderwijsaanbod past bij uw kind?

Luzac biedt persoonlijk onderwijs van de brede brugklas tot het 2 in 1-examenjaar. Met in elk schooljaar mogelijkheden om mee te differentiëren.  Meer weten over ons onderwijs in de leerfase van uw kind?

[button-url=”https://www.luzac.nl/ons-onderwijsaanbod/” button-title=”Bekijk ons onderwijsaanbod”]