Doubleren op school: de oplossingen van Luzac

Blijven zitten op de middelbare school? Daar baalt elke leerling van. Luzac staat klaar om doubleren op school te voorkomen of uw kind de handvatten te geven, waarmee hij het volgende schooljaar succesvol doorloopt.

Staat uw kind er slecht voor? Blijven zitten op de middelbare school is nooit leuk. Luzac biedt het persoonlijke kwaliteitsonderwijs, waarmee leerachterstanden snel worden weggewerkt en uw kind snel weer het maximale uit zichzelf haalt.

Doubleren op school voorkomen met maatwerk

Elke leerling komt op een andere manier het beste tot zijn recht. Bij Luzac doorloopt een leerling het schooljaar dan ook op een manier die bij hem past, met een leerplan op maat. Dit geeft ons de mogelijkheid om ons onderwijs goed op zijn behoeften af te stemmen en in te spelen als deze veranderen. Zo haalt uw kind vol zelfvertrouwen mooie cijfers!

Persoonlijke begeleiding

Elke leerling heeft veel contact met zijn persoonlijke leerlingbegeleider. De leerlingbegeleiders van Luzac zijn de veilige haven voor elke leerling. Samen bespreken ze hoe het gaat en werken ze aan leerdoelen. Ze monitoren constant hoe we de leerling het beste kunnen helpen om niet alleen optimaal te presteren, maar om ook met plezier en zelfvertrouwen naar school te gaan.

Kleine klassen

Lessen in kleine klassen resulteren in de beste cijfers. Daarom bestaan onze klassen gemiddeld uit 12 leerlingen. De leerlingen kunnen zich goed concentreren in een ontspannen, plezierige en veilige sfeer. En nog veel belangrijker: het geeft de docent meer tijd om uw zoon of dochter echt te leren kennen, waardoor de docent goed weet hoe hij uw kind het beste kan helpen.

Het 2 in 1-examenjaar van Luzac

Blijft uw kind zitten in het voorexamenjaar? Dan kan hij doubleren op school een positieve draai geven: met het 2 in 1-examenjaar. Tijdens het 2 in 1-examenjaar combineren we het voorexamen- en examenjaar, waardoor uw kind in één jaar slaagt. Dat maken we mogelijk met een duidelijke structuur, veel persoonlijke aandacht en docenten die alles op alles zetten om de leerlingen op het examenniveau te brengen.

Ontdek het 2 in 1-examenjaar

“Met het 2 in 1-examenjaar van Luzac heb ik van zittenblijven wat moois gemaakt”

Fien,
oud-leerling bij Luzac Leiden

Gerichte hulp met Luzac Studiebegeleiding

Luzac Studiebegeleiding biedt een goede oplossing als uw kind dreigt te blijven zitten op de middelbare school. Een persoonlijke leerlingbegeleider gaat samen met uw kind voor zijn leer- en huiswerk zitten. Blijft een vak erg lastig? Dan schakelen we de hulp van een vakdocent in. En daarnaast schenken we veel aandacht aan studievaardigheden, zoals plannen en structureren. Met deze vaardigheden krijgt uw kind zijn schoolprestaties onder controle. Maar ook na de middelbare school blijven deze vaardigheden van grote meerwaarde.

Ontdek Luzac Studiebegeleiding