Doorstromen van mavo naar havo

Wil jij doorstromen van mavo naar havo? Dan zit je bij Luzac goed! Je krijgt namelijk alle hulp en (extra) mogelijkheden, waarmee je ook op de havo gaat knallen.

Ga je voor de havo na de mavo, dan wil je meteen goed meekomen met de rest van je klasgenoten. Bij Luzac zorgen we daarvoor! Je krijgt namelijk een leerplan op maat, afgestemd op jouw leerbehoeften. Dat extra steuntje in de rug voor wiskunde, vakken spreiden over meerdere schooljaren of school combineren met topsport: jij doorloopt de havo op een manier die bij jou past.

Van mavo naar havo met het 2 in 1-examenjaar

Je kunt bij Luzac je diploma ook in één jaar halen! Je combineert dan je voorexamen- en examenjaar. Dat klinkt intensief, en dat is het ook. Maar met onze duidelijke structuur, de persoonlijke aandacht en jouw flinke dosis motivatie gaat het lukken! Onze docenten weten als geen ander hoe ze jou binnen één jaar van mavo- naar havoniveau krijgen. En je krijgt alle hulp en begeleiding, waarmee je zelfs je moeilijkste vak onder controle hebt.

Meer informatie over het 2 in 1-examenjaar

Ontdekken hoe een overstap van mavo naar havo er voor jou uit kan zien?

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek met de (con)rector op de vestiging hoor je alles over de doorstroom van mavo naar havo bij Luzac en welke mogelijkheden bij jouw wensen en behoeften passen. Zo weet je goed of Luzac bij je past!