Werkwijze Luzac Examentraining

Hoe gaat het straks als je in de examenzaal zit voor je examen? Ben je er een beetje zenuwachtig voor, of heb je er juist zin in en wil je graag met een hoger gemiddelde slagen? Bij Luzac kun je examentrainingen volgen voor vrijwel alle grote vakken, op alle niveaus. Maar hoe zitten onze trainingen eigenlijk in elkaar?

Kleine groepen met bevoegde docenten

Twee dagen lang ga je van 9:00 tot 17:00 uur onder leiding van een ervaren en bevoegde docent aan de slag om de puntjes op de i te zetten in voorbereiding op je examen. Onze werkwijze is intensief, maar vooral heel goed én leuk. Je volgt de examentraining in kleine groepen van maximaal 12 deelnemers. Hierdoor heeft de docent persoonlijke aandacht voor jou en kun je hem/haar tijdens de examentraining vragen stellen over alles wat je nog niet helemaal goed begrijpt.

Examenstof en vaardigheden

Tijdens de examentraining neemt de docent de examenstof van jouw vak per domein met je door aan de hand van onze eigen lesbundel. Deze ontvang je aan het begin van de training en mag je ook mee naar huis nemen. In de lesbundel staat de samenvatting van de examenstof. Deze samenvatting is gemaakt door Examenoverzicht. De docent geeft je extra uitleg waar dat nodig is en leert je de vaardigheden die je nodig hebt om je examen goed te kunnen maken. Daarbij ga je ook meteen aan de slag met oefenexamens en het examen van het eerste tijdvak. Gedurende de dag is er continu een afwisseling tussen uitleg en oefenen.

Persoonlijk leerplan

Aan het einde van de examentraining heb je hopelijk de meeste stof onder de knie, maar misschien zijn er toch nog onderwerpen die je beter wil begrijpen. Dit leg je samen met je docent vast in een persoonlijk leerplan. Zo weet je waar je thuis nog verder mee moet oefenen om straks goed voorbereid je examen in te gaan.

Begeleiding na je examentraining

Je examentraining is voorbij en je beheerst de examenstof een stuk beter. Heb je na afloop van je training toch nog een vraag? Dan kun je deze via [email protected] gewoon tot aan het examen aan de docent stellen. Want je docent blijft beschikbaar voor al jouw vragen, ook na afloop van je examentraining

Examentraining boeken?

Bekijk hieronder onze examentrainingen per niveau:

Jouw boeking

Training Niveau Locatie Wanneer Kosten
Voeg training toe
Totaal 0,-
Bekijk jouw boeking