Diensten: Powered by Luzac

Je levert het liefst topprestaties het hele schooljaar door. Dat begrijpen wij als geen ander. Maar soms zorgt dat moeilijke vak nét voor tegenvallende cijfers. Of zit er nóg meer in dan je er nu al uithaalt. Hoe maak je van die 4 een mooie voldoende? Hoe maak je een waterdichte planning voor je toetsweek? En hoe zorg je er als eerstejaarsstudent voor dat je alle studiepunten binnensleept? Maak kennis met Powered by Luzac, waarmee ook leerlingen van andere scholen in hun kracht worden gezet!

Studiebegeleiding

Zorgeloos mooie cijfers halen op de middelbare school? Ontdek Luzac Studiebegeleiding! Met de gerichte hulp van een vakkundige coach haal je het maximale uit jezelf. Zo zet je een leerachterstand om in een voorsprong.

Ontdek Luzac Studiebegeleiding

Examentraining

De beste voorbereiding op het moment van de waarheid: de eindexamens. Met een Luzac Examentraining word je intensief getraind om elke examenvraag goed te kunnen interpreteren én te beantwoorden.

Boek een Luzac Examentraining

Cito-training

Hoe bereid je leerlingen optimaal voor op de Cito-toets, zodat zij deze met vertrouwen kunnen maken? Na een Cito-training van Luzac beschikken leerlingen over de vaardigheden waarmee ze optimaal tot hun recht komen.

Ontdek Cito-training

Bootcamp

Die lastige wiskundeformules wél onder de knie krijgen? Of meer weten over natuurkundige termen? Natuurlijk is een vak alleen leuk als je het begrijpt. Tijdens de bootcamp wordt op een nieuwe manier uitleg gegeven en doe je binnen een dag de kennis en vaardigheden op. Je kunt knallen tijdens je volgende toetsen en zeggen: ‘ik snap het’!

Ontdek de bootcamps

Zomerschool

Niet geslaagd voor de eindexamens, maar wil je wel graag vóór september je diploma? Wil je je tijdens de zomermaanden voorbereiden op de overstap naar een hoger niveau? Of wil je herprofileren? Met Luzac Zomerschool word je voorbereid op de volgende stap in jouw schoolcarrière.

Ontdek Luzac Zomerschool

Voor studenten

Ben je onzeker over je prestaties tijdens het eerste studiejaar? Niet voor lang! Met Luzac Studiecoaching word je gericht geholpen en doe je vaardigheden op waarmee je vol zelfvertrouwen tentamens maakt. Goed om te weten: je kunt nu ook voor scriptiebegeleiding bij Luzac terecht!

Ontdek studiecoaching

Powered by Luzac geeft jou de kracht om écht het maximale uit jezelf te halen. Hoe? Met de specifieke hulp die jij, in jouw specifieke situatie, goed kunt gebruiken. Of je nu een Cito-toets, een SE of een onmogelijk tentamen voor 9 studiepunten in het vooruitzicht hebt. En of je nou nu, morgen of over een half jaar wilt beginnen. Zelfs tijdens de vakanties zijn onze deuren voor jou geopend. Ontdek onze mogelijkheden waarmee jij straks de power hebt om écht te knallen.