Cito-training voor groep 7 en 8

Uw kind vol zelfvertrouwen en zonder stress optimaal laten presteren op de eindtoets van de basisschool? De eindtoetstraining van Luzac zet leerlingen uit groep 7 en 8 in hun kracht. Zo kunnen ook zij onder persoonlijke begeleiding van een leerlingbegeleider optimaal voorbereid worden op de Cito-toetsen.

Of u nu zoekt naar een Cito-training voor groep 7 of groep 8; wij helpen uw kind met het behalen van mooie Cito-toetsresultaten.

Start trainingen

De groepstrainingen starten begin november 2022 en begin februari 2023. De cito-training bestaat uit 8x 1,5 uur training. Bij inschrijving voor de groepstraining van november volgt uw kind op de volgende dagen training: 2 november, 9 november, 16 november, 23 november, 30 november, 7 december, 14 december en 21 december. De training start om 14:30 uur en duurt tot 16:00 uur.

Bij inschrijving voor de groepstraining van februari 2023 volgt uw kind training op: 8 februari, 15 februari, 22 februari (regio noord/midden), 1 maart (regio zuid), 8 maart, 15 maart, 22 maart, 29 maart en 5 april

De eindtoetstrainingen duren 8 weken, met uitzondering van de vakanties. Het maximale aantal deelnemers aan een groepstraining is 8 leerlingen. Bij de Cito-training op maat zijn dit maximaal 3 leerlingen.

Tarieven

  • Groepstraining: €495
  • Individuele training: €995

Aanmelden

Wilt u uw kind inschrijven voor een cito-training? Via onderstaande knop kunt u uw zoon of dochter inschrijven voor een individuele training of de groepstraining.

Inschrijven

Powered by Luzac: de optimale voorbereiding op de eindtoets

In de eindtoetstraining van Luzac wordt uw kind optimaal voorbereid op de onderwerpen die in de eindtoets van het basisonderwijs aan bod komen. Omdat stress tijdens de eindtoetsenperiode een veel voorkomend fenomeen is, leren wij uw kind hoe hij of zij rustig kan blijven. Wij geven de handvatten waarmee uw kind de basisschool eindtoets als een leuke uitdaging gaat zien, in plaats van een spannend beoordeelmoment. Onze eindtoetstraining is geschikt voor alle eindtoetsen van de basisschool voor groep 8, waaronder de Cito-toets en de IEP-toets.

De Cito-training bestaat uit 8 trainingsdagen, waarbij de materie op een interactieve en duidelijke manier wordt uitgelegd. Het materiaal van de Cito-training is ontworpen door de vakkundige orthopedagogen van Luzac. Uw kind wordt, onder intensieve begeleiding, optimaal klaargestoomd voor de spannende Cito-toets in groep 7 of groep 8. We zorgen ervoor dat uw kind niet alleen over de vaardigheden beschikt om de vragen goed te interpreteren en te beantwoorden. De trainingen zijn ook nog eens leuk! Deze worden namelijk gevuld met een leuke afwisseling tussen uitleg, filmpjes, interactie en taal- en rekenspelletjes. Het resultaat: uw kind onthoudt leerstof goed en kan vol zelfvertrouwen het beste uit zichzelf halen tijdens de eindtoets.

Basisschoolbegeleiding

Naast de cito-trainingen biedt Luzac ook basisschoolbegeleiding voor leerlingen van groep 7 en 8. Na schooltijd helpen wij uw zoon of dochter met huiswerk en geven we op spelenderwijs vaardigheden mee die nodig zijn voor een succesvolle middelbareschooltijd. De begeleiding is niet alleen leerzaam, maar ook leuk! Naast dat uw kind gericht geholpen wordt, is er tijd voor leuke activiteiten, zoals leerzame spelletjes en het bezoek van een museum.

Een persoonlijk adviesgesprek

Heeft u vragen of wilt u ontdekken wat de Luzac cito-training kan betekenen voor uw kind? Of wilt u meer weten over basisschoolbegeleiding? Dan kunt u bellen naar 035 – 672 10 39 of mailen naar [email protected]. Onze opleidingsadviseurs staan klaar om uw vragen te beantwoorden en een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen, waarin de wensen en behoeften van uw kind centraal staan.