Testimonials Luzac Examentraining

Denk je erover na om de Luzac Examentraining te volgen? Veel leerlingen gingen je voor. Dit zijn zowel leerlingen van Luzac als deelnemers vanuit het reguliere onderwijs. Zij haalden de afgelopen jaren gemiddeld 1 punt hoger tijdens hun eindexamens.

Ingrid Ronde

“Onze zoon was gezakt voor zijn Centraal Examen Gymnasium vanwege een te laag rekenkundig gemiddelde. Hij moest minimaal 2 punten hoger halen en koos scheikunde, waar hij een 4,4 voor had gehaald. Wij hebben hem direct aangemeld voor de herexamentraining van Luzac in Amsterdam en kregen alle benodigde informatie gemaild. Na de eerste dag, die volgens hem omvloog, voelde hij zich al veel zekerder en vertelde hij ons dat hij les kreeg van een docent met passie voor haar vak. Ook de tweede, geheel verzorgde dag met een kleine groep leerlingen was geweldig. Alle benodigde stof voor het examen is opnieuw behandeld en er is veel geoefend. Voor het eerst had hij het gevoel dat hij snapte wat hij moest doen. Hij heeft de docent scheikunde op zijn middelbare school verrast door op het herexamen 2,5 punt hoger te scoren. Hij haalde een 6,9, wat zijn hoogste cijfer ooit was voor scheikunde. Intussen is hij begonnen aan de UvA, maar hij is Luzac eeuwig dankbaar voor de hulp op het moment dat hij het zo nodig had.”

Yorick

“Goed nieuws! Ik ben superenthousiast om aan u te vertellen dat ik geslaagd ben! Vooral door de fijne uitleg van de docent over wat me dwars lag, is dit me gelukt. Ik besef het nog nauwelijks, wauw. Bedankt voor het hele fijne weekend op het Luzac. Hij kon mij genoeg motiveren om van een 4.6 naar een 6.6 te gaan voor mijn CE.”

Deelnemer examentraining aardrijkskunde vwo

“Een paar maanden geleden heb ik een training in Utrecht gevolgd voor het vak aardrijkskunde. Ik ben ontzettend blij dat ik dit heb gedaan. Allereerst vond ik de training erg behulpzaam, maar ook leuk en ik kijk er met een goed gevoel op terug. Mijn cijfer voor het centraal examen is een 6,9 en ik heb het vak afgerond met een 7. Nu op naar Groningen, Europese Talen en Culturen studeren met als hoofdtaal Spaans. Heel erg bedankt en wie weet tot ziens.”

Petra

“Onze zoon heeft het weekend bij jullie doorgebracht voor Engels. Hij was gezakt omdat hij voor Engels een 5,4 had en daardoor moest hij een 8 halen voor zijn herexamen Engels. Een onmogelijke taak, leek ons. Hij is vrijdag geslaagd met 9,4. Luzac, heel erg bedankt voor dat weekend, we zijn jullie ontzettend dankbaar. De toekomst ligt weer helemaal open voor hem. Volgend jaar komt onze dochter ook zeker jullie kant op.”

Annick

“Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de examentraining! Want door jullie heb ik het gehaald met een 7,2! Nogmaals bedankt! ”

Moeder van deelnemer herexamentraining wiskunde A havo

“Alle lof en met name dank aan de examentrainer wiskunde in Arnhem. Mijn zoon had een 4 voor zijn CSE wiskunde gehaald en was zijn schoolexamen gemiddeld geëindigd met een 4.9. Nu voor het herexamen een 7 (hij moest een 6,1 halen om een 6 te komen staan). Hij heeft het afgelopen schooljaar niet hoger gehaald dan een 6 en heeft dus nu een echte 6,0 op zijn cijferlijst/diploma. Jullie werden aanbevolen door bekenden en ik zal jullie ook zeker aanbevelen.”

Deelnemer herexamentraining economie vwo

“Als eerste wil ik graag de docent bedanken die mij in Rotterdam de training voor mijn vwo-examen economie heeft gegeven. Ik heb de spoedcursus als zeer nuttig ervaren. Ik vond het erg goed geregeld allemaal, o.a. de map die je erbij kreeg als ondersteuning en waaruit je examens kon maken. Hierdoor bleef alles erg overzichtelijk. Verder ben ik een beelddenker en vond ik de PowerPoints erg fijn, ook dat ze geprint werden, zodat ik daar nog later een blik op kon werpen. De docent was erg duidelijk en behulpzaam. Verder weet ik zeker dat als ik deze herexamencursus niet had gevolgd, ik dan gezakt zou zijn. Echter, ik ben nu de trotse eigenaar van een vwo-diploma. Hartelijk dank voor de goede zorg en lessen.”

Deelnemer herexamentraining wiskunde B havo

Ik ben geslaagd!!! Ik heb een 7,3 gehaald en dat was precies wat ik moest halen! Super bedankt voor het leerzame weekend! Zonder jullie was dit nooit gelukt!

Wil je meer weten over Luzac Examentraining? Bel dan naar 035 – 672 10 39 of mail naar [email protected].