Herexamentraining

Luzac Examentraining wil jou graag helpen bij het behalen van je diploma, ook als je niet in één keer geslaagd bent. Daarom organiseren wij ook in 2023 weer herexamentrainingen op verschillende vestigingen in het land. Op vmbo-tl-, havo- en vwo-niveau bieden wij in alle grote vakken herexamentrainingen aan. De planning voor de herexamentrainingen komt in mei 2023 online te staan.

Hoe ziet een herexamentraining er uit?

Tijdens de herexamentraining zal de docent alle stof die belangrijk voor het herexamen belangrijk is herhalen en bespreken. Daarna ga je aan de slag met verschillende vaardigheden. Hierbij kan je denken aan het goed gebruiken van een atlas, Binas of een grafische rekenmachine. Vervolgens is het tijd om te oefenen. Het examen uit tijdvak 1 zal uitvoerig besproken worden, het is dus belangrijk om dit ook goed voor te bereiden. Kijk nog eens naar het examen en schrijf op wat jij moeilijk vond, wat onduidelijk was en waar jij graag extra uitleg over zou willen krijgen. Op deze manier haal jij het meeste uit de herexamentraining. Wil je meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

+1,5 punt op het herexamen!

Afgelopen schooljaar scoorden leerlingen die een herexamentraining volgden bij Luzac gemiddeld 1,5 punt hoger op het herexamen. Dit is ten opzichte van cijfer uit het eerste tijdvak en is gebaseerd op de resultaten van honderden leerlingen afgelopen jaar. Luzac geeft geen garantie dat je dit cijfer haalt, je zult uiteindelijk zélf herexamen moeten doen. Maar onze docenten gaan dit jaar weer net zo hard aan de slag om hetzelfde gemiddelde te behalen. Daarnaast zorgen wij voor op maat gemaakt lesmateriaal, schriften, pennen, uitgebreide lunch en een goede sfeer. Wat moet jij doen? Kom goed uitgerust en gemotiveerd naar deze twee intensieve dagen, dan maken wij er met elkaar een succes van!