Examentraining Duits

Zoek je een examentraining Duits, waarmee jij die Duitse teksten op je examen kunt analyseren als nooit tevoren? Dan zit je bij de examentraining Duits van Luzac goed!

Tijdens de examentraining Duits word je in een weekend klaargestoomd voor het examen Duits. Je loopt samen met een Luzac-docent de stof nog eens goed door, leert de essentiële examenvaardigheden en gaat onder begeleiding oefenen, oefenen en oefenen. Dat doe je in een kleine groep, waardoor de docent goed de tijd kan nemen voor feedback op jouw leerproces.

Het examen Duits zal bestaan uit het lezen van teksten en hier vragen over beantwoorden. Daarom besteden we tijdens de examentraining Duits veel aandacht aan het verbeteren van je leesvaardigheid.

Boek jouw examentraining Duits:

 

Wat kun je na een examentraining?

Van de hoofdgedachte aangeven tot belangrijke elementen van een tekst vinden en relaties tussen delen van een tekst zien: na jouw examentraining Duits kun jij de teksten goed analyseren en de vragen erover beantwoorden.

De examentraining Duits bieden we aan op vmbo-tl-, havo- en vwo-niveau en is te volgen op verschillende locaties. Kies hieronder jouw niveau voor meer informatie en voor het boeken van de examentraining.